Napisano 17.12.2009 - 11:57
Napisano 17.12.2009 - 18:47
Ja się z Tobą w tej akurat kwestii dosyc nadyskutowałem i pamiętam Twój stosunek. Oceniałeś ich dokonania poprzez pryzmat naszej cywilizacji, lecz nazywałeś ich prymitywnymi dzikusami. Wybacz, ale taka jest prawda kłamczuchu. Mikołaj rózgę Ci przyniesie.
Napisano 18.12.2009 - 06:48
Muhad...Z całym szacunkiem do Ciebie, ale nadal czekamy na cytaty, bo takie zdania wyjęte z kontekstu są bardzo opiniotwórcze. Nie chcę bezpośrednio atakować Twojej osoby, ale mam nadzieję, że stać Cię na więcej niż "narka bo to sensu nie ma".
Użytkownik Muhad edytował ten post 18.12.2009 - 06:53
Napisano 18.12.2009 - 10:48
O jakiej Ty wpadce piszesz hipokryto?
Cytat mam w głowie, ale szkoda mi czasu na babranie się z takim socjotechnikiem obłudnym, jak Ty, co sam chyba zauważyłeś że praktycznie sporadycznie tu wchodzę. Bierzesz to forum tak poważnie, jakby to była najważniejsza rzecz w Twoim życiu. Stary przewietrz mózg, bo już kompletnie zdewociałeś. Wyjdź z domu i nie napinaj się tak....
i skończ nadużywania górnolotnych słów, bo to nie ja mam mani udowadniania ludziom za wszelką cenę, że to ja ja ja mam rację...robisz to Ty i nieważne jest co za bzdury piszesz.
jak można z kimś rozmawiac, kto uważa że Bush junior jest tak samo normalnym człowiekiem, jak każdy inny. Co ja Ci wtedy powiedziałem? Pamiętasz? że powinno się go wsadzic w kaftan i zamknąc.
A ten Twój fan klub może dalej mnie minusowac
Moja ocena po 4 latach z Aquillą jest taka: NIE BĘDĘ SIĘ WDAWAŁ W LICYTACJE Z CZŁOWIEKIEM, KTÓRY WIE LEPIEJ JAK SMAKUJE DAMSKI ORGAZM, CHOCIAŻ NIE JEST KOBIETĄ.
takie jest myślenie tego chłopaka.
Wątpliwości?? On doskonale wie jak jest na archeologii chociaż jej nie studiował
Tę rozmowę też mam znaleźc?? Nie tym razem.
Napisano 05.01.2010 - 20:15
Użytkownik SeloD edytował ten post 05.01.2010 - 20:17
Napisano 18.01.2010 - 14:12
Napisano 18.01.2010 - 14:31
Argumentem, który przytoczę jest fakt iż takie piramidy (podobne ) znajduje się na całym świecie co świadczy o tym, że cywilizacja która je wybudowała miała swoje wpływy na całym świecie.
Użytkownik Ironmacko edytował ten post 18.01.2010 - 14:31
Napisano 18.01.2010 - 15:03
Coz mozna napisac na tak mocny argument:
- indianie jezdzili konno i w Europie jezdzili konno (przed wyprawami) wniosek: "byla wspolna cywilizacja, ktora ich tego nauczyla..."
dalej:
- statki tez budowano w wielu miejscach na swiecie...
Napisano 18.01.2010 - 15:22
[...]
Przytoczę tu wypowiedź mojego kolegi dot. piramid : " a dlaczego nie prostokąt/kwadrat/trójkąt/okrąg, dlaczego akurat taki kształt? "
[...]
Użytkownik Ironmacko edytował ten post 18.01.2010 - 15:46
Napisano 18.01.2010 - 18:12
Napisano 18.01.2010 - 18:33
Argumentem, który przytoczę jest fakt iż takie piramidy (podobne ) znajduje się na całym świecie co świadczy o tym, że cywilizacja która je wybudowała miała swoje wpływy na całym świecie.
Użytkownik SeloD edytował ten post 18.01.2010 - 18:34
Napisano 18.01.2010 - 20:38
Napisano 18.01.2010 - 21:27
Martwi mnie fakt, że wielu z tych ignorantów/sceptyków jest tak "omamiona" oficjalnymi wersjami, że nie dopuszcza do siebie innej możliwości.
Tutaj ukłon w stronę Aquila. Wybacz nie jest to próba ataku na Twoją osobe ( nie śmiałbym ), ale żyjemy w nowoczesnym cywilizowanym świecie, gdzie nasze umysły powinny być otwarte/chłonne/indywidualne. To już nie średniowieczny ciemnogród, choć wiele osób tkwi w często błednych przekonaniach.
Przytoczę tu wypowiedź mojego kolegi dot. piramid : " a dlaczego nie prostokąt/kwadrat/trójkąt/okrąg, dlaczego akurat taki kształt? "
Napisano 19.01.2010 - 09:34
Bez obaw, nie ma sprawy Jak już o ile się nie mylę kolega może tak może nie stwierdził, są pewne osoby które chcą mieć tak otwarte umysły, że niedługo im mózgi mogą powypadać. Ważne jest zdrowe i otwarte podejście na świat, ale ważniejsza jest weryfikacja informacji. Otwarty umysł bowiem może oznaczać, że równie dobrze powiniśmy uważać teorię, że piramidę zbudowały samotne matki z dziećmi za prawdopodobną - bo przecież nie możemy zamknąć się tylko na "oficjalne teorie". A nuż ta wersja jest poprawna?
Użytkownik Muhad edytował ten post 19.01.2010 - 09:35
Napisano 19.01.2010 - 14:44
Popularny
Ten jego post nie wnosi nic cennego, poza impertynencjami wobec alternatywnych pojęć.
Użytkownik skittles edytował ten post 19.01.2010 - 14:45
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych