Napisano 19.05.2008 - 13:51
Napisano 19.05.2008 - 13:57
brakuje wszystkich 3...
Napisano 19.05.2008 - 19:02
Przyznaj się Muhad, że nie masz argumentów które są sensowne i wierzysz w to bo tak po prostu chcesz.
Na szczegółowe wyjaśnienia odnośnie Twoich sensacji odpowiadasz jedynie "wasz upór jest śmieszny".
Twoje "dowody" są śmieszne i tylko potwierdzają to, że nie chcesz nawet przyjąć prawdy do wiadomości, a jedynie powtarzasz te same wyjaśnione i wyśmiane już bzdury w kółko.
Raczej coraz więcej osób wyśmiewa te głupawe teorie spiskowe a ich zwolennicy ratują się jak mogą. Albo ucinają dyskusję bo nie wiedzą co odpowiedzieć na rzeczowe obalenie spiskowych bzdur
Napisano 19.05.2008 - 19:37
Kto mądry ten wie, że te "pseudo" zamachy były idealne do tego aby wkroczyc na bliski wschód po ropę.
Nie chce mi się, chociaż też mógłbym wklejac milion zdjęc i się wykłócac o skrawek piaskownicy. Mam ważniejsze sprawy na głowie niż udowadnanie jednemu i drugiemu, że ja mam rację.
wypytaj mieszkańców i przestań pitu pitu, że coś obaliłeś.
Napisano 20.05.2008 - 01:07
Kto mądry ten wie, że te "pseudo" zamachy były idealne do tego aby wkroczyc na bliski wschód po ropę.
Nawet nie wiesz, że import ropy z Iraku spadł drastycznie po wypowiedzeniu wojny i wciąż jest na o wiele niższym poziomie niż ten sprzed inwazji. To są moje fakty. A jakie Ty masz na potwierdznie swoich pomysłów?
Napisano 20.05.2008 - 14:38
Przejrzyj rynek i zobacz czyje firmy trzepią kasę i czyje firmy mają zyski. Poszperaj sobie informacje na temat tego, kto ma największe udziały - jeśli chodzi o ropę.
Używaj czasami szarych komórek i pomyśl nad tym co napisałem Ci powyżej odnośnie zysków a może coś zaiskrzy.
Napisano 20.05.2008 - 15:18
To normalne, że zyski największe mają Amerykanie, wcale tego nie neguję. Ale to, że ich firmy przy okazji zarabiają sobie na tej wojnie wcale nie oznacza, że 9/11 to spisek rządu. Zauważasz to?
A Ty choć raz zastanów się nad tematem świadków sprzed Pentagonu. Nie uciekaj od niego, bo sądzę, że nie tylko ja aktualnie oczekuję od Ciebie odpowiedzi na tak proste i banalne pytanie. Czytelnicy tego tematu również.
Napisano 20.05.2008 - 15:26
Napisano 20.05.2008 - 15:41
Napisano 20.05.2008 - 16:24
Wystarczy prześledzic ich wszystkie prowokacje - jak np. prowokację która skutecznie doprowadziła do wojny w Wietnamie. To było zwykłe oszustwo.
Prawdopodobnie i Pearl Harbour był podobnym oszustwem i USA zmierzało do tego aby Japonia ich zaatakowała.
Jest także duża rzesza świadków, którzy potwierdzają teorie spiskowe.
świadków zawsze można kupic i nie wierz we wszystko co przeczytasz.
Argumentów mam dużo, ale nie mam ochoty nic nikomu udowadniac.
Uciekam już stąd. Naprawdę nie chce mi się na ten temat dyskutowac.
Napisano 20.05.2008 - 18:29
Napisano 20.05.2008 - 18:37
Wiesz co ? masz rację, dowody mówią więc po co wyważać otwarte drzwiAlpha, proszę, przestań za mną łazic i nie wypisuj bzdur. Argumentów mam dużo, ale nie mam ochoty nic nikomu udowadniac. Dorośnij kobieto.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych