Napisano 23.01.2009 - 07:34
Napisano 23.01.2009 - 09:54
Napisano 23.01.2009 - 14:37
Napisano 23.01.2009 - 15:35
Pewnie jak zwykle w tekście źródłowym zostały podane nieprawdziwe informacje. Dlaczego amerykańskie władze miałyby przetrzymywać swoich obywateli w zamkniętych obozach, a także pozbawiać życia w komorach gazowych i krematoriach? To jest absurd. Jak na razie podobne newsy typu: "amerykańskie wojsko wyjdzie na ulice" okazały się bzdurą. W demokratycznym kraju takie coś jest nierealne.
Napisano 23.01.2009 - 17:45
Napisano 23.01.2009 - 23:01
Ty za to pozjadałeś rozumy i wiesz wszystko najlepiej. Nigdy nie byłem w USA, ale czytając takie informacje o tym kraju, odnoszę wrażenie, że rządzi tam reżim, a nie demokratyczny rząd. Obozy o których piszesz, bardziej pasują do wizerunku Chin niż USA. Wcześniej inni pisali, że rząd amerykański sprzedał nas obcym, rząd USA zrobił to, rząd tamto... pełno oskarżeń i pomówień, a zero konkretów. Miała być już wojna w Iranie- tak przecież ustalili sami Bilderbergowie. Tak samo wkrótce będą zamieszki z powodu kryzysu. - A gdy przepowiednia okaże się klapą, ktoś inny zapoda następna bajkę pełną zdjęć i wywiadów z youtube, by gawiedź miała o czym dyskutować przez następne pół roku. Z tym nie ma problemów, powód zawsze się znajdzie. - Przed wyborami mówiono, że zwycięży H. Clinton, ponieważ ona należy do "układu", potem było, że jak Obama wygra wybory, to wojsko wyjdzie na ulice miast, bo zostanie wprowadzony stan wojenny. I tak bez końca...
Napisano 24.01.2009 - 02:52
Napisano 24.01.2009 - 05:01
Wygląda na to że wszyscy uznali że to są trumny, dla nich może to oczywiste ja niestety(na szczęście) mieszkam w Polsce, u nas trumny wyglądają inaczej.
Dokopałem się do źródła, pierwszych w moim dochodzeniu potwierdzonych informacji, czyli: VANTAGE PRODUCTS CORP. Nie było już sensu szukać w Internecie dalszych informacji(...)
Czemu FEMA miała by trzymać trumny na widoku? Przecież to denerwuje ludzi, i psuje efekt zaskoczenia.
Po co FEMA przetrzymuje (wedle YOUTUBE itp.) 2 miliony „trumien”? Przecież taka liczba mimo że przerażająca jest błaha. W wypadku masowej rzezi nie starczyło by to w Polsce nawet na strajkujących za komuny (dość makabryczne porównanie ale..) a co dopiero w USA na buntujące się społeczeństwo, przecież tam żyje o wiele więcej ludzi.
Czemu FEMA miała by używać trumien przy masowych mordach? Przecież historia pokazała że masowe groby są skuteczne i tańsze. Poza tym nie zamknięte hermetycznie ciała bardzo szybko ulegają rozkładowi, więc zostają zatarte dowody dla przyszłych pokoleń.
Czy w wypadku uśmiercenia ludzi za pomocą broni chemicznej czy biologicznej, FEMA miała by powody do używania hermetycznych pojemników? (pojawiały się takie spekulacje w sieci.) Przecież takie zwłoki łatwiej jest po prostu spalić. A do transportu ciał świetnie nadadzą się Tiry lodówki, przecież skoro do trumien też ktoś musiał by je włożyć to równie dobrze mogą załadować je na przyczepy.(pomijam już zupełnie sensowność używania takich środków)
Przyjrzyj się ofertom innych firm które oferują podobne produkty. Są to różnego rodzaju pojemniki na trumny. kolorowe, w kwiatki i bratki" i inne duperele. każda firma walczy o klienta produkując ciekawe wzory ( jakby to miało znaczenie dla trupa). Jedną cechą wspólna jest konstrukcja przykrywy/kopuły pojemnika. Aby przykrywa wytrzymała nacisk ziemi i jeżdżących po nim na przykład kosiarek czy koparek do kopania kolejnych dołów, musi mieć odpowiedni kształt, tzw. łukowy a nie płaski. Konstrukcja łuku wytrzymuje ogromne naciski w stosunku do swojej masy i wielkości. Wszystkie napotkane przeze mnie konstrukcje miały właśnie taki kształt lub zbliżony, również wszystkie które widziałem na stronie wymienionego producenta. Tylko nie te które są na filmikach. te mają pokrywy płaskie. Gwarantuje Ci że nie wytrzymają nacisku nie tyle samej ziemi co na przykład mokrej i nacisku większego ciężaru jak kosiarka czy koparka, nie mówiąc do ugniatarce ziemi którą się ubija ziemie aby nie tworzyły się doły po naturalnym siadaniu ziemi po zasypaniu grobu. ale idealnie nadają się to transportu np. ciężarówkami ponieważ można takie pojemniki łatwo układać jeden na drugi ( przestrzegając pewnych zasad).
Napisano 24.01.2009 - 09:43
Pisząc "przepowiednie" miałem na myśli tematy, np. "USA zaatakuje Iran" - podparte niby jakimiś dowodami, że Bush za tym wszystkim stoi, że ropa, itd. No, ale George już nie urzęduje, wojny nie ma, świat kręci się dalej. Przyszedł czas na Baracka. Teraz Obama będzie chciał zniewolić świat, wywołać wojnę, itp.Ty się odnosisz do przepowiedni,30-40% się z nich spełnia
Z czytaniem ze zrozumieniem nie mam problemu, jak próbujesz mi zasugerować w każdej swojej odpowiedzi. Staram się myśleć logicznie i jakoś nie mogę pojąć jakie korzyści miałby mieć rząd USA, uśmiercając kilka mln swoich obywateli - bo przecież po to są te obozy i miliony trumien składowanych w każdym zakątku kraju. Jeśli USA chcą zawładnąć światem, to jak chcą to zrobić, jeśli wymordują ludność, która płaci podatki, produkuje dobra i utrzymuje ten rząd. I to wszystko z powodu kryzysu ekonom. oraz dewaluacji pieniądza??? Stalin postępował podobnie ze swoimi ludźmi, co prawie doprowadziło do wykrwawienia się całego narodu. Nie sądzę, by rządzący w Ameryce popełniali podobne błędy.Podałem konkrety ale jest coś takiego jak czytanie ze zrozumieniem i troszkę zdrowej logiki,obcy według mnie istnieją ale nie musisz wierzyć we wszystko co piszą.
A, gdzie mam się niby zapoznać, jak nie na forum, po to jest dział "Teorie Konspiracyjne". Poza tym jestem tu prawie dwa lata, więc zdążyłem już troszkę poczytać, by obeznać się z tematem.Jeżeli troszkę poczytasz i się obeznasz z tematyka to wróć na forum i napisz coś konstruktywnego.Zauważ ze cala polityka kreci się wokół ropy.
Inne mocarstwa, czyli tak jak napisałeś. Na świecie tak już jest, że musi być ten jeden najsilniejszy. My, Polacy byliśmy zniewoleni przez ZSRR przez pół wieku. Chyba nie trzeba podawać skutków tej "bratniej przyjaźni". To co pozostało po Związku Radzieckim, czyli Rosja, jest nadal wielkie, ale to raczej kolos na glinianych nogach. Chiny tez dążą do tego by być najpotężniejszym krajem. Pewnie z czasem im się to uda, jeśli będą dalej się rozwijać. Z tych trzech mocarstw USA wydają się być mniejszym złem.kto jest największym zagrożeniem Ameryki?
Oczywiście, to jest czysty biznes. Prywatne korporacje swoją potęgą przewyższają nie jeden kraj. Z pewnością mają też znaczący wpływ na podejmowane przez rząd decyzje. Ale czy w ich interesie jest, by doprowadzić do do sytuacji jaką prognozuje powyższy temat? Wielkim firmom zależy by jak najwięcej sprzedać. Działania jakie podejmują w celu osiągnięcia coraz większych korzyści nie zawsze są uczciwe. Czy sprzedawanie śmierci w taki sposób jest dla nich opłacalne?Proszę, odrobinę pomyśl. Jesteś osobą prywatną. Jeśli dajesz 2 - 5 zł głodnemu na jego pokarm, ( dla mnie jest obojętne czy bułkę czy piwo), to może jest to odruch serca. Ale kiedy masz dać 2000 - 5000 złotych, to będziesz to robił z rozwagą i zainteresowaniem jakie będziesz miał z tego korzyści. To już biznes. Musisz mieć z tego korzyści, bo żadna korporacja nie pozwoli Ci na wydawanie pieniędzy akcjonariuszy z odruchów dobrego serca. Za to by Cię wylali.
Napisano 24.01.2009 - 11:10
Napisano 24.01.2009 - 14:48
Cytowane są słowa z artykułu w z linku z posta Gambit'a wyżej.
Wygląda na to że wszyscy uznali że to są trumny, dla nich może to oczywiste ja niestety(na szczęście) mieszkam w Polsce, u nas trumny wyglądają inaczej.
Tu dobitnie widać jakim twardogłowym, ciemnym ignorantem jest autor artykułu.
I co znalazł? Ta firma jest poprostu jedynym takim producentem tak dużych pojemników Z PLASTIKU na trumny. Inne firmy zajmują się podobnymi ale wyłącznie na urny, bądź dużymi z kamienia lub betonu.Dokopałem się do źródła, pierwszych w moim dochodzeniu potwierdzonych informacji, czyli: VANTAGE PRODUCTS CORP. Nie było już sensu szukać w Internecie dalszych informacji(...)
Na szczęście ktoś tych informacji poszukał o czym w dalszej części mojego postu...
Co jest odkryte, że firma Vantage przetrzymuje 180.000 pojemników na trumny, liczba 2miliony jest wyssana z palca jak większość sensacji na YT.Czemu FEMA miała by trzymać trumny na widoku? Przecież to denerwuje ludzi, i psuje efekt zaskoczenia.
Tu już nie ma zaskoczenia ludziku. To czasy ostateczne, WSZYSTKO jest odkryte "kto ma uszy ten słucha kto ma oczy ten widzi"
j.w.Po co FEMA przetrzymuje (wedle YOUTUBE itp.) 2 miliony ?trumien?? Przecież taka liczba mimo że przerażająca jest błaha. W wypadku masowej rzezi nie starczyło by to w Polsce nawet na strajkujących za komuny (dość makabryczne porównanie ale..) a co dopiero w USA na buntujące się społeczeństwo, przecież tam żyje o wiele więcej ludzi.
2 mln 'trumien' o pojemności około 4 trupów co daje pojemniki na 8 milionów. Nie będą zabijać wszystkich. Wystarczy, że zabije się publicznie z mniejszego miasta 10 tyś. a z większego miasta 50 tyś. osób (lub mniej), a reszta 'spanikowanych owieczek' ( bo nie można nazwać ich buntownikami bo prawdziwi buntownicy dawno myknom w góry i do lasów) i spanikowane owieczki szybko się uspokoją.
Autorowi chodziło oto, że można to załatwić szybciej i łatwiej (drastyczny przykład wyeksploatowana kopalnia odkrywkowa, którą można zasypać milionami ciał a koszt takiej operacji będzie niewspółmiernie niższy, albo zbiorowe doły w miastach).Czemu FEMA miała by używać trumien przy masowych mordach? Przecież historia pokazała że masowe groby są skuteczne i tańsze. Poza tym nie zamknięte hermetycznie ciała bardzo szybko ulegają rozkładowi, więc zostają zatarte dowody dla przyszłych pokoleń.
Najpierw autor się pochwalił znajomością nazw Illuminati, NWO, a tu się okazuje, że nie ma o tym najmniejszego pojęcia. Jeśli plan New World Order się powiedzie nie będzie już 'przyszłych pokoleń'. Zaczipowane, genetycznie zmodyfikowane dzieci 'owieczek' które nie zdołały zwiać uwierzą, że tak jest dobrze jak jest w Nowym Porządku Świata tak jak teraz łatwo wmawia się dzieciom religie itp...
A nie lepiej jest wykopać dziurę w mieście wrzucić tam wszystkich, zasypać wapnem i zakopać? Nie trzeba transportować. A co tu do wyglądania ... ciężarówkę pełną ciał na naczepie można poprostu nakryć plandeką i uwierz mi, że wzbudziłaby mniejszą sensację niż ciężarówka z "trumnami" gdy wszyscy wiedzą do czego te "trumny" służą.Czy w wypadku uśmiercenia ludzi za pomocą broni chemicznej czy biologicznej, FEMA miała by powody do używania hermetycznych pojemników? (pojawiały się takie spekulacje w sieci.) Przecież takie zwłoki łatwiej jest po prostu spalić. A do transportu ciał świetnie nadadzą się Tiry lodówki, przecież skoro do trumien też ktoś musiał by je włożyć to równie dobrze mogą załadować je na przyczepy.(pomijam już zupełnie sensowność używania takich środków)
Tu widać, że dla autora artykułu wprowadzanie NWO jest niewyobrażalne. Na ciężarówkę o wiele łatwiej jest dać pudło z trupami niż ładować trupy z osobna i estetyczniej to wygląda... ( nie wiem jak on widzi jeśli wogóle transport tych trupów do spalarni tymi ciężarówkami-lodówkami bez trumien....) , drogi na pewno będą poblokowane i część tych trumien poleci helikopterami transportowymi lub samolotami ( i tu o wiele lepiej jak trup jest w pudle co nie? ).
Skąd informację, ze te pokazane na filmiku na YouTube miejsca (których można znaleźć na pęczki, ba nawet w moim mieście mógłbym nakręcić taki filmik w którym przejęty zza obiektywu kamery pokazywałbym siatkę pokrytą drutem .. pociągi i kamery na parking oraz pobliskie budynki i rury gazowe .I NA KONIEC nasz poinformowany niezwykle autor artykułu ZAPOMNIAŁ LUB NAWET NIE WIE O ISTNIENIU FEMA CAMPS na terenie całych USA , które są właśnie gotowe na zamieszki itp.
Nie ma też pojęcia jakie niesamowite prawa dostała FEMA w przypadku kiedy ogłosi 'czerwony stan'.
Proponuje obejrzeć patent, poza tym trumny z filmiku na YT i na stronie producenta są identyczne, tylko nie wiem czy z niewiedzy czy specjalnie są pokazywane do góry nogami (na YT).I tu szymon80 , który ładnie 'zniszczył' autora artykułu nawet lepiej niż ja
Przyjrzyj się ofertom innych firm które oferują podobne produkty. Są to różnego rodzaju pojemniki na trumny. kolorowe, w kwiatki i bratki" i inne duperele. każda firma walczy o klienta produkując ciekawe wzory ( jakby to miało znaczenie dla trupa). Jedną cechą wspólna jest konstrukcja przykrywy/kopuły pojemnika. Aby przykrywa wytrzymała nacisk ziemi i jeżdżących po nim na przykład kosiarek czy koparek do kopania kolejnych dołów, musi mieć odpowiedni kształt, tzw. łukowy a nie płaski. Konstrukcja łuku wytrzymuje ogromne naciski w stosunku do swojej masy i wielkości. Wszystkie napotkane przeze mnie konstrukcje miały właśnie taki kształt lub zbliżony, również wszystkie które widziałem na stronie wymienionego producenta. Tylko nie te które są na filmikach. te mają pokrywy płaskie. Gwarantuje Ci że nie wytrzymają nacisku nie tyle samej ziemi co na przykład mokrej i nacisku większego ciężaru jak kosiarka czy koparka, nie mówiąc do ugniatarce ziemi którą się ubija ziemie aby nie tworzyły się doły po naturalnym siadaniu ziemi po zasypaniu grobu. ale idealnie nadają się to transportu np. ciężarówkami ponieważ można takie pojemniki łatwo układać jeden na drugi ( przestrzegając pewnych zasad).
Co do kształtu odsyłam do patentu. Trumny składowane są 4 (SŁOWNIE CZTERECH) miejscach w USA w miejscach takich aby logistycznie objąć największy obszar (pomyśl gdybyś był jedynym producentem powiedzmy butelek do napojów, to również swoje składy rozłożyłbyś równomiernie, aby mieć jak najbliżej swoich kontrahentów). Te 4 lokalizacje przewijają się przez YT i inne pseudoźrodła w linkach do Google Maps itp.Właśnie. Jak te trumny miały by iść do ziemi dlaczego nie mają łukowatych pokryw tylko płaskie pokrywe ( dzieki czemu łatwiej je składować jedna na drugą) i dlaczego w całych USA przy każdym strategicznym mieście, miejscu są składowane trumny TYLKO TEJ JEDNEJ FIRMY ? ( oczywiście dlatego, że te firma ma kontrakt z rządem).
Szymon80 bardzo dużo napisał w odpowiedzi na artykuł ale nie będę wszystkiego cytował bo już strasznie długi ten post
Napisano 25.01.2009 - 16:20
Napisano 25.01.2009 - 16:39
Być może jakiś sztuczny zamach terrorystyczne(i wcześniej wspomniany brak środków na armię)
Napisano 26.01.2009 - 08:19
Napisano 27.01.2009 - 01:52
Zapytacie dlaczego akurat tylko ten rodzaj składują ... Bo jest najbardziej standardowy, najtańszy i najwięcej ludzi go zamówiło. Przypominam, ze te pojemniki na trumny czekają na śmierć ludzi którzy już aktualnie je zakupili (tak jak u nas buduje się grobowce przed własną śmiercią).
Dlaczego tylko JEDNEJ FIRMY? Wcale nie jednej firmy po prostu autorzy pokazują składowiska jednej firmy, bo składowane są w miejscach łatwo dostępnych (można ich dotknąć, wejść do nich nawet przejeżdżając autem obok, brak siatek, bram, strażników). Poza tym te są plastikowe (nie dokładnie plastikowe, ale przyjmijmy), inne firmy wykonują pojemniki na trumny z kamienia, bądź betonu, więc składowanie ich w ten sposób byłoby ciężkie to raz a po drugie nielogiczne (koszt produkcji z formy takiego pojemnika to groszowa sprawa, więc jeśli ktoś zniszczy bądź ukradnie jeden to nie będzie to wielka strata, jednak jak ktoś rozbije betonowy ręcznie robiony pojemnik to już jest pewien warty ochrony koszt. Jak już pisałem mniejsze używane są do chowania urn (nie każdy sobie stawia urne nad kominkiem).
Polecam wpisanie w google Burial Vaults i przeglądnięcia ofert Amerykańskich zakładów pogrzebowych, znajdziecie tam więcej różnorakich pojemników (przeważnie na urny plastikowe, a większe raczej solidniejsze).
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych