Skoro Bóg dla mnie nie istnieje, to jak coś mogę mu udowodnić?więc jesli nie wiarą, to choć próbujmy udowodnić Bogu (nawet jesli w Niego nie wierzymy), że jestesmy naprawdę prawymi ludźmi, przestrzegającymi moralnych zasad.
Nie wiadomo. Jednak nie będę komentował, bo nie mam odpowiedniej wiedzy.Mamy wpływ na swoje przeznaczenie,
@leviatan
Jesteś pseudokatolikiem, jak i cała większość. Chrześcijanizm w dużej mierze opiera się na "naukach" Chrystusa - twoje poglądy są z nimi sprzeczne.jestem chrzescijaninem,
Czyli będąc katolikiem ma się być bezmózgim idiotą?a ty sie juz nie kompromituj bo ten temat juz wałkowaliśmy, ty nie jestes tez katolikiem bo według towjej definicji tego słowa bo uważasz ze odpusty za kase były złe a kosciół je ustanowił, a według ciebie jest on nie omylny.
Mamy podstawy do oceny. Ty raczej o tym nie decydujesz.uzytkownicy nie maja podstaw do oceny
Ufoludkami? Myślałem, że kosmitami. Zresztą czemu pisanie przeciw religii i Bogu, na dodatek słusznie ma być czymś złym?bo są zaslepieni ufoludkami i piszą przeciw religi i Bogu,
I mam do ciebie pytanie. Czemu uważasz działania USA za złe?
Zapewne dużo, gdyż niewiele jest rodzin niereligijnych. Chyba musieli dostąpić tych sakramentów, bo wtedy nie mieli własnych przemyśleń.zreszta wiekszosc podaje sie tu za ateistów itp. wiec nie beda obiektywni, ciekawe tylko ile % z nich było do komuni, bierzmowania ślubu koscilnego spowiedzi,
Ja nie będę, bo pewnie nie umrę śmiercią naturalną.a ilu jeszcze bedzie błagać o namaszczenie, szkoda ze tacy przmądrzali są tylko w pisaniu a nie w całkowitym odrzuceniu kościoła