Witam,
będąc w tym roku na wakacjach zahaczyłem z rodziną o Oświęcim i Brzezinkę, szczegółów wycieczki oszczędzę Wam i przejdę do konkretów.
Zrobiłem tam dużo zdjęć. To które przypadkiem przykuło dopiero teraz moją uwagę jest poniżej.
Zdjęcie prezentuje jedną ze ścian w murowanym baraku. Jest na nim dużo różnych napisów. Co przykuło moja uwagę ? Tego narazie nie napisze aby czegoś nie sugerować.
Dla wnikliwych dodam, że z tym zdjęciem nic nie kombinowałem, oryginał ma rozmiar 3680x2070, gdyby ktoś chciał do analizy to proszę o malia.
Czy sądzicie że to przypadek ? No mi się nie wydaje.
C.D.N.Widzę że narazie nie ma nikogo poważnego, a chociaż z uwagi na miejsce w którym to zdjęcie zostało wykonane powinniście zachowac powagę. Jaja sobie robicie ? Jesli chcecie się pośmiać to Wam serdecznie dziękuje i napewno do Was nie jest kierowany ten post.
Natomiast dla zainteresowanych. Na to chwilę nikt nie zauważył tego co ja, podpowiem tylko, że to co powinniście zobaczyć zajmuje niemal 45% powieżchni zdjęcia ? Nie twierdzę, że nie widać tam czegoś jeszcze ale sądzę że Wasze spostrzeżenia są chyba zbyt mocno naciągane.