muhad Ty na pewno przeglądałeś te strony które podałem? Przecież tam wszystko jest wyjaśnione... Przyznaj, nie przeglądałeś albo od razu odrzuciłeś, bo Ty wiesz swoje.
Nie widzialem i na dodatek nigdzie nie moge znaleźć. Widziałem dwa linki ale nie działają. Jeżeli wiesz, gdzie mógłbym znaleźć ten film to prosiłbym o podanie linka
Trawnik nie jest zryty, bo samolot uderzył między parterem a I piętrem. Więc nie widzę przyczyny dlaczego trawnik miałby być zryty.
While making few explicit allegations, the authors argue, in effect, that based on photographic and physical evidence, the damage sustained by the Pentagon on September 11, 2001 could not have been caused by a crashing jetliner, contrary to the official and overwhelmingly accepted explanation.
The argument is weak. For starters, it conveniently ignores some of the most obvious, compelling evidence. For example:
Eyewitness testimony of bystanders who saw and/or heard American Airlines Flight 77 approach and collide with the Pentagon
The recovery of both black boxes belonging to the Boeing 757 from the Pentagon wreckage
The recovery and identification of the remains of all but one of the people known to be aboard Flight 77
A widziałeś wypowiedzi osób które widziały duży samolot pasażerski? Nie?
http://urbanlegends....blflight77w.htmtylko proszę, zajrzyj pod ten link i powiedz, czy wg Ciebie to są sfałszowane wypowiedzi? A moze to agenci federalni a nie zwykli świadkowie?
a co tego ostatniego pytania, to ja żyję w świecie dowodów. Natomiast ja mam pytanie czy Ty kiedykolwiek zaglądałęś na taką planetę o nazwie Ziemia? Bo wszystkie teorie masz nie z tej ziemii dosłownie.