Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kochany Allah i tortury gejów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
44 odpowiedzi w tym temacie

Spawn.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://religiapokoju...sualistach.html

Ja wiem że na forum nie wolno pałać nienawiścią do żadnej grupy osób ale jednak... Czy nie otwiera wam się "noż w kieszeni? Banda świrów. Jakiś brud w turbanie im coś powie to się cieszą.
Ludzie którzy myślą że którys bóg coś napisał w jakiejś książe powinni dstawać strzał ostrzegawczy w tył głowy.

Te same czuby ukamieniowali prostestujące kobiety, przeciwko gwałtom w małzeństwie.

asp.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

tak tak, na forum nie można mieć własnej opinii, na pewne tematy. Tak samo moja opinia o tym, że homoseksualizm należy leczyć i zakazać propagowania go w mediach, będzie szykanowana. Nie można gejów i lesbijek zabijać, czy też bić, należy im pomóc bo choroba to jak każda inna, nie odczuwać pociągu fizycznego zgodnego z naturą.

Ringëril.
  • Tematów: 24
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Haha xD A gdzie wyczytałeś, że jak ktoś jest gejem czy lesbijką to jest chory? W Kościele Ci tak powiedzieli?

#4 Gość_Aton

Gość_Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Haha xD A gdzie wyczytałeś, że jak ktoś jest gejem czy lesbijką to jest chory? W Kościele Ci tak powiedzieli?

Skąd ta złość i niechęć do Kościoła? Przecież to Kościół powtarza wola Boża, a socjaliści twierdzą, że na wszystko znajdzie się lekarstwo. Mógł to wyczytać ze skrajnie lewicowej strony, która wybitnie nie znosi homoseksualistów, a nawet niektóre z nich twierdzą, że homoseksualiści nie zasługują na wyleczenie lecz na cyklon B. Ja ci mówię, że z tymi czerwonymi to nigdy nic nie wiadomo i lepiej uważać na to co oni głoszą.

Ringëril.
  • Tematów: 24
Reputacja

Napisano

Dlaczego zaraz niechęć ;)
Asp: Specjalnie dla Ciebie definicja choroby

Choroba jest takim stanem organizmu, kiedy to czujemy się źle, a owego złego samopoczucia nie można jednak powiązać z krótkotrwałym, przejściowym uwarunkowaniem psychologicznym lub bytowym, lecz z dolegliwościami wywołanymi przez zmiany strukturalne lub zmienioną czynność organizmu. Przez dolegliwości rozumiemy przy tym doznania, które są przejawem nieprawidłowych zmian struktury organizmu lub zaburzeń regulacji funkcji narządów.

I powiedz mi czy homoseksualiści czują się źle? Czy czują się źle tworząc szczęśliwy związek z osobą o tej samej płci?
Jedyne co powoduje, że nie wszyscy homoseksualiści czują się dobrze w swojej skórze to nacisk otoczenia, ogólna presja by każdy dostosowywał się do panujących "norm".
Trochę tolerancji i niech każdy najlepiej zajmie się sobą.

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

Można się domyśleć, że homoseksualista będzie się czuł źle, bo słyszy lub wyczytuje, że jego preferencja jest chorobą. Złe samopoczucie należy leczyć eliminując jego powód, w tym wypadku ludzi tak mówiących. Cyklon B im :D

Lubisz seks analny lub oralny? Jesteś chory, bo to nie jest zgodne z naturą! Mieszkasz w domu lub bloku, jeździsz samochodem, nosisz ubrania, jesz przygotowane potrawy - jesteś chory, bo to niezgodne z naturą!

Nie wyszukuję stron o tym jacy homo są źli. Jedyne z czym się spotkałem to skrajnie prawicowe RedWatch i pochodne, też skrajnie prawicowe.

Co do artykułu, to przecież inna kultura i należy ich szanować! W żadnym wypadku nie powinno się ich cywilizować... Znaczy narzucać im nasz światopogląd.

#7 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Jedyne z czym się spotkałem to skrajnie prawicowe RedWatch i pochodne, też skrajnie prawicowe.

Redwatch jest neonazistowski czyli neonarodowo socjalistyczny. Do szkoły proszę pana lub poprostu proszę mówić prawdę. Inna lewicową organizacją nawołującą do eksterminacji a to gejów, a to obcokrajowców to np. Combat 18. Ci czerwoni są naprawdę niebezpieczni dla ludzi.

liwia.
  • Tematów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Trochę tolerancji i niech każdy najlepiej zajmie się sobą.

Taaak... Bo na chamską uwagę o homoseksualistach, to od razu larum gramy. Za to gdy ktoś wyrażony przez innego użytkownika osobliwy pogląd komentuje chamskim przytykiem do chrześcijan, to klaszczemy w rączki, meksykańska fala i hura. Tak, tak, tolerancja.

Dołączona grafika

A z tym różnicowaniem stanu zdrowia i choroby poprzez samodzielną ocenę samopoczucia to bardzo zły pomysł. Socjopaci na przykład przeważnie czują się świetnie, Twoim zdaniem należy zostawić ich samych sobie i nie przeszkadzać im w prowadzeniu szczęśliwego żywota? Mówię to abstrahując od kwestii orientacji seksualnych, która mnie ni ziębi, ni grzeje. Uprzedzając ripostę Prawdziwej Tolerancji - nie porównuję homoseksualistów do socjopatów, po prostu zwracam uwagę na błąd w argumentacji.

Spawn.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Co do artykułu, to przecież inna kultura i należy ich szanować! W żadnym wypadku nie powinno się ich cywilizować... Znaczy narzucać im nasz światopogląd."

jak to? Jak można szanować niedorozwiniętych ludzi którzy zabijają innych ludzi, bez większego powodu? Cywilizowac ich sie nie da. To przeciez banda krzykaczy wymachująca pięsciami.

#10 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

Co do artykułu, to przecież inna kultura i należy ich szanować! W żadnym wypadku nie powinno się ich cywilizować... Znaczy narzucać im nasz światopogląd.

To dlaczego wszyscy lewacy w Europie wymagają od ludzi zmiany światopoglądu tak aby akceptowali dewiacje, zabijanie nienarodzonych dzieci itp.? Jak to? Na obcym podwórku nie przeszkadza nic, a u siebie wszystko mimo, że tam jest piekło w porównaniu do naszego folwarku?

Ty judas666 ciągle powtrzasz, że człowiek jeśli nie szkodzi innemu to może robić co mu się podoba. Czy to jakaś dyskryminacja, że tamtym ludziom odmawiasz wolności, a przede wszystkim prawa do życia? Wygląda na to, że to co głosisz na forum jest całkowicie sprzeczne z tym jak się odnosisz do ludzi z innych kultur. To, że jest śniady znaczy, że już nie ma prawa do życia i w imię poszanowania kultury chcesz aby ginęli? Poprostu wygląda na to, że uprawiasz tutaj populizm.

Spawn.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ty taki prawy i sprawiedliwy lubidz skazywac narodzone dzieci na cierpienie. Co ma sens w koncu taka wola boga. Gadanina Wypranych mózgów...

#12 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

A ty taki prawy i sprawiedliwy lubidz skazywac narodzone dzieci na cierpienie.

A co ja tym narodzonym dzieciom robię? :) Bo rozumiem, że to do mnie skierowałeś.

Co ma sens w koncu taka wola boga.

Nie rozumiem tego zdania mimo, że tak cudownie zbudowane. :/ Poza tym nie wiem czym jest "bog"

Spawn.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przepraszam, że nie zrozumiale napisałem.

Co robisz narodzonym dzieciom? Właśnie nic. Warto krzyczeć że nie wolno zabijał zarodka, ale jak już sie urodzi chore, bez rodziny albo zostanie w patologii to gdzie są Ci zapalency? Cieszą się że jest jeden potencjalny wyznawca więcej.

"bog" jest zjawiskiem psychologicznym. Kiedy to durne jednostki mogą swoje chore przekonanie i czyny popełniać powołując się na własnię "bog'a"(stąd nazwa zjawiska).
Zupełnie nie należy mylić z Bogiem (Bóg) który jest nawyższą wartościa i jedyną prawdą, do której należy dąrzyć (czy to prez zaklejanie komuś tyłka, czy kamieniowanie ludzi, czy może przez katowanie ludzi [zyjących juz] za "zabicie" zarodka[który jest 100% człowiekiem świadomym] )

Mam nadzieje że już nie będzie tutaj nie zrozumienia.
I może wystarczy OT zanim sie nam jakis warny posypią.

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

Zastanawiam się czy niektórzy są tak tępi, że nie widzą oczywistej ironii czy specjalnie ja pomijają starając się ośmieszyć ironizującego jedynie z siebie robiąc przygłupów? Zastanawia mnie to.

#15 Gość_Aton

Gość_Aton.

Napisano

judas666 ty to masz pecha. Ciągle ironizujesz i ciągle nikt nie rozumie twoich ironii.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych