Napisano
13.02.2006 - 22:50
Jak juz wcześniej pisałem, moim zdaniem Ziemia może być pusta w środku i jest na to wiele dowodów. Nawet jednak, jeśli nie ma tam wielkiego podziemnego świata Aghartii, mogą być dość duże bazy: bądź nas samych Ziemian, takie jak na pustyni w Nevadzie i prawdopodobnie pod Pentagonem; bądź przybyszów z innej planety, którzy przybyli do nas dawno temu i do dziś tam mają swe siedziby lub też bazy te stworzyli dość niedawno...
O bazach takich swiadczą oszywiście wypływające z wody UFO ( jak już podawałem wcześniej) widywane na całym świecie, a także te wylatujące bezpośrednio z jaskiń i niezwylke często widywane w górach. Fakt ten jest wysoce zastanawiający. Jeśli wierzymy w realnośc występowania UFO na Ziemi, to musimy przecież przyjąć, że hipotetyczne pojazdy muszą podlegać czemuś w rodzaju serwisu. To samom tyczy sie domniemanych pasażerów, czyli Kosmitów, którzy przybywają sporadycznie na Ziemię. oni też muszą z pewnością poza przykładowymi badaniami przygotować sie do podróży itp.
Podsumowując, istnienie baz Obcych na naszej planecie byłoby jak najbardziej słuszne i racjinalne, tym bardziej jeżeli weźniemy fakt ŚWIADOMEFO ukrywania sie ich , tak abyśmy ich nie spostrzegli. O wiele łatwiej było by im uciec przed naszym wzrokiem do baz ukrytych w niedostępnych dla nas morzach lub pod Ziemia, niz uciekać do siebie na swoja planetę, tylko po to, by tu znowu wrucic.
Pozostaje jeszcze fakt celu, jaki Obcy mają do spełnienia na naszej planecie, bądź misji jaką maja tu spełnić.
Mogą chcieć nas skolonizować i "wyprzeć" z poplulacji świata, mogą też mieć plany inwazji, bądź zdobywania surowców. W takiej sytuacji, ich hipotetyczne bazy mogą być jakąś częścią planu, mogą w nich mieć broń lub centrum uzupełnień energii, paliwa itp.
Ich cele mogą być także pozytywne dla nas. mogą chcieć przekazać nam jakąś wiedzę, pomóc nam itd. Wtedy ich bazy mogą miec znaczenie czysto logistyczne, pozwalające w spokoju i bez ujawniania się przygotować dla nas pewien przełom, tak, aby mogli rozpocząc proces integracji (np. w roku 2012/2016).
Kończąc pragnę stwierdzić, że dla mnie bardziej prawdopodobne jest występowanie na Ziemi baz obcych zarówno pod Ziemią, jak i w oceanach niz istnienie wielkiego świata wewnątrz wiekliej, pustej Ziemi. Z drugiej jednak strony wysoce rozwinięta technologia Obcych mogła by być w stanie to zrobić...