Skocz do zawartości

Komentarze do tematu "Wątek Foto"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1875 odpowiedzi w tym temacie

Paris.

V.I.P.

• Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ostatnie słowo odnośnie diety limonka, podczas mojego odchudzania włosy wychodziły mi garściami, heh ;)

No dobra koniec o dietach. Ja powtarzam - wyglądasz super i tak zostań!

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale dieta + ćwiczenia = cud!

Dalej obstaje za samymi ćwiczeniami. :D Lubie jeść...

Paris.

V.I.P.

Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ale dieta + ćwiczenia = cud!

Dalej obstaje za samymi ćwiczeniami. :D Lubie jeść...

Miałam momenty, kiedy jadłam jak opętana, ale za to regularnie ćwiczyłam i tak chudłam, więc dieta tylko daje szanse na zwiększenie efektu... dobra, ale miało nie być o dietach xP

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ewentualnie Żryj Bez Oporu, na jedno wychodzi :P

Piszesz pewnie lekko ironicznie bo nie wierze że tacy ludzie istnieją :D:D nie radź mu już lepiej tylko niech chłopak ułoży sobie dietę na masę i ruszy tyłek sprzed monitora, dla uzupełnienia jakiś gainer. No i twój ostatni post że dieta tylko dla polepszenia efektów - :lol :lol :lol Dziewczyno dieta to podstawa, zapomnij o ćwiczeniach bez diety. Taki Aton może ćwiczyć i 10 lat i później policzyć stracony czas jeżeli nie zastosuje diety, i nie chodzi tutaj o to, żeby jeść jak opętany tylko wiedzieć co włączyć w dite bo w przeciwnym razie urośnie mu niesamowity nieproporcjonalny do reszty ciała bęben.

//On się nabijał, ale zapytał jak utyć a na pewno nie tym sposobem co piszesz.

Użytkownik `Pi3gi~aka`Michał edytował ten post 09.09.2009 - 21:47

Paris.

V.I.P.

Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ale michał, on się pytał jak osiągnąć efekt jajo, no to mu powiedziałam :mrgreen:

Chodziło mi o dietę 1000 kcal, którą stosuje się przy ćwiczeniach często, bo na codzień kobieta np nie powinna jeść więcej niż 2000 kcal ;p

Użytkownik Madison edytował ten post 09.09.2009 - 21:44

#1596 Gość_Aton

Gość_Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Ja ogólnie jem mało mięsa. Lubię je w postaci tej najmniej zrowej czyli hamburgery itd. ale jem dużo warzyw niestety więc ile bym tego nie zjadł to i tak nie podbiję wagi.

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Cztery piwka mają jakieś 1000 kcal. czyli trzymam dietę, a juz się martwiłem...

michalp.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Aton - Mięso to jeden z podstawowych składników diety masowej wiec sprawa jest dość prosta, nie masz diety i nie ćwiczysz więc nie przytyjesz, a nie że taki masz organizm czy jak niektórzy twierdzą - szybką przemiane materii :) W Technikum tak samo myślałem.

#1599 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Ale przez pewien czas jadłem mięso jak dzika świnia i też mnie nie ruszyło, a ruchu mam dużo i to fizycznego więc nie wiem czemu zakładasz, że nie nie ćwiczę. Mądrala jeden :)

michalp.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Aton - Jest jedna podstawowa zasada, dieta i plan treningowy, ja też chodzę do sklepu z rana po bułki i zapylam z buta wiec mogę powiedzieć że ruchu mi nie brakuje. Ty musisz musisz obciązać mięśnie ciężarem który podniesiesz za 12 razem na serie ostatnimi pokładami sił. I tak w kółko, czyli krótko a intensywnie, bo jakby to powiedzieć, mięśnie się niszczą ale w czasie regeneracji odbudowują się i zwiększaja swój obwód ale tylko wtedy jeżeli dostarczysz do arganizmu pewną ilość węglowodanów białek, białek serwatki itp (acha żeby ktoś kto się zna nie pomyślał że radze mu od razu jechać planem ćwiczeniowym dzielonym na poszczególne partie mieśni, na początek ofc ogólnorozwojówka)

Nikt za ciebie tego nie zrobi, w Google znajdziesz wszystko co ci potrzeba na ten temat.
/Acha i nie mądrala tylko wiem z doświadczenia :)

Użytkownik michał p edytował ten post 09.09.2009 - 22:11

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie trzeba od razu stosować diety podczas ćwiczeń. Nie róbmy z tego treningów sportowców. Ćwiczenia zawsze przyniosą skutek. Chyba że będziemy jedli za mało i będziemy spalać mięśnie.

Znałem takiego który szamał gainerki, kreatynki, itp itd. Co prawda rósł, ale inny kumpel nie stosując żadnych tajnych mikstur wyglądał przy nim jak boski Adonis. ;p

#1602 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Michał ja nie mam zamiaru spędzać czasu na siłowni :) może jeszcze każesz mi nosić ortalion :) Nie chcę być koksem tylko nieco większym sobą.

m1ch00.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jedz w takim razie dużo białka i rób pompki :)

michalp.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Aton - No nie wiem rób co chcesz, ja też na siłownie nie chodze a praca fizyczna na tych wakacjach mnie zabiła, ponadto uważam że jestem szybszy dzieki temu ale sylwetke poprawiłem a że jestem dość niski to mięsko dobrze się wyrzeźbiło. Poza tym nie lubie karków i ortalionu :]

Mylo ma racje - mięśnie mają swoje bodźce ale tylko na początku i przez krótki czas.

Użytkownik michał p edytował ten post 09.09.2009 - 22:24

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

jeśli nie chcesz być trzydrzwiową "szafą" to lepiej ćwicz sobie na worku i po prostu ukształtuj sobie swoje mięśnie...
Jak to mawiał mój znajomy, ja swoje możliwości znam - po co mam wyglądać na nie wiadomo kogo, tak przynajmniej mam jakiekolwiek szanse, a jak będę prezentował sylwetką koksa, to w ciemnej uliczce zbiorę: albo z "tulipana, ewentualnie z kosy, a w najgorszym przypadku mnie zastrzelą ;]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych