Skocz do zawartości

Komentarze do tematu "Wątek Foto"

• Please log in to reply
1875 replies to this topic

#1546 Gość_Aton

Gość_Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Aton, to z tym futrem miało być złośliwe? Powiem Ci, że inteligencją w tym momencie nie zasłynąłeś.

To wszystko z miłości skarbie, z miłości. Muszę Cię przygotować zanim zacznę w Tobie wywoływać radosne stany łapczywego upojenia w ekstazie miłości. Wtedy w Twojej głowie zacznie pulsować nieodparta myśl ze mną w roli głównej. A im bardziej będziesz chiała się jej pozbyć tym mocniej będzie powracała, Ty całkowicie się jej poddasz i pozwolisz się poprowadzić w niezwykłe krainy emocjonalnej uciechy.

Paris.

V.I.P.

• Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Bardzo fajnie, że robisz sobie ze mnie obiekt żartów, cieszę się.

#1548 Gość_Aton

Gość_Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Chciałbyś żebym sobie robił z Ciebie żarty czy po prostu boisz się, że to co napisałem może być prawdą? :)

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Aton takie zwierzaczki to każdy lubi ^^ Ja nie lubię wegetarian, bo zjadają jedzenie mojemu jedzeniu.

Paris.

V.I.P.

Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Czego miałabym się bać? Twojej wybujałej wyobraźni czy podrywu przez internet? Proszę Cię... :mrgreen:

Romczyn, ja jestem wegetarianką! Osz ty... ;D

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Dama z łasiczką :)

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Paris, porzuć te praktyki, mięsko jest pyszne :) Prawda że nie ma co przesadzać, bo człowiek jest bardziej roślinożercą, ale mięsko i tłuszcze też są potrzebne.

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ja sobie kiedyś obejrzałem filmik na którym były kawałki dziecka po aborcji. Potem poszedłem do sklepu i w dziale mięsnym przyjrzałem się trupom. Doszedłem do wniosku, że różnicy właściwie nie ma. Oczywiście po tym moje preferencje żywnościowe i zdanie na temat aborcji nie uległy zmianie :) Mięso to mięso i tak w przypadku ludzi jak i innych zwierząt nie chcę patrzeć jak z żywego robi się trupa ^^

Paris.

V.I.P.

Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Judas, ja w podstawówce oglądałam z kolegami zdjęcia z aborcji. Była tam m.in. nabita głowa dziecka na coś ostrego... mnie to przeraziło, ale mój kolega tak się z tego śmiał, że aż spadł z krzesła. To trzeba być sadystycznym i nieczułym.

Don Corleone.

Dispositif

• Tematów: 68
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Takie zdjęcia to manipulacja. Aborcje przeprowadzane w tym stadium ciąży to przegięcie i na pewno nie jest to normą. Łyżeczkowanie to metoda już archaiczna i rzadka, takie coś to tylko w mrocznych uliczkach Szanghaju.

W 2005 roku w JAMA opublikowano metaanalizę podsumowującą dotychczasowy stan wiedzy na temat zdolności odczuwania bólu przez płód. Autorzy uznali na podstawie dostępnych danych, że prawdopodobieństwo odczuwania bólu przed trzecim trymestrem ciąży jest małe. Wyniki badań elektroencefalograficznych przeprowadzanych u wcześniaków sugerują, że percepcja bólu jest możliwa dopiero po 29 lub 30 tygodniu ciąży; stwierdzono, że odruchy wycofania, zmiany rytmu serca i poziomów hormonów w odpowiedzi na procedury inwazyjne nie dowodzą odczuwania bólu przez płód[2].

http://pl.wikipedia.org/wiki/Odczuwanie_b%C3%B3lu_przez_p%C5%82%C3%B3d

Arkadiusz.

Pilot in command

• Tematów: 6
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Panie kolego gdybym mieszkał gdzieś w okolicy, to z chęcią bym się pisał na FO. Ja również mam chwilowy wakat na prawy fotel, bo siostra cioteczna, mój stały FO wyjechała z rodzinką na wakacje. Nawet nieźle sobie dziewczyna radzi. Checklisty E170 ma w jednym palcu, a i korespondencję poprowadzi kiedy PIC musi na chwilę wyjść zza drążka (wolantu się dorabiam :) )

Don Corleone.

Dispositif

• Tematów: 68
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

U mnie tak dobrze nie ma. Zaangażowałem mamę, ale zasypiała z nudów kilka minut po starcie, nie pomagało nawet tłumaczenie niuansów proceduralnych :D.

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Lepiej wytnij koleżanke, bo od razu przypomniała mi się taka bajka... "Piękna i bestia" : d

Lepiej żeby nie wylądowało to zdjęcie na demotywatorach.pl ;D

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@up przystojniacha się odezwał, sam się wytnij :P

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109