Napisano 11.02.2009 - 20:29
Napisano 11.02.2009 - 23:06
Napisano 12.02.2009 - 19:26
Napisano 13.02.2009 - 08:07
Wszystko ładnie pięknie ale autorzy opowiadają całkowicie niczym niepoparte historie na temat jednej lini wszystkich elit... poźniej coś o bankierach co jest normalne że banki zyją z udzielanych kredytów, by znów na końcu powiedzieć że lekarstwem na to wszystko jest miłość. We filmie wspomina się o propagandowej papce o oglądając materiał odniosłam to samo wrażenie.
Moja ocena filmu to 2/10
Napisano 13.02.2009 - 11:36
Wszystko ładnie pięknie ale autorzy opowiadają całkowicie niczym niepoparte historie na temat jednej lini wszystkich elit... poźniej coś o bankierach co jest normalne że banki zyją z udzielanych kredytów, by znów na końcu powiedzieć że lekarstwem na to wszystko jest miłość. We filmie wspomina się o propagandowej papce o oglądając materiał odniosłam to samo wrażenie.
Moja ocena filmu to 2/10
Napisano 13.02.2009 - 17:43
Napisano 13.02.2009 - 18:21
Widziałem kilka filmów na yt które przestawiają niesamowite podobieństwo tych osób i wielu innych. Możesz poszukać.narrator mówi że Bush i królowa Elżbieta to jedna rodzina...przedstawia nam na to twierdzenie jakieś dowody?
Napisano 13.02.2009 - 20:07
Kukhuri Sirupate na miłość...gdybym chciała się wypowiedzieć na temat filmu Zeitgeist zrobiła bym to w temacie o Zeitgeist, zasadniczo odniosłam się do materiału przedstawionego przez autora tematu.
Muhad, wszyscy to wiemypieniądż rządzi to jest oczywiste, jednak film nie prezentuje w sumie niczego, narrator mówi że Bush i królowa Elżbieta to jedna rodzina...przedstawia nam na to twierdzenie jakieś dowody ? Nie. No więc właśnie, dla mnie to nie jest wiarygodne i tyle.
Napisano 13.02.2009 - 20:58
Napisano 13.02.2009 - 21:04
http://www.amazon.co...d/dp/0952614766Doszło do tego, że aby ucieszyc tego człowieka zabrano mu cały majątek, a jego dokonania są ocenzurowane. Nie znajdziesz w USA żadnych książek w księgarniach, bo są blokowane, nawet w bibliotekach już ich nie ma.
Co mu zabrali? Widzę, że ma nawet własną stronę internetową.Wystarczy go zniszczyc zabierając mu wszystko, dokładając do tego prześmiewczą atmosferę w eter.
Proszę o przytoczenie tych wypowiedzi (oczywiście odpowiednio udokumentowanych, aby potwierdzić datę).Ponad to w na początku lat 90 już wtedy mówił o powiązaniu USA z Alkaidą, o tym że będzie tragedia jak Kathrina czy wieli zamach w Nowym Jorku. Wszyscy myśleli, że jest szalony, a okazało się, że już wtedy wiedział o tym, co wydarzyło się w ostatnich latach. Powinno Ci to dac do myślenia.
Napisano 13.02.2009 - 21:20
Napisano 13.02.2009 - 21:23
Napisano 13.02.2009 - 21:25
Napisano 13.02.2009 - 21:42
Kiedyś ponoć zapytany czemu nie robi nic konkretnego, żeby udowodnić te swoje jaszczurowe teorie, na przykład schwytać jednego i zmusić do przemiany na oczach wszystkich albo coś w tym rodzaju, tylko zbija kasę z książek, nie potrafił podać sensownej odpowiedzi.
Moim skromnym zdaniem, to powyższe przykłady raczej sugerują aby nie traktować sensacji tego pana zbyt poważnie.
Oficjalną wersję 9/11 potwierdza wielu szanowanych (wśród złych Żydów!) ekspertów, którzy potrafili udowodnić (dzięki fizyce wymyślonej przez masonerie!), że nie było żadnych bomb.
He he he... zawalenie się WTC7 przez malutki pożar też wyjaśnią, dzięki fizyce... przecież stal się stopiła!
Napisano 13.02.2009 - 21:53
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych