Napisano 28.11.2010 - 22:04
Napisano 29.11.2010 - 01:57
Niektórzy za bardzo się wgłębiają w teorię... To jeszcze mam się martwić o zasilanie? Żart chyba jakiś.Trzecie oko to narząd, którym możesz w pełni zarządzać gdy już je masz odblokowane. Znaczy to, że możesz je otwierać i zamykać niemal kiedy chcesz. Ważne jest aby w tym momencie mieć odpowiednie zasilanie,(...)
Napisano 17.01.2011 - 03:28
.Czakry, nie maje jakiejs szczegolnej wielkosci wymaganej do uaktywnienie trzciego oka, ale musza byc zrownowazone. Kazda z nich musi byc conajmniej w minimalnym stopniu aktywna i bez blokad. I to wszystko.
Pozdrawiam
Niektórzy za bardzo się wgłębiają w teorię... To jeszcze mam się martwić o zasilanie? Żart chyba jakiś.
Na szczęście nie da się manipulować tym organem jak lornetką czy laptopem. Mag ma tu sporo racji z tym nosem - mamy go, ale bez użycia ręki nie da się go zamknąć; podobnie jest ze słuchem - nie umiemy zamknąć uszu. Uważam, że sporo zamieszania robi tu sama nazwa - bo przecież oczy to umiemy zamykać...
W ogóle za dużo teorii, może tez oczekiwań uzyskania jakiejś "mocy" (czytaj: władzy). To działa zupełnie inaczej, w normalnych warunkach jest raczej obciążeniem, utrudnia normalne funkcjonowanie - choć oczywiście zaraz odezwą się "teoretycy", że ależ skąd! A jednak, i żadne "podręczniki" tego nie zmienią. Można jedynie udawać, że się tego trzeciego oka nie ma, co wcale nie jest takie łatwe.
Wiem, że nie piszę zbyt konkretnie - ale to moje impresje. Dodam tylko, że uruchomienie tego "3 oka" to trochę tak, jak jeżdżenie po ulicach bolidem Formuły 1 - ileż trzeba wyczucia? Może jednak warto jechać nadal swoim wysłużonym... (tu wstaw markę swojego autka).
Użytkownik mertin edytował ten post 17.01.2011 - 03:29
Napisano 26.04.2012 - 14:15
Witam.
Na forum zalogowałem się niedawno ale śledze je już od jakiegoś czasu.
Ale przejdzmy do przedmiotu sprawy. Wczoraj próbowałem otworzyć trzecie oko tak więc usiadłem w rozluźnionej pozycji i zacząłem medytować.
Po jakimś czasie usłyszałem numbe(poprawcie mnie jeśli żle napisałem) ten dziwny dzwięk mistyczny i bardzo cieszyłem się z tego powodu.
Po jakimś czasie zrobiłem sobie przerwę a po niej kontynuowałem otwarcie trzeciego oka. Krótko po zakończeniu medytacji pojawiło
się białe światło. Ale gdy dzisiaj próbowałem medytować nic się nie działo .
I tu moja prośba o pomoc: Czy zrobiłem coś źle, czy będe mógł dalej medytować i czy oko się otworzyło.
Prosze o szybką pomoc
Użytkownik Rewolwerowiec edytował ten post 26.04.2012 - 14:38
Napisano 26.04.2012 - 19:04
Napisano 27.09.2013 - 09:00
Napisano 27.09.2013 - 18:08
Użytkownik falko edytował ten post 27.09.2013 - 18:10
Napisano 02.08.2019 - 17:59
Nie wiem czy to dobry temat. Film o szyszynce
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych