Napisano 24.04.2009 - 15:06
Napisano 24.04.2009 - 15:13
Już Ci napisałem, że seks analny czy oralny z dziewczyną też nie jest naturalny, jak Ty to określasz, do niczego nie prowadzi i służy tylko do osiągnięcia przyjemności (tak jak seks homoseksualny). I skoro Ty tego nie bierzesz pod uwagę, to na jakiej podstawie ja mam uszanować Twoje zdanie?Pisząc o tym, że pedofil i pedał to jedno i to samo, niemam na myśli tego, czy jeden kogoś krzywdzi a drugi nie, ale to, że obydwie dewiacje, nie są naturalnym zachowaniem człowieka, więc kto tu i czego nierozumie.
Napisano 24.04.2009 - 15:49
Napisano 24.04.2009 - 15:54
niebezpieczne
To powoli robi się niebezpieczne, front się klaruje coraz mocniej.
homoseksualiści, ludzie z nimi zaprzyjaźnieni, popierający ideę, nie mający nic przeciwko
vs
Ogólne przeciwieństwa typów wyżej.
Groźne jest to, że liczba osób obojętnych na to zmalała w zastraszającym tempie. Większość przeszła do frontu nie mających nic przeciwko. Ci, którzy nie mieli nic przeciwko zaczęli popierać ideę homoseksualizmu.
A z przeciwników został pył, bo stali się oni neandertalami, okrutnikami, moherami, ciemnogrod[zianami]em.
Teraz prędzej można zostać oplutym, gdy mówi się, że jest się absolutnie przeciwko popieraniu homoseksualizmu. Nie wiem, kiedy ludzie się opamiętają, Ci wielcy entuzjaści kiedyś upadną na kolana wiedząc, że ich syn, brat, córka, itp. jest gejem, czy lesbijką. Wszystko dobrze, dopóki nas to nie dotyczy, ale może dotyczyć prawnuków. Jeśli z tym się człowiek rodzi, to niech taki będzie, niech znajdzie sobie partnera, niech z nim żyje, ale do jasnej k.... cholery niech nie wychodzi na ulice się tym chwalić, niech nie rości Sobie prawa do adopcji dzieci, niech nie zachowuje się tak ostentacyjnie.
Cały czas dokonywany jest zamach na nasze poczucie smaku, filmy, muzyka, literatura idą ZAWSZE o krok dalej w szukaniu tej granicy, w zasadzie krawędzi, a ludzie chłoną wszystko podane na pięknej tacy, pachnące i świeże. To jest niebezpieczne.
O samym filmie: Super gra Penn'a, kilka miesięcy temu pisałem, że to murowany faworyt na Oscara i się spełniło.
Ale postacie tutaj to jakaś groteska. W tym filmie każdy homoseksualista to człowiek mądry, fajny, miły, obeznany, itp.
Hetero to idioci, skorumpowani, zacofani, nie posiadający argumentów, nawet nie umiejący skutecznie planować. Ale film pomimo tego wszystko, odejmując ideologię, zrobiony pięknie, jako biografia ok, wątki okropne, cóż
Napisano 24.04.2009 - 15:58
Kiedy wy pluliście na homo było ok, a kiedy pluje się na was jest źle? Cóż za pier... hipokryzja.Teraz prędzej można zostać oplutym, gdy mówi się, że jest się absolutnie przeciwko popieraniu homoseksualizmu.
Napisano 24.04.2009 - 16:16
Napisano 24.04.2009 - 16:19
Napisano 24.04.2009 - 17:19
A jakie to są naturalne zachowania człowieka? Takie, które Ty uważasz za naturalne?
Naturalne, czyli zaprogramowane przez naturę, tak? Otóż homoseksualizm wynika z budowy i pracy mózgu, a nie z wyboru. ( http://www.innastron...m-mamy-w-mozgu/ )
Pedofilia wynika z czegoś innego, wynika przede wszystkim od czynników psychicznych np. nieprawidłowe relacje z rodzicami, doświadczenia przemocy seksualnej w młodym wieku czy też kompleksy, problemy z kobietami i niepowodzenia w sferze seksualnej. ( http://www.sciaga.pl...a_czy_zboczenie )
Skoro są różne przyczyny homoseksualizmu i pedofilii, a dodatkowo oprócz tego, że "nie są naturalnym zachowaniem człowieka" nie ma żadnych podobieństw. W takim razie, dlaczego wrzuca to się do jednego worka?
Już Ci napisałem, że seks analny czy oralny z dziewczyną też nie jest naturalny, jak Ty to określasz, do niczego nie prowadzi i służy tylko do osiągnięcia przyjemności (tak jak seks homoseksualny). I skoro Ty tego nie bierzesz pod uwagę, to na jakiej podstawie ja mam uszanować Twoje zdanie?Pisząc o tym, że pedofil i pedał to jedno i to samo, niemam na myśli tego, czy jeden kogoś krzywdzi a drugi nie, ale to, że obydwie dewiacje, nie są naturalnym zachowaniem człowieka, więc kto tu i czego nierozumie.
kapuchy, oglądałem "Horton Słyszy Ktosia"? Podobna sytuacja - my jesteśmy, istniejemy i chcemy żyć bezpiecznie i godnie. Fakt, są tacy, co się z tym obnoszą, ale większość po prostu chce być traktowana jak ludzie, a nie jak wyrzutki społeczeństwa.
Napisano 24.04.2009 - 17:47
Napisano 24.04.2009 - 18:20
Napisano 24.04.2009 - 18:39
Napisano 24.04.2009 - 18:58
pedalstwo to choroba i mam prawo mieć na ten temat własne zdanie. Mam prawo być nietolerancyjny. To choroba psychiczna tak samo jak pedofilia czy nekrofilia, jedyna różnica polega na tym, że dwóm dorosłym ludziom nie zabroni się wkładania członka do du*y swojego chłopaka.
Napisano 25.04.2009 - 01:20
Oby? A myślałam, że jesteś bojownikiem o tolerancję. Rozumiem, że tolerancję li tylko w odniesieniu do Twojego własnego podwórka. W każdym razie dziękuję, że tak dobrze mi życzysz, a i z wyprzedzeniem ubolewam, że nie zrozumiałam jakiejś Twojej metafory, porównania, sarkazmu czy czego tam, co to lubisz stosować, by utrudnić komunikację.Oby to było kiedyś potrzebne, bo hetero będzie uważane za nienormalne, nienaturalne, za chorobę, heterycy będą opluwani, bici, zabijani, nie będą mogli brać ślubów i żyć normalnie. Oby. W ogóle nie potraficie się postawić na czyimś miejscu.
Swoją drogą, liwia, a sądzisz że przez Ciebie wszyscy zaczęliby krytykować i atakować wszystkich hetero? Bo to się przecież dzieje.
Napisano 25.04.2009 - 01:32
Czytałaś pierwszy post w tym temacie?Opluwani, bici i zabijani mogą dochodzić sprawiedliwości przed sądem - nikt im tego nie zabrania i w tym względzie nie są dyskryminowani.
No i właśnie w tym jest problem. Normalne życie to między innymi powierzenie majątku ukochanej osobie w razie nagłej śmierci.według polskiego prawa homoseksualne małżeństwo normą nie jest.
Napisano 25.04.2009 - 23:21
Nie lubię chodzenia "za rękę", bo to niewygodne. Jeśli ktoś lubi - niech chodzi, jeśli zostanie pobity, niech uda się na komisariat. Wykrywalność idiotów w dresach bijących homoseksów wcale nie jest niższa niż wykrywalność tych, którzy pobili mojego brata za tarczę Dawida (a na pewno wyższa niż tych, którzy katowali naszego ojca w sb-ckiej mordowni, bo ci na przykład po dziś dzień odcinają kupony). Gdyby sytuacja gejów w Polsce była porównywalna z tą w Iraku, to broniłabym ich własną piersią, serio.A nie sądzisz, że dwóch facetów może chcieć iść za rękę? Czy może nie uznajesz pójścia na spacer za ręke ze swoim chłopakiem?
Tutaj homoseksualni nie są wcale dyskryminowani względem heteroseksualnych, bo brak prostych i klarownych procedur prawnych dla par konkubenckich doskwiera jednakowo osobom wszelkich orientacji. Mimo to, przy odrobinie dobrej woli kwestie majątkowe można rozwiązać podejmując odpowiednie kroki prawne. Owszem, jest to nieco bardziej skomplikowane niż taki ślub cywilny, ale porównywanie biurokratycznych schodów z torturami z użyciem super-kleju jest co najmniej niestosowne.No i właśnie w tym jest problem. Normalne życie to między innymi powierzenie majątku ukochanej osobie w razie nagłej śmierci.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych