Napisano 20.04.2009 - 10:50
Napisano 21.04.2009 - 21:19
Zdjęcia już raczej nie znajdę, a zresztą nie wkleiłbym go tutaj, ponieważ za bardzo się boję na nie patrzeć (lęki z dzieciństwa
Napisano 30.04.2009 - 12:02
Jak poczytasz Bestarius do DnD to sie troche dowiesz. Mozesz jeszcze WoWWiki poczytac.Nie wiem gdzie powinien być ten temat, więc piszę tu.
Czy wiecie coś o tych istotach? Jakieś historie? Nie chodzi mi tu o wikipedię, bo to już czytałem, tylko Wasze opinie i historie. Piszcie
Napisano 22.08.2009 - 14:12
Napisano 23.08.2009 - 19:09
Napisano 23.08.2009 - 20:18
Napisano 23.08.2009 - 20:57
Napisano 02.03.2014 - 00:33
witam, zarejestrowalam sie na tej stronie zeby opowiedziec Wam pewne zjawisko, ktorego doswiadczylam.
Dzialo sie to latem, dobrych kilka lat temu. Lezalam juz w lozku gotowa do snu (jednak jestem pewna, ze nie spalam), Lezalam na prawym boku, a otwarte okno mialam po lewej, czyli bylam odwrocona do niego tylem. Nie wiem ktora byla godzina, zgaduje ze troche po polnocy. Nagle uslyszalam przerazliwie glosny dzwiek, cos jakby pisk/krzyk, sama nie wiem czy to brzmialo bardziej mechanicznie, czy ludzko... cos pomiedzy... trwalo to dluzsza chwile i bylo tak glosne, ze az zatkalam uszy i bylam pewna ze pol ulicy to slyszy. Dzwiek dochodzil jakby od strony okna, ale nie chcialam sie odwracac, bo bylam zbyt przerazona.
Najdziwniejsze w tym wszystkim bylo jednak ze tylko ja to slyszalam. rozmawialam zarowno z rodzicami jak i z sasiadka i nikt nic nie slyszal, a jak juz wspomnialam to bylo tak glosne, ze az zatkalam uszy.
Nie wiem co to bylo, ale z pewnoscia nie chce tego znowu uslyszec...
Napisano 03.03.2014 - 01:05
Cathyalto był to prawdopodobnie paraliż senny, jak miałem 10 lat, to widziałem jak kołdra się rusza, słyszałem okropny krzyk z pokoju obok, jakby jęczenie, ale dzisiaj już wiem, że raczej był to po prostu paraliż senny i nic więcej... tak, podczas takiego paraliżu można usłyszeć różne, dziwne rzeczy.
Napisano 03.01.2015 - 19:46
Miałem taką historię, ale raczej to był czysty przypadek. Czytałem właśnie parę artykułów o banshiee, gdy zadzwonił telefon. Dzwoniła moja ciotka z wiadomością, że umarł wujek.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych