Tsunami stwierdziło, że Polacy nie są warci zachodu tongue4.gif
Tsunami chyba stwierdziło, że Polakom jedna żałoba narodowa w tym tygodniu wystarczy i dało sobie spokój. cool6.gif
Jaki kraj takie tsunami

Napisano 17.04.2009 - 14:04
Tsunami stwierdziło, że Polacy nie są warci zachodu tongue4.gif
Tsunami chyba stwierdziło, że Polakom jedna żałoba narodowa w tym tygodniu wystarczy i dało sobie spokój. cool6.gif
Napisano 17.04.2009 - 14:38
Napisano 17.04.2009 - 15:47
Sorki za off, ale muszę na to odpowiedzieć.Sorki za OT ale musze wyjaśnić, przepowiednia brzmi: ?KIEDY SPOTKAJĄ SIĘ TRZY SIÓDEMKI KATAKLIZM PRZYJDZIE - WÓWCZAS I WILK SIĘ WODY W KłODZKU NAPIJE. ALE OSTATECZNY POTOP NADEJDZIE GDY TRZY DZIEWIĄTKI STANĄ OBOK SIEBIE, bo I LEW KłODZKI PYSK W WODZIE UMOCZY...?
rzeczywiscie 07.07.1997 trzy 7 spotkały się, jednak nie wierze, że data 09.09.2009 zawiera w sobie trzy 9 stojące obok siebie.
Podsumowując: Filipek, jak i większość propków, przepowiedział biblijną apokalipsę na rok 1999. - co raczej nie dziwi u schyłku wieku i początku nowego takie "apokalipsy" nie są rzeczą dziwną.
Napisano 17.04.2009 - 19:17
To nie będzie bardzo wysoka fala. Może sięgnąć czterech czy pięciu metrów.
Napisano 17.04.2009 - 19:37
Nie zobaczyli bo jasnowidzenie to kolejna bzdura.szkoda, ze ludzie majacy zdolnosci widzace dalej, nie zobaczyli pozaru tego hotelu cry1.gif w Kamieniu Pomorskim
Napisano 17.04.2009 - 20:29
KIEDY SPOTKAJĄ SIĘ TRZY SIÓDEMKI KATAKLIZM PRZYJDZIE - WÓWCZAS I WILK SIĘ WODY W KłODZKU NAPIJE. ALE OSTATECZNY POTOP NADEJDZIE GDY TRZY DZIEWIĄTKI STANĄ OBOK SIEBIE, bo I LEW KłODZKI PYSK W WODZIE UMOCZY...?
Napisano 17.04.2009 - 21:02
Może żeby nie robić wielkiej sensacji? Żeby nie było wielkiego halo gdyby się nie sprawdziła? W końcu to był skromny człowiek. Może dlatego, żeby fajniej brzmiało. Powodów mogłobyć wiele. Po co się czepiać o coś takiego? Poetów też się czepiasz, że udziwniają zamiast pisać prosto i zwięźle?jedno mnie zastanawia...dlaczego współcześni "jasnowidze" tak formułują swoje przepowiednie? Nostradamus miał swoje powody, nie chciał być spalony na stosie i szykanowany... jego przepowiednie ( rozumując na swój sposób ) dotyczą nawet naszych czasów. Nie mógł mieć wyobrażenia dzisiejszej technologii, więc miał prawo pisać tak, a nie inaczej... a tu jakieś "farmazony", "dyrdymały" i owijanie w bawełnę, niech poda jeden czy drugi konkretną datę, wtedy uwierzę...
Napisano 17.04.2009 - 21:17
Napisano 17.04.2009 - 22:16
Czyli śmierć biednych ludzi, w tym bodaj 12 dzieci to bzdura, a jak ktoś kasiasty zabuli, to będą szukać jednego zaginionego dziecka. Ja też coś czułem w tą noc. Czułem zaburzenia mocy. Jak każdy Jedi.Nie zobaczyli bo ten cały pożar to jedna wielka bzdura nie warta uwagi
Napisano 17.04.2009 - 22:54
Napisano 17.04.2009 - 23:47
Jeśli ktoś choć odrobinę zdaje sobie sprawę z procesów zachodzących w trakcie prostego aktu komunikacji podświadomości z umysłem świadomym nie będzie wypisywał bzdur na temat dokładności i koordynatów.
Napisano 18.04.2009 - 01:01
Sorki za off, ale muszę na to odpowiedzieć.Sorki za OT ale musze wyjaśnić, przepowiednia brzmi: ?KIEDY SPOTKAJĄ SIĘ TRZY SIÓDEMKI KATAKLIZM PRZYJDZIE - WÓWCZAS I WILK SIĘ WODY W KłODZKU NAPIJE. ALE OSTATECZNY POTOP NADEJDZIE GDY TRZY DZIEWIĄTKI STANĄ OBOK SIEBIE, bo I LEW KłODZKI PYSK W WODZIE UMOCZY...?
rzeczywiscie 07.07.1997 trzy 7 spotkały się, jednak nie wierze, że data 09.09.2009 zawiera w sobie trzy 9 stojące obok siebie.
Podsumowując: Filipek, jak i większość propków, przepowiedział biblijną apokalipsę na rok 1999. - co raczej nie dziwi u schyłku wieku i początku nowego takie "apokalipsy" nie są rzeczą dziwną.![]()
"nie wierze, że data 09.09.2009 zawiera w sobie trzy 9 stojące obok siebie." - w to, że 2+2 jest 4 też nie wierzysz? Co tu jest do wierzenia, data 09.09.2009 zawiera w sobie trzy dziewiątki, czy tego chcesz czy nie, to jest fakt. Tylko mi nie mów, że dwójka tam przeszkadza, bo jakoś w dacie 1999 ci jedynka nie przeszkadzała. Do tego w dacie 1999 spotyka się 5 dziewiątek, więc przepowiednia o wiele lepiej pasuje do 2009.
Swoja drogą, to chyba temat o przepowiedni filipka już jest. Może najpierw byś się z nim zapoznał, zamiast snuć swoje teorie bez większego przemyślenia.
Napisano 18.04.2009 - 03:39
Czyli śmierć biednych ludzi, w tym bodaj 12 dzieci to bzdura, a jak ktoś kasiasty zabuli, to będą szukać jednego zaginionego dziecka. Ja też coś czułem w tą noc. Czułem zaburzenia mocy. Jak każdy Jedi.Nie zobaczyli bo ten cały pożar to jedna wielka bzdura nie warta uwagi
Zastanawiam się kiedy wreszcie osoby, które mówią że coś potrafią przestana pieprzyc i udowodnią...
Napisano 18.04.2009 - 12:50
W każdym momencie naszego istnienia podświadomość odbiera kilkukrotnie, lub kilkudziesięciokrotnie więcej sygnałów niż zdolna jest w jednej chwili przetworzyć nasza świadomość. To od naszej świadomości zależy dokładność przełożenia i zrozumienia tych sygnałów.
Napisano 18.04.2009 - 13:42
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych