..nie wszła jedna moja odpowiedź
Prawo Hubble'a było rewolucyjne
Teoria względności była rewolucyjna
Mechanika kwantowa była rewolucyjna
Odkrycie promieniowania kosmicznego było rewolucyjna
etc... etc...
..nie myl teorii z odkryciami ..i gdzie ja mówiłem, że ww. teorie gdy powstawały nie były rewolucyjne,..mówiłem ,że teraz są przestarzałe i w całości, nie w zdrowych częciach nadają się jedynie do lamusa
Sam Hawking, przyznaje, że obecnie czas urojony nie cieszy się dużym poparciem,
..nie dziwi, że facet w majacy urojenia i popularyzujący naukowe urojenia, ma problemy z czasem urojonym
Fizyka, fizyka teoretyczna, czy astronomia, nie boją się nowatorskich teorii. Fakt, że Twoje pomysły(słuszne, czy nie), vkali, nie cieszą się jakąś pozytywną odpowiedzią, nie sprawia, że musisz z tego powodu wylewać swoje żale na świat wokoło.
..nie myl głośnego mówienia prawdy o naukowych bzdurach czy urojeniach , z żalem na świat,..ja go nie mam, raczdę sprawdzić siebie nie na darmo przyszedł ci na myśl.
Masz ze mną taki problem, że ja nie jestem przedstawicielem tej zapyziałej, podłej akademickiej szkółki pseudonaukowców i nie możesz mnie w taki sposób obrażać. Do swoich wniosków doszedłem sam, i jeżeli masz jakieś ciekawe koncepcje, chociażby w sprawie obalenia tego co twierdzi Hawking czy Feynman - słucham. Jednak jeżeli nie jesteś w stanie nic sensownego napisać, to po prostu nie pisz nic.
...jak na razie nie zauważyłem żadnych twoich wniosków, ani najmniejszego ich uzasadnienia,..nawet gdy na poparcie powoływałeś feyman'a nie potrafiłeś ich choćby [powtórzyć czy zacytować,..myślę,ze jedynie się nim przemadrzasz i nawet nie wiesz jak te wnioski z dyfrakcji dwuszczelinowej tłumaczył