Skocz do zawartości

Zdjęcie

To nie samolot uderzył w pentagon - zakazane nagranie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
195 replies to this topic

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

mam pytanie czy te screeny rakiety to pochodza niby z tego slynnego filmiku (5 klatek) ? Jesli tak to ta rakieta jet tam tak chamsko dorobioba ze az glowa boli. Oto te slynne 5 klatek, ja tam nie widze nic podobnego co jest na tych waszych fotkach:

Dołączona grafika

[ Dodano: 2006-09-14, 20:02 ]
Ja poprostu juz mam dosc tych spiskowych klamstw, macie wyrazny dowod na to ze zwolennicy TS falszuja zdjecia i filmiki, zastanawiam sie tyklko jaki maja w tym cel.

[ Dodano: 2006-09-14, 20:12 ]
co najwazniejsze w pierwszej klatce wyraznei widac statecznik ktory statecznikiem rakiety napewno nie jest, za wysoki zdecydowanie.

[ Dodano: 2006-09-14, 20:15 ]
I nic mnie tak nie denerwuje jak texty ze "temat juz mozna zamknac" albo "ktos tam uciekl z podkulonycm ogonem i ty tez uciekniesz". Wcale sie nie dziwie, jesli jest 99 czarnych psow i 1 bialy (kolor i zwierze przypadkowe) to chocby ten 1 mial swieta racje to te 99 i tak go zaszczuje, co nioe ma nic wspolnego z prawda.
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tiamat, przecież ewidentnie owa rakieta była dorobiona... widać to jak na dłoni.
Dlatego JA nigdy nie posługiwałem się tym screenem o którym mówisz :)
  • 0

Tiamat.
Reputacja

Napisano

Chociaz sie mogli postarac jak juz sie brali zatakie cos, bo gdyby ta rakieta byla prawdziwa, to jej wielkosc na zdjeciu wskazuje na to ze jest to rakieta wielkosci wlasnie Boeinga, taka rakieta to miotlaby z ziemu pol waszyngtonu a nie jedno skrzydlo pentagonu.
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Chociaz sie mogli postarac ...

Gdy zobaczyłem owy screen ani przes sekundę nie pomyślałem, że to prawdziwe ujęcie. Za resztę nie odpowiadam :lol :

Może to miało na celu bardziej uwidocznić o czym mówi autor analizy ... ? :mrgreen:
  • 0

Tiamat.
Reputacja

Napisano

A czemu ci co sie tak zaciekle powolywali na ten dowod sie teraz nie odzywaja ? bo potrafia sie udzielac tylko w tych tyematach gdzie jest jeszcze cien nadziei na obrone swoich argumentow, w jednym miejscu zrobia z siebie glupkow to ida do drugiego posta, potem jest on zaopominany i zaczyna sie od nowa to samo. I tak w kolko.
  • 0

sasquatch89.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

McIntyre mówi: "Z mojej dokładnej inspekcji wynika, że nie ma żadnych śladów samolotu, który rozbił się gdziekolwiek blisko Pentagonu. [...] jedyne elementy - pozostałe po tym jak zawalił się fragment ściany pentagonu - są tak małe, że mieszczą się w dłoni. Nie ma tam żadnych dużych fragmentów skrzydeł, tylnej sekcji samolotu, ani kadłuba. Nie ma niczego, co wskazywałoby na to, że samolot rozbił się o ścianę pentagonu, a potem spowodował jej zawalenie"

Zawsze twierdziłem że to rakieta :P
  • 0

Tiamat.
Reputacja

Napisano

sasquatch, prosze cie, czytaj cale tematy zanim zaczniesz je komentowc, bo widze ze czytasz tylko pierwszy post w temacie i odpowiadasz, nie tylko w tym dziale zreszta.
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

mieli szabas? :lol :

Czekajże, przecież szabas zaczyna się o zmierzchu w piątek i trwa do zmierzchu w sobotę, potem Żydki powinny wrócić normalnie do pracy. A po szabasie nie przewiduje sie żadnych innych żydowskich świąt.

Edit by Pit:
Trochę więcej szacunku dla innej narodowości

Podpisz się ale nie zmieniaj moich treści tylko dlatego że inaczej się na to zapatrujesz. Mam ochote pisać 'żydków' to będe tak pisał a samo 'żydek' nie jest obraźliwe.

Użytkownik `Pi3gi~aka`Michał edytował ten post 10.02.2008 - 13:36

• 0

Fanatyk.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciekawe czy ten reporter jeszcze żyje.
  • 0

#85 Gość_Burnago

Gość_Burnago.
  • Tematów: 0

Napisano

Jakie macie DOWODY, że to zaplanował rząd USA? Bo relacje świadków i błędne raporty nic nie dają do myślenia.
  • 0

Pit.

pies Darwina

• Tematów: 28
  • Artykułów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Burnago, zamiast żądać by Tobie przedstawiono DOWODY. Wysil się trochę i przejrzyj forum...
  • 0

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jakie macie DOWODY, że to zaplanował rząd USA?

mi bush na gg napisal ze przygotowuja zamach:

13:37:01 Bush
yo, robimy zamach na wtc etc zeby postrzelac heady w realu w iraku no i rope sobie zagarnac co bym mial na rzadowy drift team.
13:04:31 Ponczak
lol, no to widze ladnie masz w domu

dobra, macie racje. to wredni nieogoleni terrorysci robia z ziemi jesien sredniowiecza.

Edit [10.02.08] dj_cinex
Skończmy już z głupimi wpisami...

zak: sorry, ale nie moglem sie powstrzymac. na forum miliard tematow zwiazanych z tym, z teoriami bardziej lub mniej trafnymi a tu pytanie "elo macie dowody?

Użytkownik zak edytował ten post 10.02.2008 - 13:12

• 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ponawiam pytanie za 100pkt. Jak to się stało że wielu żydków w ten dzień po prostu nie zjawiło się w pracy ?
  • 0

Indoctrine.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ale nie było tak, że oni nie przyszli do pracy. Takie plotki pojawiły się w muzułmańskiej gazecie następnego dnia ale nie mają potwierdzenia w rzeczywistości.
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Niezły filmik :mrgreen: samoloty odrzutowe nie zostawiają smugi dymu z silników.
W sprawach lotnictwa jestem raczej laikiem, nie znam się na konstrukcji samolotów lecz wydaje mi się że skrzydła samolotu nie są jakimś dodatkiem do kadłuba lecz wręcz przeciwnie stanowią główny element nośny całej maszyny i teoretycznie powinny być wykonane z solidnych materiałów.Silniki też nie są wykonane z puszek od piwa i razem ze skrzydłami powinny chociarz odrapać trochę tynku na budynku. :)

Dołączona grafika

Musiał mieć składane skrzydła !

Dołączona grafika

Świetna jest teoria o całkowitym spaleniu maszyny.Jest słuszna pod warunkiem że samolot miał składane skrzydła
żeby czasem nie zostały na zewnątrz(po co fatygować służby sprzątające ? spalił się i koniec)

Dołączona grafika

Żeby nie przedłużać tematu:
Wykaz kamer w okolicy Pentagonu

Dołączona grafika

I kamery na Pentagonie (tego dnia pewno nieczynne)

Dołączona grafika

Nie jest to oświetlenie...Pentagon oświetlony w nocy można oglądać pn w Google

Ale na to wszystko można też spojrzeć....w ten sposób

Dołączona grafika
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych