Napisano 08.07.2008 - 19:00
Napisano 08.07.2008 - 19:27
Zgadzam się. Powoływanie się na mitologie jako dowód (w tym przypadku chyba jedyny racjonalny, a może i nie ?) jest bez sensu. Poza tym.. cały ten temat jest banalny, czytając go, też nie mogłem powstrzymac się od śmiechu. Są zwolennicy, sa przeciwnicy. Myślę że przeciwnicy mają lepsze argumenty.weszłam na to forum z nudów i dziękuje Wam, nie zawiodłam się.
dawno nic nie wywołało u mnie tylu niekontrolowanych wybuchów śmiechu
powiedzcie szczerze, Wy tak na żarty, conie?
ale skoro już jestem to mam pewną wątpliwość dotyczącą tej jakże pasjonującej teorii [w sumie to cała ta teoria jest jedną wielką wątpliwością, ale to wydaje mi się nawet zabawniejsze od słońca świecącego w miejscu jądra, i od olbrzymów którzy wiecznie mają dzień i lato] -
bardzo możliwe, że już gdzieś to tłumaczyliscie na ten swój uroczy sposób; jeśli tak przepraszam za moją ignorancje, ale wytrzymałam tylko 4 strony - skoro skorupa ziemska liczy sobie 1600km nie wydaje Wam się conajmniej wątpliwe, że statek może sobie ot tak wpłynąć do wewnętrznego świata i nawet tego nie zauważyć? albo że można się do niego dostać spacerując po jaskini? i że jaskinie są zamieszkiwane przez cywilizację zamieszkujące wnętrze ziemii, to samo wnętrze które znajduje się pod 1600km skorupy?
inne argumenty są już bardziej przekonujące. na przykład powoływanie się na bogów starożytnych cywilizacji. my jesteśmy w stanie polecieć na księżyc [chyba, że jestem nie w temacie. bylismy na księżycu? czy to jakaś teoria spiskowa?] ale z odkryciem świata pod skorupą mamy problemy, których starożytni nie mieli wcale. pewnie na wakacje spacerowali sobie 1600km w dół, dlatego ich mitologia jest argumentem nie dającym podstaw do dalszej dyskusji.
zastanawia mnie jeszcze, czym się oddycha tam pod skorupą. oddycha się w ogóle? macie już może przekrój wewnetrzny takiego człowieczka? autorstwa autorytetu naukowego który stworzył mapki wnętrza ziemii na przykład?
ja teraz zajme się czymś pożytecznym, a Wam życzę aby dzisiejszy dzień przyniosł kolejne fascynujące fakty i dowody.
Napisano 06.09.2008 - 16:18
Napisano 06.09.2008 - 16:48
Maybe it's photoshopped. Może to pioruny kuliste, baloniki...Są różne zdjęcia, filmy itp. ze statkami kosmicznymi.
Niektórzy wyznają Latającego Potwora Spaghetti, Scjentologię i edytor tekstu. Oczywiście szanujemy ich...Jak dla mnie jest bardzo prawdopodobne, iż w planetach, w środku są "nowe światy" w których żyja różne stworzenia i rośliny.
To musi być tam naprawdę dużo przestrzeni i naprawdę muszą być genialni, zeby wymyśleć statek latającyJeżeli "pod nami" istnieje faktycznie życie to może istoty z tamtąd, mając swoją technologie i owe statki znalazły przejscie między naszym światem a ich.
Pewnie nic, polecam zobaczyć co znaczy skrót NASACiekawi mnie tylko ile NASA o tym wie
No tak jasne.Bo oni i tak wszystko przed nami, cywilami ukrywają...
I co przystosujemy się do życia pod Ziemią ?Jeśli ta cała teoria jest faktycznie prawdziwa, to jest to wielka szansa dla ludzkości. Bo nigdy nie wiadomo czy jakaś zabłąkana asteroida nie zawita na nasz glob
Odpowiedziałbym, że nieprzyjemne, ale skoro wszystkie naukowe teorie wyjaśniające budowę Ziemi są kłamstwem...Czy jeśli to prawda, to jaka tam panuje temperatura i warunki atmosferyczne?
Sam sobie odpowiedziałeś... Spróbuj zgadnąć jaki rozmiary powinno mieć ich słońce, coś brakuje na nie miejsca ? A jaką masę ?Bo Jeśli tamta "Ziemia" jest oddalona od tamtego słońca o zaledwie kilka tysięcy kilometrów to musi tam być naprawde gorąco...
Napisano 06.09.2008 - 18:06
0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych