Skocz do zawartości

Komentarze do tematu "Wątek Foto"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1875 odpowiedzi w tym temacie

#826 Gość_Queen Henemet Amon Hatszepsut

Gość_Queen Henemet Amon Hatszepsut.
  • Tematów: 0

Napisano

Uważam, że jestem super przystojny.

Tez tak uważam Silent. :)

awjp.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

LaLuNa żadne słowa nie wyrażą tego lepiej niż ten emotek: :love: , :mrgreen: ;) <- masz piękne oczy :D . Tylko po co ten fotoszop :hmm: ? I ten dof taki jakiś :omfg: :P . Pozdrawiam :crazy: ;) .

KriSSnt.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Chcesz mi powiedzieć, ze brzydkie zdjęcie zrobiłem? AH TY! :devil:

Xellos.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

LaLuNa żadne słowa nie wyrażą tego lepiej niż ten emotek: :love: , :mrgreen: ;) <- masz piękne oczy :D . Tylko po co ten fotoszop :hmm: ? I ten dof taki jakiś :omfg: :P . Pozdrawiam :crazy: ;) .

Po to byś się zachwycał :cafe: :drink:

awjp.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:rotfl: :lol . Hahaha. A bez fotoshopa nie :hmm: ?. Aczkolwiek jest to możliwe :P . Hahaha :P :drink: .

Xellos.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ty no nie śmiej się. Obce ci pojęcie retusz ? ;) Mój kuzyn w tym siedzi, obrabia zdjęcia weselne. Usunie każdy pryszcz czy inne niedoskonałości z twarzy ;)

Zobacz sobie rankingi fotka.pl, rzadko kiedy są naturalne foty :P Większość jest retuszowana.

awjp.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Xellos, widzę, że na żartach się nie znasz :P . A co to retusz to wiem ;) . Spox, może wilk pokaże zdjęcie bez shopa :P ;) . Hehe :P .

KriSSnt.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

To może ja się wypowiem co do tego photoshopa, bo jestem autorem :]

Zdjęcie jest obrobione w niewielki sposób, jedynie kontrast, wykadrowanie i wyostrzenie... lekki blur dla klimaciku, bo miałem taki kaprys:D skad miałem wiedziec, ze tu się ono znajdzie i takie emocje w Was wzbudzi:D

awjp.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

KriSSnt, ale nie o ciebie się rozchodzi :o . <- nie mogłem się powstrzymać :rotfl: :P . Ale z wartościami trochę przesadziłeś ;) . Na swoim też :P . W niektórych miejscach piksele w oczy kolą :P ( :lol ).

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ivelios - albo mi się wydaje albo jesteś narcyzem, jesteś ?

_Silent_.
  • Tematów: 18
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Z zasady średnio ktoś może liczyć na mój szacunek jeżeli dla "lansu" czy Bóg wie czego podrasuje sobie fote. Jak macie kompleksy to leczcie je gdzie indziej.

KriSSnt.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja wiem, że o mnie nie chodzi :o :> tak się składa ze *LaLuuuuuNa* to moja dziewczyna :] i piszę o JEJ zdjęciu :P

Co do mojego zdjęcia? gdzie piksele dają po oczach? ;-) ja nie widzę... pewnie mi juz wzrok rozwaliły ;p a tak powaznie, czasem nie ręczę za jakość;-) chcesz mi zasponsorować lepszy aparat? :) ucieszyłbym się :)

I moje zdjecie akurat nie jest NIC majstrowane. Robione w ciemnym pokoju z dyfuzorem na lampie+troszke przekłamany balans bieli w aparacie ;-)

_Silent_ ale czy zdjęcie trzeba podrasowywać dla lansu czy Bóg wie czego? i leczyć jakies kompleksy tym? Niektorzy czasem lubią się pobawić, bo im np bardziej się podoba tak ;-) "oo jest fajnie!" i sprawi im to radość i już, nie ma w tym jakiegoś głębszego sensu.

pozdrawiam=)

_Silent_.
  • Tematów: 18
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie wiem dlaczego zdjęcie swojej dziewczyny poddałeś retuszowi. To już Wasza sprawa. :)

Xellos.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Bądź co bądź zgadzam się z Silent'em. Zdjęcia takie może lepiej wyglądają ale zamazują obraz tego o czym jest ten dział "poznajmy się". Wielu ludzi tu dało prosto z mostu jakieś foty gdzie nie są zbyt fotogeniczni, bo to nie rewia mody a "poznajmy się" :) Liczy się naturalność :P

KriSSnt.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Dlaczego poddałem retuszowi? Bo tak, po prostu, chciała ładne zdjęcie no i wyszło takie, wiesz to nie jest tak ,ze zmienia się zdjęcia zeby byc kimś innym. Wiem, że niektóry tak robią, ale (no bo jednak mowie o moim zdjeciu i dziewczyny) tu akurat naturalnosc jest zachowana;-) nikt tu sobie nosa nie zmniejszał ani koloru oczu nie zmianiał ;-)

Pozdrawiam=)

dobrze nastepne zdjęcie będzie normalne prosto z aparatu :P hehe

EDIT:
juz jest ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych