Skocz do zawartości

Zdjęcie

Potwór z Loch Ness - kuluary

• Please log in to reply
14 replies to this topic

cisz.

Realizm Magiczny

• Tematów: 33
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tutaj można komentować TEN temat.

Serdecznie zapraszam do owocnej dyskusji :)
  • 0

NoMeansNo.
  • Tematów: 8
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Strona "za" powinna wykazać jedno: czyli jak to możliwe, że stwór w jeziorze jest tak mało liczny tj. jak się rozmnaża wewnątrz tak mało licznej grupy osobniczej.
  • 0

Berith.
  • Tematów: 26
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Natomiast strona "przeciw" powinna stosować spację po znakach interpunkcyjnych.
  • 0

Pingwin.
  • Tematów: 28
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dziś już chyba minął tydzień od mojego ostatniego postu czyli dwa pkt karne dla mojego przeciwnika i ja już mogę zacząć moją argumentacje?
  • 0

#5 Gość_Hellmaker

Gość_Hellmaker.
  • Tematów: 0

Napisano

Pyt: Jakie istnieją ograniczenia czasowe?
Odp: W debatach nie ma pośpiechu. Każda ze stron ma 7 dni czasu na kolejną odpowiedź. Po upływie 7 dni przeznaczonych na wypowiedź naliczane są punkty karne. Za jeden dzień zwłoki - 2 punkty karne odejmowane od końcowego wyniku, przy czym maksymalny czas przeznaczony na odpowiedź w debacie to 10 dni (i 6 punktów karnych). W przypadku, gdy uczestnik A (wylosowany w rzucie monetą jako rozpoczynający) umieści swój wpis, czas "automatycznie" się zeruje i uczestnik B od tego momentu ma 7 dni na swój wpis. Od momentu umieszczenia wpisu przez uczestnika B, czas ponownie się "zeruje" i uczestnik A znów ma swoją odpowiedź 7 dni. I tak już do końca debaty.

Także czytamy regulaminy :) Moim zdaniem nie możesz zacząć argumentacji. Musi zastać zachowany jakiś porządek. W przypadku, gdy oponent wypada z gry, debata zostaje zawieszona. Przynajmniej tak to się działo do tej pory ^^"
  • 0

Snajper88.

Były moderator           Były 'szef' tłumaczy

• Tematów: 15
  • Artykułów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Pingwin, czekasz aż Twój przeciwnik nie opublikuje kolejnego postu. Wg. regulaminu ma na to max. 10 dni (po uływie 7 dni za każdy dzień zwłoki ma 2 pkt karne, więc po 10 dniach może mieć ich 6.).
Jednakże trzeba też uwzględnić to że przez ostatnie pare dni, forum bardzo wolno się ładowało lub w ogóle nie można było na nie wejść...
Edit:
Hellmaker mnie wyprzedził :P
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dokładnie tak jak piszą moi Kochani koledzy powyżej. Napisałam przedwczoraj posta przypominającego do Ravena, że mu termin mija. Bez odzewu. Czekamy.

edit: nie posta tylko PW napisałam ;]
  • 0

Pingwin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam chciałbym prosić o chwilowe zawieszenie debaty, gdyż wejście na forum jest nie mal ekstremalne przy prędkości funkcjonowania VRP proszę o termin zawieszenia debaty do 2 lutego lub do pozbycia się awarii.

Oczywiście po ponownym rozpoczęciu debaty chciałbym napisać moją argumentacje jako pierwszy w czasie przysługującym mi, czyli jeszcze 5 dni.

Pozdrawiam
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Cześć Pingwin!

No ale przecież Raven Ci nie odpowiedzial, znaczy nie umieścil swojego wpisu. Więc na razie nie masz na co odpowiadać...
  • 0

Pingwin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cześć Pingwin!

No ale przecież Raven Ci nie odpowiedzial, znaczy nie umieścil swojego wpisu. Więc na razie nie masz na co odpowiadać...

Więc mam czekać aż on odpowie :?:
  • 0

#11 Gość_Hellmaker

Gość_Hellmaker.

Napisano

Tak... x(
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Właśnie dostałam PW od Ravena z informacją o tym, że wycofuje się z debaty.
  • 0

#13 Gość_Hellmaker

Gość_Hellmaker.

Napisano

This piss me off...
"W przypadku rezygnacji z debaty i braku sensownego powodu takiej decyzji, dana osoba otrzymuje podwójne ostrzeżenie i zakaz brania udziału w przyszłych debatach forum."
Cisz, jeśli Raven się nie wytłumaczył, ukarz go odpowiednio... <devil>
  • 0

Pingwin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No to trudno a myślałem, że zapowiada się dobra debata no cóż trzeba dalej szukać przeciwnika :( ale o ile pamiętam bertih chciał wziąć udział w debacie :?:
  • 0

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Oczywiście Hell, że ukarzę ;] Wytłumaczenie było, ale nie na tyle mocne, żeby mnie ujęło. A mnie nietrudno ująć ;]

Pingwin, na razie Berith bierze udział w debacie o legalizacji In Vitro. Jak się ona skończy lub zawiesi na dlużej (tatik w szpitalu), wówczas mu zaproponuję uczestnictwo. Dzięki, że chociaż Ty trwasz na stanowisku dzielnie :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych