Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kochany Allah i tortury gejów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
44 odpowiedzi w tym temacie

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Czy nie otwiera wam się "noż w kieszeni?

Nie, lubię Arabów. A Twoja wypowiedź jest nietolerancyjna.

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

judas666 ty to masz pecha. Ciągle ironizujesz i ciągle nikt nie rozumie twoich ironii.

Nie nikt tylko Ty. Nawet tych najoczywistszych No cóż...

Andross.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak sądzicie czy zwykły super-glue wystarczy czy trzeba sprowadzić ten klej z iranu żeby był skuteczny?? a i jaki środek na biegunkę jest naprawdę dobry??

Metal Soldier.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@up

Taki po którym się posrasz na miętowo.

asp.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

no niestety nie jestem katolikiem, uważam, że religie powinny być zdelegalizowane, a gejostwo czy też pedalstwo to choroba i mam prawo mieć na ten temat własne zdanie. Mam prawo być nietolerancyjny. To choroba psychiczna tak samo jak pedofilia czy nekrofilia, jedyna różnica polega na tym, że dwóm dorosłym ludziom nie zabroni się wkładania członka do du*y swojego chłopaka. Odbyt nie jest naturalnym organem płciowym mężczyzny. Trudno, są na świecie przypadki, że człowieka pociąga zwierze, ta sama płeć czy dziecko, jest mi tych ludzi żal, ale faktów się nie oszuka, że nie jest to normalne. Do tych co mi tu piszą czym jest choroba mam zapytanie. Czy pedofilia to też jest normalna rzecz ? Przecież polega na tym samym, na pociągu fizycznym, nie do kobiety ale do dziecka. Czy to też nie jest choroba ? Przecież źle się pedofil nie czuje, zwłaszcza jak zgwałci wasze córki czy braciszka. Czy taki osobnik nie może mieć swojej tożsamości seksualnej ? Dla mnie pedofil i pedał, to jedno i to samo, czyli odchył od normy.

A co do tolerancji. A dlaczego mam być tolerancyjny, dlaczego mam nie mieć własnego zdania. Ludzie którzy wszystko tolerują, to ludzie bez wyrazu, niemający swojego zdania i niemający nic do powiedzenia. Ja nietoleruje gejów, ich publicznego obnoszenia się ze swoją dewiacją, promocji homoseksualizmu w mediach i nie będe tolerował i zawsze kiedy pojawi się dyskusja na ten temat będe wyrażał swoje zdanie

Galkas.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kiedy ludzie pojmą że każdy ma prawo robić co mu się żywnie podoba jeśli nie ogranicza tym wolności drugiej osoby. Każdy jest wolny i równy. Wiara katolicka wyprała już co niektórym mózgi i podążają tym torem kłamstw i nienawiści. Źródłem największego zła na ziemi są właśnie religie. A co do tematu zakleiłbym odbyty szyickiej policji.

#22 Gość_Aton

Gość_Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Kiedy ludzie pojmą że każdy ma prawo robić co mu się żywnie podoba jeśli nie ogranicza tym wolności drugiej osoby. Każdy jest wolny i równy. Wiara katolicka wyprała już co niektórym mózgi i podążają tym torem kłamstw i nienawiści. Źródłem największego zła na ziemi są właśnie religie. A co do tematu zakleiłbym odbyty szyickiej policji.

W odpowiedzi wystarczy jedno słowo - bredzisz. Twój post nie jest w żaden sposób związany prowadzoną tutaj dyskusją i raczej przypomina wyrzucenie z siebie feustracji. Może przestań podążać drogą kłamstw i nienawiści?

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

Dla mnie pedofil i pedał, to jedno i to samo, czyli odchył od normy.

Dla mnie Ty i nawóz to jedno i to samo, śmierdząca kupa. "A dlaczego mam być tolerancyjny, dlaczego mam nie mieć własnego zdania."
Już mnie to denerwuje. Pedofil krzywdzi, gej nie. Taka jest różnica. Ogromna różnica. Dobija mnie jak ograniczeni są niektórzy, że nie potrafią tego dostrzec.
Swoją drogą mówisz o gejach, nie homoseksualistach. Czyli lesbijki są ok?

Aton, jedynie Twój post nie jest z dyskusją związany.

#24 Gość_Aton

Gość_Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Dla mnie pedofil i pedał, to jedno i to samo, czyli odchył od normy.

Dla mnie Ty i nawóz to jedno i to samo, śmierdząca kupa. "A dlaczego mam być tolerancyjny, dlaczego mam nie mieć własnego zdania."
Już mnie to denerwuje. Pedofil krzywdzi, gej nie. Taka jest różnica. Ogromna różnica. Dobija mnie jak ograniczeni są niektórzy, że nie potrafią tego dostrzec.

To jego prawo mieć takie zdanie, a nie inne za to ty obrażasz go publicznie co jest czynem karalnym. Może się już tak nie denerwuj?

Swoją drogą mówisz o gejach, nie homoseksualistach. Czyli lesbijki są ok?

Pewnie dlatego, że geje to tacy śmiesznie mówiący panowie, którzy ciągle występują w telewizji i chwalą się jacy to nie są gejowscy. Lesbijki raczej tego nie praktykują może dlatego, że wiele z nich wyprowadza się na Lesbos w Grecji gdzie ponoć stanowią połowę społeczeństwa. Może i gejom stworzymy wyspę Gejos czy Gajos to się uspokoją.

Ringëril.
  • Tematów: 24
Reputacja

Napisano

Pewnie dlatego, że geje to tacy śmiesznie mówiący panowie, którzy ciągle występują w telewizji i chwalą się jacy to nie są gejowscy.

I w tym momencie wkracza stereotypowe myślenie :/ Zapewne dodatkowo ten gej ubrany jest w obcisłą różową koszulkę i obcisłe jeansy ;) może się zdziwisz, ale tak nie jest ^^

kapuchy.
  • Tematów: 10
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wiecie gdzie leży problem...? W tym, że są takie grupy, które zamiast spokojnie żyć zgodnie ze swoimi przekonaniami, manifestują je. A co mnie to obchodzi, że ktoś jest katolikiem inny buddystą czy mahometaninem.
Gejem, lesbijką, hetero. Czy dowolną mieszaniną. CO MNIE TO OBCHODZI???? Dopóki żyje po ludzku (nie - po chrześcijańsku, buddyjsku czy jakkolwiek inaczej - bo to było po prostu zaanektowanie praw LUDZKICH), nie krzywdzi innych, nie narzuca im swoich poglądów, niech sobie robi co chce. Mi to nie przeszkadza.
Natomiast kiedy zaczyna się manifestowanie, czyli już narzucanie swoich poglądów, to mnie zaczyna wkurzać.
Ale wojować nie zamierzam. Ja mam swoje poglądy i przekonania i byle gamoń nie spowoduje, że je zmienię.

Natomiast na to, że pojawiają się grupy nacisku z określonymi poglądami to też naturalne, bo oni po prostu widzą w tym konkretny interes. Kasę. Wszystko się w taki czy inny sposób sprowadza do kasy.
I tego nikt nie zmieni. Odkąd Fenicjanie wynaleźli pieniądze, wszystko jest podporządkowane tylko jej zdobywaniu. Cała reszta to tylko i wyłącznie fasada. Bez względu na to jaką filozofię się do tego przypnie.
A co śmieszniejsze wszystkie religie, które istniały wcześniej religii kasy podporządkowały się natychmiast.

asp.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

mówie, o gejach bo mnie obrzydzają, Lesbijstwo też jest złe, mimo że estetyczniej wygląda. Jestem mężczyzną więc nagie kobiety mnie podniecają.

Pisząc o tym, że pedofil i pedał to jedno i to samo, niemam na myśli tego, czy jeden kogoś krzywdzi a drugi nie, ale to, że obydwie dewiacje, nie są naturalnym zachowaniem człowieka, więc kto tu i czego nierozumie.

kapuchy.
  • Tematów: 10
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

asp - bardzo dobrze napisałeś, że Ciebie obrzydzają, że dla Ciebie jest złe.
Bo dla kogo innego nie. I tu powinno sie pojawić zjawisko tolerancji. Byłeś narażony na molestowanie ze strony homoseksualisty? Poniosłeś jakieś straty moralne z tytułu ich preferencji? Wątpię...

O naturalności też można dyskutować. Gdyby te - jak to nazywasz - dewiacje, dotyczyły kilkudziesięciu, kilkuset osób w skali świata, to można wtedy tak to określać. Natomiast jesli dotyczy to dość znacznej grupy w populacji, to już sie trzeba poważnie zastanowić nad nienaturlanością. Poza tym, zwróć uwagę, że uznanie nienaturalności tych zjawisk jest związane najczęsciej z wyznaniem. A są społeczeństwa gdzie jest to uważane za jak najbardziej naturalne.

I żeby nie było nieporozumień - jestem 100% hetero. Ale ni mnie ziębi ni grzeje, co kto robi ze swoją d...ą. To jest jego sprawa. Nikogo nie bronię. Ale dla mnie liczy się człowieczeństwo, a nie poglądy czy preferencje seksualne. A nie możesz odmówić tego, że wśród homokseualistów są dokładnie tak samo wartościowi ludzie jak wśród hetero. I Ci źli dokładnie tak samo są i tu i tu.

Ringëril.
  • Tematów: 24
Reputacja

Napisano

A jakie to są naturalne zachowania człowieka? Takie, które Ty uważasz za naturalne?
Naturalne, czyli zaprogramowane przez naturę, tak? Otóż homoseksualizm wynika z budowy i pracy mózgu, a nie z wyboru. ( http://www.innastron...m-mamy-w-mozgu/ )
Pedofilia wynika z czegoś innego, wynika przede wszystkim od czynników psychicznych np. nieprawidłowe relacje z rodzicami, doświadczenia przemocy seksualnej w młodym wieku czy też kompleksy, problemy z kobietami i niepowodzenia w sferze seksualnej. ( http://www.sciaga.pl...a_czy_zboczenie )
Skoro są różne przyczyny homoseksualizmu i pedofilii, a dodatkowo oprócz tego, że "nie są naturalnym zachowaniem człowieka" nie ma żadnych podobieństw. W takim razie, dlaczego wrzuca to się do jednego worka?

Użytkownik Ringëril edytował ten post 24.04.2009 - 13:49

Bobek.
  • Tematów: 30
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Każdy człowiek sądzi, iż homoseksualizm jest niezgodny z prawami natury.
Lecz nikt nie zwróci uwagi, że homoseksualizm, to jednak jej dzieło.
Więc niech mi teraz ktoś powie, skoro prawa natury są tak ważne, to czy jej zabieg jakim jest stworzenie homoseksualizmu na świecie nie ma celu ?
Mamy i tak dosyć duży przyrost naturalny w niektórych krajach...
Homoseksualiści, to znaczna część społeczeństwa i gdyby ta część społeczeństwa była hetero to w nie których krajach mieli byśmy problem z przeludnieniem.

Poza tym, każda religia jest nastawiona do homoseksualistów sceptycznie, każdy katolik z tego co widze ich nietoleruje.
Czemu ? bo budzą obrzydzenie, bo organizują swoje parady i stają się osobami publicznymi.
Większość tzw. skinheadów najchętniej wrzuciło by ich do gazu, jak i znaczna część polaków też.
Więc kto jest gorszy, potencjalni mordercy, czy homoseksualiści ?

Homoseksualiści, swoim demonstrowaniem własnej osoby starają się zwrócić na siebie uwagę tylko dlatego, żeby nie być pariasami tego społeczeństwa.
Szarą masą o której każdy wie, ale nią gardzi i nie chce jej tutaj.
Gdyby siedzili cicho - tak właśnie by było, lecz ci ludzie starają się zobrazować reszcie świata, że nie robią nic złego, tak naprawde są takimi samymi ludźmi jak my z tym, że mają inne preferencje seksualne.
Ale i tak większość ludzi, z dziwnym postrzeganiem różnych terminów dopasują synonim pedofil, do homoseksualisty i stworzy się pewien stereotyp.
Homoseksualista = pedofil, satanista, zboczeniec i całe zło istniejące na świecie !

Ludzie są ograniczeni.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych