Zeby krytykowac teorie ewolucji, najpierw trzeba znac teorie ewolucji, nie gadaj glupot jesli nie masz o czyms pojecia. Kto mial zejsc z drzew ? a to wg. Ciebie czlowiek pochodzi od malpy ? tak twierdzi teoria Darwina ? pokaz mi gdzie ?
a Ty masz?
A masz jakas inna ciekawsza teorie ? bo wg. kreacjonistow to tym bardziej hokus pokus i to w 7 dni.
Miej wiecej szacunku do historii i wiecej pokory. Jakbys nie mial klapek na oczach to nawet ze zwyklej nauki jaka jest historia wiedzialbys czemu mam takie stanowisko a nie inne.
No niezla megalomania przez Ciebie przemawia, pewnie jestes jednym z tych, ktorzy uwazaja ze zwierzeta to istoty nizsze i nie przeszkadza ci ze ludzie wyrzucaja psy na ulice, albo ze ginie pelno zwierzat na futra i buty. Tak, czlowiek to doskonala istota, najgorsze bydle na tej ziemi, wlasnie przez rozwiniety mozg i swiadomosc a nie zadna pieprzona dusze. Troche pokory do przyrody muhadzie, bo nie mamy na tej ziemi najwiekszych praw, wykorzystujemy tylko nasze umysly nic wiecej. I niby czemu zwierzeta nie mialyby miec duzy ? powiedz mi !
Sluchaj kolego. Jestes tu dopiero 19 dni wiec nie wmawiaj mi to jaki jestem bo w ogole mnie nie znasz. Przestan rzucac blotem i uspokoj sie bo chyba sie troche zgrzales. Czytaj wszystkie posty to raz, zanim zaczniesz atak spojz najpierw na siebie.
Nie rozumiesz pojecia doskonala istota! Nie rozumiesz tez chyba pojecia wolnej woli! Doskonale wiem jaki jest czlowiek i doskonale zdaje sobie sprawy na jaka droge zszedl wiec nie ublizaj mi od Megalomanow okiej????? Inna sprawa; wyrazaj sie bez wulgaryzmow. Jesli masz jakiekolwiek problem z wiara w dusze to juz Twoj indywidualny problem. Wspolczuje Ci i mam nadzieje ze wyleczysz sie z plucia Jadem.
Jak mozna uwzglednic cos czego nawet niewiadomo ze istnieje ? no wytlumacz mi, masz jakies dowody na istnienie duszy czlowieka ? albo na jej nieistnienie u zwierzat zakladajac ze istnieje ? wszystko wywodzi sie jak narazie tylko i wylacznie z religii nic wiecej, mozna tylko wierzyc, a tutaj sa potrebne FAKTY przy takich teoriach.
Jakie dowody? Nie mam zadnych dowodow, moge CI jedynie zareczyc dowod istnienia duszy poprzez moje indywidualne przezycia i doswiadczenia. Nie bede sie wnikal w glab tego bo sa to bardzo bolesne przezycia i nie mam ziamiaru ich tu wyjawiac. Jesli Ty szukasz faktow na istnienie duszy to chyba juz bardzo zatraciles sie w tej psychozie jaka sobie sam serwujesz.
przyznam ze tez denerwuja mnie tacy ludzie, hipokryzja troche. na szczescie ja jestem ateista i darwinizm nie kloci sie z moimi pogladami, a co do plytkosci, wybacz, ale mam zdanie inne o 180 stopni
a co Ciebie nie denerwuje? Nie jestem zadnym hipokryta. Zobacz sobie w slowniku najpierw co znaczy dane slowo. Jestes Ateista i bardzo Ci wspolczuje z tego powodu. To chyba najgorszy stan bytu.
Jak narazie to wy tylko ujadacie i kryrykujecie, a zadnej swojej teorii, przedstawcie swoja teorie i skonfrontujcie, bo jak narazie to tylko jakies slady stop sprzed milionow lat, gwozdzie i inne pierdólki. Swoja droga to jedno mnie zastanawia u kreacjonistow, pewna sprzecznosc. Z jednej strony wierzycie w boskie stworzenie ze ziemia ma ponad 6000 lat, swiat zostal stworzony w 7 dni a pierwszi ludzie to Adam i Ewa. A z drugiej strony twierdzicie ze sa odciski stop i narzedzia czlowieka obok stopy dinozaura, buehehhe, niech ktos mi wytlumaczy ten paradoks w waszych pogladach. jak to w koncu jest ? Adfam i Ewa przed kilkoma tysiacami lat, czy ludzie sprzed milionow lat ?
ahaha :jump:
ze w co wierzymy? ze ziemia ma 6000tys. lat? ahaha
brak mi slow. Ty widzisz czasem co Ty piszesz?
wiesz co? nie bede dalej komentowal Twoich wypowiedzi, kogos kto jest tak bardzo przesiakniety jadem i plecie 3 po 3.