Skocz do zawartości

Komentarze do tematu "Wątek Foto"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1875 odpowiedzi w tym temacie

=BamBino=.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jessica Alba. Może nie wygląda bardzo źle, ale całkiem inaczej jak w make up' ie :P
Dołączona grafika

Pamelka Anderson wymiata! Wasza przereklamowana lala :P
Dołączona grafika

Ulubienica facetów Eva Longoria. Sexy babka - bez makijażu już nie całkiem sexi :P
Dołączona grafika

Polecam tę stronkę. Przekonacie się, że jeszcze wiele gwiazd nie wygląda na codzień tak jak w telewizji :mrgreen:

:devil: Jestem zła :devil: :mrgreen:

cleric.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:mrgreen: a to dobre :) jakie one brzydkie bez makijażu :P nie mówię jak ja bez makijażu wyglądam ale to strszne :P ale my, proste szare kobiety nie mamy do dyspozycji makijażystek, najlepszych podkładów, fryzjerów 24h na dobę i oświetleniowca (pomijając całą silną grupę speców na kompach od wyszczuplania talii wydłużania nóg, prostowania tychże, zmniejszania podbródka i korygowania linii oczu) i i tak wyglądamy zabójczo fantastycznie w porównaniu z tymi gfiastkami bez tapety :) a wy, chłopcy.. żyjecie marzeniami, bo te panie w necie i na plakatach to mają tyle wspólnego z realną osobą, co ja z filologia klasyczną.

Patryczek.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Polecam tę stronkę. Przekonacie się, że jeszcze wiele gwiazd nie wygląda na codzień tak jak w telewizji  

Jestem zła  

Ja ją polecam każdemu komu sie podobają kobietu ztuningoewane :-D :-D :-D kobiece robocopy :rotfl: :rotfl: :rotfl:

[ Dodano: 2006-08-24, 09:50 ]

i tak wyglądamy zabójczo fantastycznie w porównaniu z tymi gfiastkami bez tapety  

to prawda wole was niż te robocupy

a wy, chłopcy.. żyjecie marzeniami, bo te panie w necie i na plakatach to mają tyle wspólnego z realną osobą, co ja z filologia klasyczną.

wypraszam to sobie :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:

cleric.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

=BamBino=, MUAHAHA! <śmiech szaleńca> Zniszczmy ich marzenia, zniszczmy ich ideały i obróćmy je w proch! :P niech docenią NAS, zwykłe kobity, które nie boją się kroić buraków w obawie przed odpryśnięciem manikjuru!! <co za szaleństwo> Jessica wygląda na 13 lat O_o, fascynacja nią podchodzi więc pod pewne zboczenie :P

[ Dodano: 2006-08-24, 09:53 ]

robocupy

bez makijaży co poniektóre serio wyglądają jak robo qpy :P

=BamBino=.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak naprawdę to my, dziewczyny "realne" nie jesteśmy od nich gorsze... One po prostu są lepsze, jak mają make up, a tak normalnie to w niczym nas nie wyprzedzają :P

Patryczek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

One po prostu są lepsze, jak mają make up, a tak normalnie to w niczym nas nie wyprzedzają  

Poprostu one są głupie a wy mądre :mrgreen:

cleric.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Patryczek, jesteś naszym pupilkiem od dziś :D Panowie, brać przykład z Patryczka! i kochać nas bezgranicznie :P

=BamBino=.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po co się łudzić, że taka gwiazda będzie z wami? Wokół siebie macie tyle pięknych dziewuch, a patrzycie na telewizyjne gwiazdy... :P

Patryczek jesteś przykładem dla narodu! :mrgreen:

Patryczek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Patryczek, jesteś naszym pupilkiem od dziś

Hehe :> nie no ja tylko mowie to co myśle... mowie to co mnie boli... i taka pamela naderson to mnie naprawde bardzo boli, a przez to meska czesc osób nie docenia prawdziwego kobiecego piękna!

Patryczka! i kochać nas bezgranicznie

nie no ja was nie kocham :> ale was uwielbiam bo mowicie prawde:"błogosławieni ci którzy łakną i pragną sprawiedliwość albowiem oni będą nasyceni..."

=BamBino=.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie no ja was nie kocham ale was uwielbiam bo mowicie prawde:"błogosławieni ci którzy łakną i pragną sprawiedliwość albowiem oni będą nasyceni..."

Jej chodziło o to, żeby brali z Ciebie przykład i nie patrzyli na takie ztuningowane lale tylko na naturalne dziewczyny. A to, żeby kochali nas bezgranicznie było osobno :P :mrgreen:

Zresztą mniejsza o to. cleric raczej nic nie zdziałamy, bo faceci mają... inne mózgi :mrgreen:

cleric.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

=BamBino=, ktos musi w końcu zawalczyć o prawdę i sprawiedliwość! Nie poddawaj się kobieto, walczymy za naszą przyszłość :P

Patryczek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A to, żeby kochali nas bezgranicznie było osobno

Zresztą mniejsza o to. cleric raczej nic nie zdziałamy, bo faceci mają... inne mózgi

raczej inaczje myśląbo mózgi mają te same, ale są wyjątki!

=BamBino=, ktos musi w końcu zawalczyć o prawdę i sprawiedliwość! Nie poddawaj się kobieto, walczymy za naszą przyszłość

Cóż nauczyłem sie coś od robotników z '76 roku w Radomiu i od Papieża J.P. II i wziałem sobie to do serca... walczycie za przyszłość... oni też walczyli... i wywalczyli...

QLIG.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale marudzicie wszyscy :P I tak najpiękniejsza jest moje dziewczyna :smile:

=BamBino=.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dzięki :mrgreen: