Za to twoja inteligencja jest *** wysoka, skoro interesujesz sie tego typu stronami ha ha

Napisano 10.04.2009 - 04:28
Napisano 10.04.2009 - 04:32
Jak Was czytam powoli śmiać mi sie chce. Telekinetyk, słuchaj. Jeżeli nie nakręcisz porządnego filmiku w domu W DZIEŃ w dobrym miejscu, kamerą z prawdziwego zdarzenia, prawie każdy powie Ci że to fake i nie masz sie czemu dziwić. Jak napisali moi poprzednicy i ja bez prawdziwego filmu niemal w HD nie ma o czym gadać.pojde na dwor (bedzie ze wiatr)
w domu ( bedzie ze lampka, monitor, myszka, klawiatura, puszka, olowek, , wszystko aby wyjasnic to "racjonalnie")...
Dobre.Wielkie dzięki Telekinetyk. Gdyby nie ty, nigdy nie uwierzyłbym w telekinezę. Dzięki tobie spróbowałem sam i po godzinach ciężkiej pracy wreszcie również mi się udało. Oto efekty mojej pracy: http://www.speedysha.../562223326.html.
hmm... ciekawe skąd my to znamy...osobiscie jednak, juz rozmawialem o takim spotkaniu, z pewnym moderatorem tego forum...
Jak niby mamy Ci powiedzieć skoro nawet nie jesteśmy pewni czy Twoje umiejętności są prawdziwe. Gadanie o tym można by było porównać bo mylenia jak będzie się jeździło po naszych nowych autostradach (noo... nie wiem czy to dobre porównanie ale okReasumując- Nie oczekuje od was opinni, czy to jest fake , czy tez nie, bo sam najlepiej wiem... oczekuje jedynie pokierowania, co robic by to bylo bardziej przydatne...
Obrażanie użytkowników nie jest dobrym sposobem wyrażenia swojego zbulwersowania.Za to twoja inteligencja jest zajebiscie wysoka, skoro interesujesz sie tego typu stronami ha ha
Napisano 10.04.2009 - 04:45
Napisano 10.04.2009 - 04:51
Napisano 10.04.2009 - 05:41
Napisano 10.04.2009 - 07:15
Napisano 10.04.2009 - 09:38
Najlepsze że kolega uważa się chyba za inteligentnego. Jednak nie wiem co o nim myśleć. Albo jest zwykłym oszustem, albo jest zwykłym idiotą. Innego wyjaśnienia nie ma. Jednak nadal nie mogę się zdecydować.buhahaha
Za to twoja inteligencja jest *** wysoka, skoro interesujesz sie tego typu stronami ha ha
Napisano 10.04.2009 - 14:14
Napisano 10.04.2009 - 13:24
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych