@Alucard
Za tatuaż +100 punktów dla Ciebie.
@ skittles
Bardzo ładne zdjęcie.
Brawo Wy!
Napisano 05.06.2017 - 06:05
TheToxic, ładna dziewczyna
Alucard, piwko nad rzeczką, to lubię
skittles, pracownik leśny? Trochę pracowałem przy przygotowywaniu opału i wycince zaatakowanych przez kornika drzew
Ale gafa, proszę o przeniesie posta do "komentarze do zdjęć"
Użytkownik Yen edytował ten post 05.06.2017 - 06:06
Napisano 14.03.2018 - 09:49
@Master Zgiętonogi
Halo odswiezam. Nie wstydzcie sie.
Pff... powiedzenie "nie wstydźcie się" wcale na wstyd nie pomaga. Poza tym nie każdy jest taki fotogeniczny
Haha wiem, ze nie pomaga, to wlasciwie jeden z tych glupich tekstow w stylu "nie smuc sie". tak jakby ktos mial sie przestac smucic bo tak sie mu powiedzialo.
Tez nie jestem z tych fotogenicznych wiec moja buzka powinna byc zacheta bo juz kilka dni minelo, a mnie jeszcze nikt nie zlinczowal ani w sumie nawet nie wysmial.
Napisano 14.03.2018 - 18:43
^ To taka asekuracyjna skromność, typu "Jak sam pierwszy rzucę w siebie mięsem, to może innym już się nie będzie chciało". Nie żebym się z tego naśmiewał czy to krytykował, każdemu chyba zdarzyło się kiedyś przyjmować taką postawę gdy szło o jakieś prezentowanie się przed innymi. Najlepszy przykład - prezentacje i referaty na lekcjach w szkole. Nie sądzę jednak żeby ktokolwiek tutaj miał powód źle myśleć o jakichkolwiek wrzucanych zdjęciach (chyba, że miałyby jakieś niezgodne z regulaminem kontekst czy podteksty) skoro od tego jest ten wątek. A i zdjęcia z gór dobrze świadczą o człowieku - jak już robić sobie selfie to przynajmniej z imponującym tłem, w trakcie realizowania dojrzałego i męskiego hobby, a nie sprzed komputera czy z łazienki.
Napisano 14.03.2018 - 23:03
Dobrze wyglądasz. Nie wiem w czym problem.
Po prostu normalnie, jak kazdy inny, a tyczylo sie to:
Poza tym nie każdy jest taki fotogeniczny
Ja nie jestem fotogeniczny, wrecz przeciwnie, ale to chyba tyczy sie wiekszosci nie-modeli. "Argumentem" dziewiatki za nie chwaleniem sie swoja fotka bylo to, ze "nie kazdy jest taki fotogeniczny". Moim argumentem za tym zeby jednak sie pochwalic bylo to, ze ja tez nie jestem fotogeniczny, a w sumie da sie i nikt za to nie linczuje, wrecz przeciwnie. Choc ciezko to nazywac argumentami czy dyskusja, bardziej luzna wymiana mysli i troche niezrecznie czuje sie tlumaczac to.
I nie wiem, ja z niczym problemu nie mam i nikt inny raczej tez nie wiec nie wiem czy to pytanie kierowales do mnie czy do kogos innego.
Użytkownik Master Zgiętonogi edytował ten post 14.03.2018 - 23:04
Napisano 24.07.2018 - 19:30
Taka moja tam buźka !.
Napisano 24.08.2018 - 01:12
Typowa atencyjna [wulg], pierwszy (i jedyny heh) post na forum i od razu zdjęcia wstawia
TheToxic
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych