Napisano
10.04.2009 - 02:10
Ja rozumiem iz kazdy moze podchodzic do tego sceptycznie, bo to tak moze wygladac, przrchodzi chlopak na forum, ma kilka postow, i nagle rusza kartkami...
Ja z checia bym ci teraz nagral logo tej kartki, ale znow ktos powie ze moze to byc inna juz uzywana w doswiadczeniu... Ponadto
Jezeli , kartka jest przewrocona/ zamknieta powietrzem, to zamyka sie szybko, tak jak w dalszej czesci mojego filmiku, gdy doszla do momentu, w ktorym sama mogla sie zgiac, poleciala jak z procy (zauwazyliscie zapewne)
Gdyby kartka poruszala sie dzieki czynnikom 3, napewno by niezachowywala sie tak, jak to robi.. mianowicie buja sie, chwieje, i nie leci z mega szybka predkoscia... ponadto po opadnieciu, zatrzymuje sie 2-3cm przed calkowitym zetkenieciem sie z 2 strona kartki... dopiero po moim oddzialywaniu, kartka sie sklada w calosc, mianowicie dotyka 2 czesci....
A co do wyeliminowania czynnikow....
pojde na dwor (bedzie ze wiatr)
w domu ( bedzie ze lampka, monitor, myszka, klawiatura, puszka, olowek, , wszystko aby wyjasnic to "racjonalnie")...
Ja wam moge powiedziec tylko tyle; Sam najlepiej wiem czy to jest fake, czy tez nie.. Sam to robie, nie dla was abyscie mieli chece, jak zjedziecie czlowieka od oszustow, tylko dla siebie. A od was oczekiwalem jedynie pokierowania, wyjasnienia, a nie glupich postow , jednakze co do ostatniego watku, to bylo ich monstwo, i to rownie zalosnych ...
Rozne ironie, glupie wytlumaczenia... W sumie, to nie wykazaliscie sie niczym, poza swoim niskim poziomem inteligencji... co ma piernik do wiatraka...
Reasumując- Nie oczekuje od was opinni, czy to jest fake , czy tez nie, bo sam najlepiej wiem... oczekuje jedynie pokierowania, co robic by to bylo bardziej przydatne...
Sluchajcie, ja wam moge wyslac mnostwo karteczek, zginam na dloni, klade na biurko, ona sie odgina i prostuje.. tylko poco, skoro i tak to bedzie uznane za fake i nic wiecej..
Dzieki i czesc , i mam nadzieje iz to bedzie moje ostatnie pozegnanie co do tego topicu...