Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ziemia jest pusta w środku

• Zamknięty Temat jest zamknięty
305 odpowiedzi w tym temacie

Buger.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale gdybyś się przyjrzał "mapie" to byś zobaczył ze centrum grawitacji jest w płaszczu, a pole magnetyczne wywodzi się od tego wewnętrznego słoneczka. Ale mi też coś się nie widzi ta teoria! :)
  • 0

Mariush.
  • Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale gdybyś się przyjrzał "mapie" to byś zobaczył ze centrum grawitacji jest w płaszczu

I to jest jedna z największych niedorzeczności tejże teorii. :P
  • 0

Luk2222.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja Osobiście czuje sie jak w "matriksie"(ogłupiony i zniewolony) światem obecnym!
Czuje w kościach ,że część tych wszystkich hipotez ma sens
tak jak wiele innych np.
-Bazy kosmiczne na Księżycu
-Ruiny budowli na Marsie jak również Piramidy
-Kometa która przelatuje co 12tys lat i robi totalna demolkę na ziemi (Właśnie ten czas nadchodzi a stanie się to w grudniu 2012)
-Trójką bermudzki (Portal który łączy inne światy ,od czasu do czasu się pojawia)
-Teoria mówiąca o Stworzeniu układu słonecznego przez kosmitów
-Teoria która mówi o tym że kiedyś istniała planeta między marsem a ziemia ,że na niej kiedyś mieszkaliśmy (gatunek ludzki)
jest tych teorii dużo ja podałem część w która głęboko wierze (myślę że postaci, które łączą się z ludźmi poprzez heneling mówią prawdę bo są postaciami energia o niewyobrażalnej wiedzy i mądrości (dla czego mają kłamać???)

ps. A propos Pustej ziemi słyszeliście teorie która mówi że Hitler miał tajną bazę na Antarktydzie i podobna tam usiekł a to że sie spalił to pic na wodę (Nie wierzcie Historii bo ta kłamie !!!)
  • 0

Mr. Mojo Risin'.
  • Tematów: 23
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

-Bazy kosmiczne na Księżycu

Jedyne w co ja wierzę ;)

-Ruiny budowli na Marsie jak również Piramidy

Piramidy to już przeżytek - na nowych zdjęciach dokładnie widać, że to zwykłe wzniesienia. Legenda "piramid na Marsie" była spowodowana słąbą jakością zdjęć, na których te pagórki wydawały się idealnymi piramidami.

-Kometa która przelatuje co 12tys lat i robi totalna demolkę na ziemi (Właśnie ten czas nadchodzi a stanie się to w grudniu 2012)

Ciekawe kto to obliczył.

-Trójką bermudzki (Portal który łączy inne światy ,od czasu do czasu się pojawia)

Ani chybi Gwiezdne Wrota!

-Teoria mówiąca o Stworzeniu układu słonecznego przez kosmitów

Pewnie sami siebie też stworzyli.

-Teoria która mówi o tym że kiedyś istniała planeta między marsem a ziemia ,że na niej kiedyś mieszkaliśmy (gatunek ludzki)

Szkoda, że nie drugie Słońce.

(myślę że postaci, które łączą się z ludźmi poprzez heneling mówią prawdę bo są postaciami energia o niewyobrażalnej wiedzy i mądrości (dla czego mają kłamać???)

Dlaczego mają kłamać... No zastanówmy się.

A propos Pustej ziemi słyszeliście teorie która mówi że Hitler miał tajną bazę na Antarktydzie i podobna tam usiekł a to że sie spalił to pic na wodę (Nie wierzcie Historii bo ta kłamie !!!)

To co podałeś to kolejna głupia legenda o Hitlerze narosła wokół faktu istnienia Nowej Szwabii i Bobrzej Jamy. Do tego sam nie znasz historii, bo Hitler wklepał sobie kulkę w czerep.
  • 0

Cashpoint.

egoism

• Tematów: 126
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja tam nie wierze w takie rzeczy, przecież to nie jest ani logiczne, ani racjonalne...
a takie posty jak ten:

A propos Pustej ziemi słyszeliście teorie która mówi że Hitler miał tajną bazę na Antarktydzie i podobna tam usiekł a to że sie spalił to pic na wodę (Nie wierzcie Historii bo ta kłamie !!!)

po prostu mnie dobijają^^
Tak se myśle .. jak pod ziemią ma być życie.. w duchy żadne nie wierze, gdyby to byli ludzie to czym by oddychali?
I jak głęboko musieli by tam siedzieć... największa 'studnia' że tak powiem miała 13~ km głębokości to jestem ciekaw, skąd tam ludzie sie wytrzasnęli, a może żyją pod jeziorem Wostock? xD .
Gdyby to było tak głęboko i żekomo są wejscia w piramidach itd. to kto te tunele kiedys wykopal. Do mnie to kompletnie nie przemawia chociaz nie ukrywam ciekawe :P .
  • 0

Gabanil02.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zapraszam do ciekawej dyskusji na temat pustej Ziemi.

Tutaj bardzo fajna mapa wnętrza Ziemi:
Dołączona grafika

Tutaj szkic przekroju przez środek Ziemi:
Dołączona grafika

Ten kto to wymyślił to prawdopodobnie w czasie porodu został uderzony przez położną zamiast w dupe
to otrzymał klaps w głowę.

Edit:Przemo, 27.11.2007

A może kolejne Twoje wpisy będą trochę bardziej treściwe, tak żebym nie móg Ci przypominać o regulaminie, a zwłaszcza o jego punktach 3.2 i 3.13

• -1

Geniusz.
  • Tematów: 23
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wg. mnie teoria pustej Ziemi jest tak prymitywna, jak teoria płaskiej Ziemi... Jeśli wystawiacie taką teorię, to fajnie by było podać też jakie dobre dowody... :) Publiczność domaga się dowodów! :D
  • 0

Zatyl.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chciałby zwrócić uwagę że na tej stronie znajduje się takie forum o tajemniczych miejscach np.:
-tunele o wygładzonych ścianach itp czyli wszystko układa sie w logiczną całość i wygląda na to że ziemia jest pusta
  • 0

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ja Osobiście czuje sie jak w "matriksie"(ogłupiony i zniewolony) światem obecnym!

Chyba raczej chciales powiedziec znudzony, poprostu "alternatywne" teorie bardziej Cie kreca i bardziej Ci pasuja, bo sa fajne, tajemniczo i kolorowobrzmiace.
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Według najnowszych badań naukowych, istnieją błędy w wyliczeniach związanych z powstawaniem zorz polarnych. Powstają TYLKO i wyłącznie na biegunach, co może wiązać się z promieniowaniem wewnętrznego śłońca. To was nie przekonuje? Dlaczego więc zorze nie powstają gdziekolwiek indziej na świecie

Mnie przekonało w sobotę jadę do Szubina szukać wejścia do wnętrza ziemi.
Zorza z Szubina

Dołączona grafika

Kto ma blisko do Tatr proponuję poszukać musi tam być drugie wejście

Dołączona grafika
  • 0

Cashpoint.

egoism

• Tematów: 126
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Dla mnie to glupota sadzic, ze Ziemia jest pusta. To nie logiczne i glupie!! Wedlug mnie to po prostu wymysl lub jakies okreslenie miejsca w pewnych religiach tak jak w Chrzescijanstwie niebo, pieklo lub czysciec... i trafiają tam duze albo 'osoby' po smierci lub po jakims zniknieciu. Tak ja sobie to tlumacze. Idac tym tropem moze wspolczesnym ludziom sie to spodobalo bo jest to ciekawe i odbiega od norm a takze tego czego byli nauczani od dziecka na lekcjach religii i w domach i biorą to za rozwiazanie znikniec w Trójkacie bermudzkim i innych sytucjach. Co do tych wejsc do agarthu? [tak to sie pisze?] to zadne nie jest potwierdzone, ukazane na fotografiach i opisane !!! Dla mnie to fikcja i mit szyty grubymi nićmi!

Mialem cos jeszcze tutaj rozpracowac ale zapomnialem slyszac kretynskie teksty lecące z drugiego pokoju 'rozmowy w tloku'... hehe
pozdrawiam.
  • 0

Zatyl.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak Kopernik dowiódł że ziemia sie kręci wokół słoń ca też mu nie wierzyli a jak ziemia jest pusta to by wiele żeczy wyjaśniało.
  • 0

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Wybacz, ale wiekszej socjotechniki jeszcze na tym forum nie slyszalem. Piekne porownanie, nie ma co. Te porownywanie do Kopernika wszelkiej masci glupot jest juz taka plaga, ze czlowiek ten sie w grobie przewraca. Dajcie mu spokoj.
  • 0

Zatyl.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja sie Kopernika nie czepiam ale znalazłem fajny temacik o tunelach na całej ziemi ,że niby tam ludzie mieszkają a że planeta jest pusta w środku by wyjaśniło jak oni tam żyją. To tylko moja teoria :))

To temacik o tych tunelach :arrow: http://www.paranorma...p?showtopic=641 :)

Użytkownik =ZATYL= edytował ten post 03.12.2007 - 21:20

• 0

maj46x.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może to i dziwne, ale buszując po maps.google znalazłem:

http://maps.google.c.......mp;z=6&om=1

I aż dziw bierze , ze zdjęcia z bieguna są tak niedbale poskładane - tak , jakby chcieli coś ukryć :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych