Skocz do zawartości

Komentarze do tematu "Wątek Foto"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1875 odpowiedzi w tym temacie

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wystarczy myć twarz czasem i też jest nieźle. :E

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

No zakładam, że myje a i tak są problemy. Ja tam mam (może i dobrze wygląda na zdjęciu), ale mi się nie chce iść do dermatologa i nie mam kasy na specyfiki które by mi mógł przepisać :P

livin.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Spirytem przemywaj to wypali wszystko;)) zresztą nie masz złej cery ja bynajmniej nie zauważyłam jakieiś wulkanicznej powierzchni

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Spiryt tylko wysuszy cere do cna. Wbrew pozorom takie działanie tylko pogłębia problemy. :P Często ryjek wygląda jak lej po bombie bo jest za suchy, i organizm produkuje łój na potęge.

livin@ PSujac zdjęcie można zrobić wszystko. :D Aczkolwiek myślę że Judas raczej nie stosuje.

livin.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

oj wiem wiem przecie żartowałam to taka ironia była bo judasowy ryjek nie wyglada źle ;)

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jak to nie wygląda źle? toż to istna gomoria i sodomia, pioruny siarczyste łogniste. ; d

Stevie Wonder.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ej no. ładnego masz ryja.

moja jest taka sobie swego czasu lubiłam dużo czasu spędzac u dermatologa,ale to na nic, bo mi coś wyskakuje wskutek przeżyc stresogennych. teraz wakacje, to się poprawiło ;]

kto tam te bąbelki puszcza, ładnie nawet.

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Proponuję zainteresowanym świetnie działające mydło undencylenowe. Jest również maść o tej nazwie można ja stosować w ostrzejszych stanach. - unguentum undecylenicum. Obydwa specyfiki oprócz bardzo pozytywnego działania jest naprawdę tanie.
Jeśli maść będzie - szczypać - dobrze jest połączyć ją z maścią tranową, oraz z alantanem. Wyciskamy mniej więcej takie same ilości i mieszamy. Powinno pomóc.

Rockmenka85.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja:)
Zimowe puszczanie baniek mydlanych HEHE :)

Stevie Wonder.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

spoko Rockmenka, masz po prostu zbyt skomplikowany nick jak na moją pojemnośc mózgową, w każdym razie spodobało mi się to zdjęcie.

oh, Aidil, to miłe z Twojej strony, aż sobie zapiszę, jak sie zacznie rok akademicki, to będzie w sam raz:)

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

Ja to mam raczej problem z suchą skórą na pyszczku i łuszczeniem. Chociaż jak regularnie myję smaruję Nivea to jest dobrze. Chrostki pojawiają mi się na torsie i ramionach. I za chwilę polecą warny za offtop :)

YourSweetValentine, ładna jesteś ^^

Kurde tyle ładnych dziewczyn na świecie, jedna nawet wyraża zainteresowanie moja osobą, ale mieszka daleko... Wszystko przez internet :P

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

judas666 - Nivea jest dobry, ale Twoja skóra bardziej doceni mydło undencylenowe. Jeśli pojawia się " coś " na skórze, jest to informacja, że organizm " coś " wyrzuca. Możesz włączyć do swojej diety - krwawnik, rdest ptasi, ostrożeń. Zioła pozwolą Ci od toksycznić Twoje ciałko. A ono odwdzięczy Ci się gładkością. Dobrze jest również zacząć dzień od wypicia 2 - 3 szklanek wody.

Rockmenka85.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Klajcor88- wygląda jakbyś schnął na tym sznurku :D

Cirilla.
Reputacja

Napisano

Bardzo podobają mi się twoje ostatnie zdjęcia Rockmenka. Mają w sobie taką duszę i muszę przyznać, że masz rękę do fotografii. Naprawde świetne ujęcia i dobrze dobrana kolorystyka..

Rockmenka85.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A dziękować dziękować..ale to nie ja robiłam tylko kumpela..ja tylko puszczałam...bańki heheh

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych