judas666 - Wiesz, czasem zastanawiam się, czy padające na tym forum pytania, lub stwierdzenia brzmiące ex katedra -
"Czy dzieci mają zdolności paranormalne, które zanikają? A czy ktokolwiek potrafi udowodnić, że ma zdolności paranormalne?"
- są pytaniami, pozwalającymi podjąć polemikę. Polemikę na równym poziomie.
Jakiej brakuje na tym forum para.... z którego, jak twierdzę została już " para ".
Jakie masz dowody, by postawić takie twierdzenie -
" Odpowiedź na to drugie brzmi nie, więc na pierwsze pewnie też. "
Przedstaw przykłady pojęcia prób w których chciałeś udowodnić, że zjawiska znajdujące się w zakresie przestrzeni subtelnych nie istnieją.
Co, sam zrobiłeś.
Co się stanie jak przypomnisz Feniksa?
" Ciekawe co się stanie jak przypomnę guru Fenix'a

"
Przypomnę, że znalazłam się na tym forum dlatego, że trafiłam na to co pisał, i że mieściło się w właśnie w moich zainteresowaniach.
Nie zamierzam oceniać faceta. Wiem, ze zebrał duży materiał.
Jakie miał zdolność? Jest dobrym organizatorem, liderem.
Czy posiada zdolności określane jako paranormalne ? Tego nie wiem. Pojawiłam się na tym forum w trakcie powstałego incydentu.
Co ciekawe...^^ zostałam zaszufladkowana do jego wielbicieli.
Ferujemy wyroki, opinie, chórkujemy. Byle być w stadzie...gdzie cieplej, bezpieczniej. Każdy kto jest troszeczkę inny jest zaraz re rogiem.
Mamy kogo pokazać, mamy kogo zaatakować, zamiast zająć się sobą. Swoim rozwojem, w jakimkolwiek kierunku.
Fora tematyczne grupują ludzi zainteresowanych konkretnym tematem. Często są czynnikiem mobilizującym, opiniotwórczym.
Bywają również takie jak to... cóż