Skocz do zawartości

Zdjęcie

Mój przypadek...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

#16 Gość_Dolg

Gość_Dolg.
  • Tematów: 0

Napisano

Jako , że to jest w temacie rozwój duchowy to rozpatrze to pod tym kątem . Bo jeśli chcesz się tylko nauczyć ciekawych sztuczek to nie ten dział.

1. Czy takie przypadki z "odpływaniem" i ballem są normalne?
Normalne.
2. Czy po tym jak już "nauczymy" się medytować można już zabrać się za czakry?
Zajmij się lepiej wolnością od lęków i miłością , wszystkie medytacje mają to uczucie wywołać . Sądzę , że rozwój następuje samoistnie i nie powinno sie na siłę go przyśpieszać . Całe ciało powinno się rozwinąć by tą energię przyjąć i móc transformować.

A tak troche nie w temacie , to po co chcesz medytować i po co chcesz " zabrać się za czakry" ?

3. Po czym poznam, że dana czakra jest już otwarta albo że dana czakra potrzebuje większej uwagi gdyż jest słabsza od reszty i co w tedy zrobić?

A po co ci otwarcie czakr? Do czego ci jest to potrzebne ?Czakra jest częścią ciebie , a nie jakimś bytem , który potrzebujje uwagi , owszem można czakry uaktywniać , ale ich rozwój podąża zgodnie z twoim rozwojem. Sam sie rozwijaj , a czakry będą sie rozwijać wraz z tobą.Tutaj chodzi o wnętrze .

4. Czy 3 oko otworzy się z czasem samo czy po prostu po uznaniu przeze mnie, czakry są już rozwinięte sam o tym zdecyduję?
Nierozumiem pytania.

5. Czy 3 oko faktycznie można spalić?
Nic na siłę , a wtedy nic ci nie grozi:)
6. Czy przez czakry mogę w jakiś sposób otworzyć się na demony?
Nie bój sie jakiś myślokształtów . Demony , szatan - nie istnieją!! Walka dobro/zło odbywa sie w tobie ! Zajmij sie swoim rozwojem , a gdy coś spotkasz to obdarz to miłością- to wszystko załatwi . Kiedy bedziesz w wibracjach miłosci , nic się nie przyczepi.

Pozdrawiam:)

Użytkownik Dolg edytował ten post 18.01.2011 - 22:01

• 0

mertin.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@UP
Jaką masz pewność że te wszystkie według mnie brednie mają wpływ na rozwój duchowy. Chakry? Psi Ball'e? Dajcie spokój. Nie marnujcie sobie młodości..

Po za tym post z przed dwóch lat to chyba na prawdę nie miałeś co robić :|

Skoro to takie marnowanie czasu, to po co odpowiadasz na moją wypowiedź? Przecież to temat z przed dwóch lat!
A mam pewność bo jestem praktykiem nie teoretykiem.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych