Napisano 21.04.2009 - 11:31
Napisano 21.04.2009 - 11:56
Właściwie miałem nadzieję, że zaprzeczysz.Tak chciałbym spalić ich na stosie i wygonić ze swojego internetu ;< Chce żeby wszyscy myśleli tak jak ja ;<
Sądzę że takiej odpowiedzi oczekiwałeś
Nawet nie chce mi się liczyć ile razy w tym wątku była przywoływana pedofilia. A to jest chybiony przykład - pedofilia była, jest i będzie przestępstwem niezależnie od tego czy dziecku się podoba czy nie. Bo prawo jej zakazuje. Nie zakazuje ono jednak żadnej formy zdrady. Kontrolowanej czy też nie.Pedofile też nie prowadzą jakiś akcji informacyjnych i nie "bawią" się z dziećmi na ulicach. Również sądzą że nie szkodzą, no bo przecież sex = fun. Ile było takich przypadków, że dzieci wcale nie czuły się krzywdzone i bardzo lubiły działania oprawców ? Skoro tak, to wszystko w porządku. Pedofile to też ludzie.
Może masz rację - może ich życie seksualne jest nieurozmaicone, może mają 'problemy z główką', może jeszcze co innego. Ale to już ich problem i nam nic do tego.Nie wiem, po prostu zdrowy rozsądek mówi mi że to jest chore. Takie moje zdanie, tacy ludzie imho mają problemy z główką, pokazują tym sposobem partnerowi jak bardzo nieurozmaicone mają życie seksualne i zamiast go zmienić, to kombinują jak koń pod góre.
Wiesz co jest pięknego w Internecie? Jak coś mi nie pasuje, zawsze mogę wyłączyć stronę.Tak boli mnie czytanie o tym, zniesmacza i kuje w nerki
Napisano 21.04.2009 - 16:48
Aton dobrze prawi.
Tolerowanie wszystkiego robi sie powoli chore ;x
Napisano 21.04.2009 - 19:07
A to jest chybiony przykład - pedofilia była, jest i będzie przestępstwem niezależnie od tego czy dziecku się podoba czy nie. Bo prawo jej zakazuje.
Napisano 21.04.2009 - 19:16
A to jest chybiony przykład - pedofilia była, jest i będzie przestępstwem niezależnie od tego czy dziecku się podoba czy nie. Bo prawo jej zakazuje.
Czyli według Ciebie jakby pedofilia nie była przestępstwem to byłaby w porządku?
Napisano 21.04.2009 - 19:28
Napisano 21.04.2009 - 20:04
Zbrodnia przeciwko zdrowej seksualności.
"Patrz! On ma czarne buty, a nie białe! Tępić go!"
Napisano 21.04.2009 - 20:59
Co jest moralne, a co nie decyduje większość, zależnie od punktu widzenia danego społeczeństwa. Gdybyś wychował się w kulturze, w której takie przypadki są normą, byłbyś odmieńcem. Jeśli większość byłaby nietolerancyjna dla Twoich preferencji seksualnych (zgodnych z Twoją normą) byłbyś tak samo krytykowany, jak Ty krytykujesz ich. Wtedy dla nich Ty popełniasz przestępstwo moralne. To tylko taki przykład.Dla mnie jest to przestępstwo. Moralne
.
Czym jest zdrowa seksualność? Do tej pory myślałem, że za taką uchodzą relacje damsko - męskie. W tym wypadku takie są. Kobieta kopuluje z mężczyzną. Co w tym dziwnego? Tobie pewnie się nie podoba, że trójkąt. Czyli dalej chodzi o normy społeczne. No, ale co dla nas wydaje się dziwne, jest czymś normalnym w innych społecznościach. Np. W Indiach są małe grupy ludzi, zamieszkujące z reguły kilka wiosek, w których z racji niedoboru osobników płci żeńskiej, kilku mężczyzn wiążę się z jedną kobietą. Mało tego, dwóch czy nawet trzech mężczyzn jest w stanie zapewnić lepszy byt partnerce. I nie widzą w tym niczego dziwnego lub złego.Zbrodnia przeciwko zdrowej seksualności.
Napisano 21.04.2009 - 22:39
Dalej nie rozumiesz. Może to jest dla wielu nienormalne, ale to co ci ludzie robią ze sobą, swoim ciałem, nikomu nie szkodząc, jest ich prywatną sprawą. Tobie, jak również innym nic do tego. To jest podstawowe prawo do wolności, które nabywa każdy człowiek po urodzeniu. I jeśli taka osoba swoim zachowaniem nikogo nie krzywdzi, nie masz prawa w jakikolwiek sposób ingerować w życie tego człowieka.Ok, czyli wyszło na to że jest to jak najbardziej normalne i nie powinno się nawet poruszać tego tematu. W Indiach to codzienność więc to musi być dobre. Przydało by się jeszcze parę bzdurnych frazesów typu każdy inny wszyscy równi i po sprawie.
Napisano 22.04.2009 - 00:57
Dla mnie jest to przestępstwo. Moralne
. Zbrodnia przeciwko zdrowej seksualności. Robienie z własnej woli z partnerów zwykłych za przeproszeniem dziwek. Wmawianie potem ludziom ze to jest jak najbardziej normalnie i strasznie podniecające. Ehh..
Napisano 22.04.2009 - 01:22
Napisano 22.04.2009 - 02:10
Teoretycznie tak. Ale po pierwsze nie wiadomo czy osoby uprawiające cuckold są do końca zdrowe na umyśle. To chyba musiałby zbadać jakiś Freud. Po drugie, nawet jeśli są, to co z tego. Wcześniej pisałem, że wolnoć Tomku w swoim domku.seks kochających się zdrowych na umyśle osób powinien odbywać się we dwójke.
Nigdy mi się nie zdarzyła taka sytuacja, więc nie mogę być w 100% pewny swojej reakcji. Natomiast bronię tego, bo jestem świadom ludzkich słabości, sam takich wiele mam, więc jest to tak jakby zrozumienie.Myślę, że żaden z was, Panowie, nie oddał by z własnej woli swojej partnerki, by bawiła się na buzdyganie innego faceta
. Nie wiem dlaczego tak tego bronicie.
Napisano 22.04.2009 - 05:33
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych