No tak, bo zapewne sfinks wygladal normalnie, tylko zli naukowcy specjalnie przerobili zdjecia, zeby sfinks wygladal jak zwykla gorka, tak samo piramidy byly idealnie piramidalne a agenci przerobili je na krzywe wzgorki i stozki :sux:
Ja w cale nie powiedziałem, że zaretuszowali TO zdjęcie (miałem na myśli zupełnie inną sprawę). Nie powiedziałem, że na TYM zdjęciu jest NA PEWNO sfinks. Ale może być.
dj_cinex : Mr. Mojo Risin' tutaj nikt ci nie broni mieć swojego zdania (nawet najbardziej niewiarygodnego...). Pamiętaj tylko, że niektórzy wyłapują takich jak ty i komentują to co rusz - nie ty jesteś pierwszy i ostatni... będą następni... Eee, nie wiem o co Ci chodzi. To, że mam inne zdanie niż niektórzy (według nich absurdalne, głupie i w ogóle niepoprawne) to źle?
Jak już mówiłem, nie uważam, że to jest na pewno sfinks. A jako, że można się tam dopatrzyć jego kształtu, jest możliwe, że to nie jest zwykły pagórek. Chociaż może nim być. Jeeej.
Down.
Ja nikomu nic nie wmawiam, że to manipulacja. W ogóle, o co Ci chodzi? To, że uważam NASA za niezbyt wiarygodną w paru sprawach, mam według Ciebie absurdalne poglądy, to źle i won stąd? Tylko wszedłem na forum i już takie coś co mi psuje o nim opinię ^^'