Napisano 11.01.2009 - 22:57
Napisano 11.01.2009 - 23:05
Napisano 11.01.2009 - 23:08
Napisano 11.01.2009 - 23:11
Napisano 13.03.2009 - 00:26
Napisano 20.03.2009 - 02:57
Ojejku jej!! TO PEWNIE 2012 CI SIĘ PRZYŚNIŁ ;< Zginiemy...ja miałem raz jeden, jedyny raz, proroczy sen:)
miesiąc przed zdarzeniem, przyśniło mi się takie coś... widzę z lotu ptaka, hmmm zza pleców? siebie, kamera porusza się wokół sytuacji (fajny efekt:D), aczkolwiek nie opiszę jej, gdyż to sprawa osobista, zdarzenie baaardzo niemiłe dla mnie, otóż... po miesiącu wszystko wydarzyło się słowo, w słowo, gest za gestem, tak jak w tym śnie...
więcej nie miałem takich snów...
chociaż ostatnio:)
Zobaczymy sobie czy się sprawdzi, w ciągu 1,5 roku, ale oby nie:) Widziałem przedwczoraj we śnie, realistyczne sceny. Czego dotyczyły? Jest jakieś duże miasto, chociaż takie jakieś nienowoczesne, jak duża wiocha, zdemolowana. Wszędzie błoto, dziury jakieś, powywracane wszystko, gdzieniegdzie leżą martwi ludzie, pada deszcz, panuje cisza przez kilkanaście sekund... aż tu nagle Azjaci od strony miasta biegną, żołnierze, wieśniacy, co się da, pospolite ruszenie... z drugiej strony nadciągają czołgi i biegną...biali, w jasnych mundurach, obie grupy do siebie strzelają... wszystko dzieje się w ciągu 5-10 sekund, trudno czas odmierzyć we śnie, ludzi są tysiące, po chwili już ich nie ma, pojawia się wielki błysk, jakaś jakby fala uderzeniowa i koniec snu. Dalej, obraz to ciemność, dźwięku też brak, tylko ogrooomne uczucie śmierci.
Takich snów nigdy nie miałem, aż do wczoraj, zwłaszcza z bronią atomową Do tego, nie oglądałem, nie czytałem, nie słuchałem i nie myślałem w ciągu ostatnich 2 tygodniach o wojnie, czy atomówkach...
ciekawe, zobaczymy...
chinczycy się zbroją, koreańczycy mają atomówke, amerykanie teraz ćwiczą w drugiej korei, rosja z białorusią ćwiczy wojska pod naszą granicą, iran ma atomówkę(usa ostatnio powiedziały, że nie ma, bo mają teraz na głowie chiny i koreańczyków)
...
pozdro
Napisano 20.03.2009 - 03:31
No to jest deja vu. Ale raczej nie mieszałbym do tego proroczych snów, bo to co innego i one nie są złudzeniem.Gdzieś kiedy słyszałem, że to odczucie powstaje wtedy, gdy dana informacje szybciej dociera do jednej półkuli niż do drugiej i dlatego wydaję nam się, że to już widzieliśmy.
Napisano 27.03.2009 - 06:57
Napisano 05.04.2009 - 02:49
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych