Napisano 05.12.2016 - 19:34
Staniq - to nie ja z nim rozmawiałem tylko on przemawiał do mnie. Pisałem przecież
Pokaż te zęby jak dziewczyna grzecznie prosi (bo jutro możesz ich nie mieć - że zacytuję jej subtelnie zawoalowaną groźbę skierowaną w kierunku Legendarnego), a nie kombinujesz i odwracasz...kota ogonem
Napisano 05.12.2016 - 21:39
Staniq - no ja nie wiem czy Ci to The Toxic uzna.
To raz
A dwa.
Stary byk, tyle lat na forum, taki... zaczekaj, sprawdzę jak to Blancik zgrabnie ujął... (okej, już mam - dzięki za cierpliwość) reprezentant osadzony w najwyższych szczeblach władzy i nie wie gdzie wrzucić zdjęcie swojej facjaty?
No, nie wierzę
TU gdzie teraz piszemy, jest temat do komentowania zdjęć, które wrzuca się TUTAJ
Nie ma za co
Napisano 21.02.2017 - 23:53
Dziękuję Alis, podzielam twą opinię.
@Panjuzek, twoja prawa, gdy jesteś twarzą do zdjęcia.
Napisano 22.02.2017 - 15:30
No, farbą trudno było kogoś zabić.
Napisano 22.02.2017 - 20:06
Ale jak się kiedyś przejdziesz na strzelnicę i weźmiesz prawdziwą broń, to odruchowo zrobisz to samo - i po zawodach instruktorzy i sędziowie strzelectwa traktują to baaaardzo poważnie. Nie oddajesz strzału, trzymasz palec poza kabłąkiem. Najlepiej płasko, wzdłuż lufy. Jeśli będziesz kiedyś chciał postrzelać na serio, to pamiętaj o tym
Napisano 22.02.2017 - 21:24
Generalnie, po wyjeździe z Polski, niestety póki co, nie mam czasu na takie zabawy. Fakt, że słyszałem iż prawdziwej broni nie trzyma się z palcem na spuście, ale dzięki za informację mimo to.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych