Proszę Moderatora, jeżeli ma troszkę wolnego czasu, by poświęcił godzinkę temu testowi, żebym mógł przesłać w Jego ręce filmy i informacje o przesłaniach które zostaną umieszczone w czterech lub pięciu krótkich filmach dokumentalnych.
Filmy będę edytował samodzielnie i proszę by w eksperymencie uczestniczyły osoby, zarazem chętne oraz uczciwe i rozsądne. Od uczestników zależy to czy ewentualne wyniki będą prawdziwe czy nie. Źle byłoby gdyby połowa uczestników włączyła "Movie Maker" i obejrzała klatkę po klatce. Dlatego zależy mi by uczestnikami były osoby uczciwe i lub takie które szanują wysiłek (choć niewielki w tym przypadku) innych.
Edit:
Jest to pierwszy eksperyment tego rodzaju (na tym forum oczywiście)Nie jestem pewien, czy taki eksperyment już może był.

Gdy tylko zgłosi się co najmniej 20 użytkowników i moderator wyrazi zgodę pomocy zaczniemy test.
Wyniki będą ogłoszone w tym temacie przez uczestników.
Poproszę was o obejrzenie 10 filmów po 15-20 minut.
Pierwsza piątka filmów będzie przerobiona przeze mnie (film i przesłanie nie będą w żaden sposób powiązane tematycznie np. film katastroficzny a w przesłaniu czarny kot)
Kolejne filmy będą pochodziły z innego eksperymentu i przy nich powiem co czuli uczestnicy eksperymentu. (ponad 90% z 300 osób czuła to samo, ale o tym później)
Edit 2:
Filmy będą raczej do ściągnięcia w paczce po 5 (5 moich i 5 wcześniej wykorzystanych do podobnego eksperymentu)zatem pora zapytać jak będzie wyglądał experyment od strony organizacyjnej?
Filmy na YT, czy do ściągnięcia? Wszystkie naraz, czy po kolei? Jak ze zbieraniem wyników?
Wyniki opublikują indywidualnie uczestnicy w tej dyskusji.
Co do samych filmów jutro wieczorem lub pojutrze będą gotowe.
Filmy powinny być oglądane w odstępie 15 min. a same nagrania będą trwały po 20 min. Będą to filmy dokumentalne, więc proszę was byście skupiając się na treści dokumentu zapamiętali jak najwięcej i z tekstu i z obrazu.