Napisano 08.05.2009 - 21:45
Napisano 09.05.2009 - 06:59
I tyle wyjaśnień! No jasne, że to jest OCZYWISTE! Manipulatorze.jako przedostatnie pokaże nagranie wyraźnie spadającego "błysku", co do którego oczywiste jest, że nie jest żadną bombą
Typowe zagranie manipulatora. To nagranie jest zmanipulowane i basta. Tak samo jak zmanipulowane jest to nagranie UWAGA OSTRE!Aquila: Jest to nagranie świadomie znamipulowane tak, aby w zakłamany sposób "udowadniać" teorię o wyburzaniu.
Napisano 09.05.2009 - 11:31
Napisano 09.05.2009 - 14:41
Dlaczego pominąłeś cwaniaczku dwa najważniejsze filmiki?
Pierwsze sprytnie pominięte nagranie
I drugie sprytnie pominięte nagranie
Co do tych błysków, to pytanie: czemu pojawiają się one PRZED zawaleniem wieży, kiedy jeszcze nie było odbijających światło fragmentów konstrukcji zawalającej się wieży, ani z pewnością nie były to odbijające światło śmieci, jakie wypadały z wież.
W wyjaśnieniu napisałeś UWAGA:
CYTAT (Aquila)
jako przedostatnie pokaże nagranie wyraźnie spadającego "błysku", co do którego oczywiste jest, że nie jest żadną bombą
I tyle wyjaśnień! No jasne, że to jest OCZYWISTE! Manipulatorze.
Typowe zagranie manipulatora. To nagranie jest zmanipulowane i basta.
Nie zostal uszkodzony zaden budynek wokol WTC
Napisano 09.05.2009 - 15:09
Gdyby w czasie wyburzania wież odpalili wszystkie ładunki, obserwowalibyśmy całkiem niezłe błyszczące show. Robili to stopniowo przed wyburzeniem wież, by gawiedź tego nie zauważyła. Wybuchy można przykładowo zauważyć w WTC1 w momencie, kiedy rakieta uderzyła w WTC2.Tutaj oczywiście nasuwają się pytania: jeżeli to bomby, to czemu wybuchają tutaj i teraz? Wieża nie zaczęła się zawalać ani "od spodu", ani "od połowy wysokości", tylko "od miejsca uderzenia". Więc po co "wybuchy" tutaj?
Właśnie to mnie w Tobie wk..... najbardziej - że traktujesz ludzi jak kompletnych niedorozwiniętych imbecyli. Czy Ty naprawdę myślisz, że teoria o spadających śmieciach przejdzie. Czyt Ty nie czujesz, że to co piszesz, to totalna głupota. Mariush ma chociaż jakieś wyczucie i tam gdzie nie wie, jak coś wyjaśnić - milczy. Ty natomiast serwujesz nam wierutne brednie, wyssane z palucha dyrdymały tylko po to by coś napisać i orzec za wszystkich "OBALIŁEM".Czemu "z pewnością nie były to wypadające z wieży śmieci"? W wieżach były wtedy dwie gigantyczne dziury na które działał zapewne wiejący zwykle na tych wysokościach wiatr. Co ciekawe te "błyski" właśnie pojawiają się na tym "drugim" nagraniu pod dziurą w wieży
Kolejna manipulacja. To już się robi naprawdę żałosne. Naprawdę uważasz, że twierdziłem, że ten błyszczący element, który spada to bomba? Ile jeszcze chłopie będziesz udawał idiotę? Napisz mi, bo nie wiem, ile mamy jeszcze czekać, aż się ogarniesz. Albo chociaż udając idiotę nie rób debili z nas.Wybacz, ale ślepy nie jestem i widzę wyraźnie, że ten błyszczący element zwyczajnie spada. Na szczęście mamy punkt odniesienia (ciemniejszy pas na wieży WTC) i widać to wyraźnie. Dlatego nie może to być bomba, ponieważ:
- znajdowała się poza budynkiem
- spadała
A Ty cwaniaczku jeden. Jak nie mamy co napisać, to prosimy moderatora?Co do reszty - proszę moderatora o usunięcie tego z tego tematu i wyjaśnienie Quintusowi zasad forum, których on nie zna. To jest temat o "błyskach", nie o "nagraniach dźwięku wybuchów" lub o "rozmowach strażakó o wybuchach".
Cóż taka opinia może oznaczać, gdy napisze ją zwykły, zakłamany manipulator, który robiąc z ludzi TOTALNYCH IDIOTÓW, broni wierutnych kłamców i morderców? Wszystko co obala waszą kłamliwą mossado-CIAowską teorię jest śmieceniem. Czyż nie? Manipulatorze?Śmiecisz po prostu i tyle.Śmiecisz po prostu i tyle.
Napisano 09.05.2009 - 15:22
Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś miał jeszcze wątpliwości kim jesteś. Zwykłym, zakłamanym manipulatorem, który robiąc z ludzi TOTALNYCH IDIOTÓW, broni wierutnych kłamców i morderców. Zasługujesz zatem - jak już pisałem wcześniej - na pogardę. Odpisuje Ci z grzeczności i po to, by nieświadomi użytkownicy tego forum zrozumieli, że z Tobą i innymi manipulatorami nie warto dyskutować.
powiedz jasno i wyraźnie czym są te "błyski" wyraźnie widoczne na tle nieba pod koniec nagrania widoczne w lewym dolnym rogu (a nawet pomiędzy wieżami) i dlaczego nagranie to w Twojej wersji jest zwyczajnie ucięte, zanim dojdzie do tego momentu?
Gdyby w czasie wyburzania wież odpalili wszystkie ładunki, obserwowalibyśmy całkiem niezłe błyszczące show.
Czy Ty naprawdę myślisz, że teoria o spadających śmieciach przejdzie. Czyt Ty nie czujesz, że to co piszesz, to totalna głupota.
To już się robi naprawdę żałosne. Naprawdę uważasz, że twierdziłem, że ten błyszczący element, który spada to bomba?
A Ty cwaniaczku jeden. Jak nie mamy co napisać, to prosimy moderatora?
zwykły, zakłamany manipulator, który robiąc z ludzi TOTALNYCH IDIOTÓW, broni wierutnych kłamców i morderców?
Wszystko co obala waszą kłamliwą mossado-CIAowską teorię jest śmieceniem.
Napisano 09.05.2009 - 15:37
Napisano 09.05.2009 - 15:59
Napisano 09.05.2009 - 22:11
Napisano 09.05.2009 - 23:23
Napisano 10.05.2009 - 00:38
"Gościu z MIT"...To moze jeszcze inaczej - filmik na ktorym gosciu z MIT tlumaczy dlaczego to bylo wyburzenie
Same bzdury...miedzy innymi dlatego ze filary utrzymujace budynek znajdowaly sie w jego środku - ogien nawet nie dotarl do nich, budynek byl zaprojektowany tak aby uniemozliwić efekt papierosowy, temperatura ognia/tlenia sia byla niska o czym świadczy czarny dym itd.
...to bardzo gorące "piekiełko":
Widok z odległości ponad 1 km:
Napisano 10.05.2009 - 14:55
"Gościu z MIT"...To moze jeszcze inaczej - filmik na ktorym gosciu z MIT tlumaczy dlaczego to bylo wyburzenie
To i tak dobrze, że nie nazwałeś go doktorem z MIT....To i tak dobrze, że nie nazwałeś go doktorem z MIT.
Jeff King, bo tak się nazywa, ukończył wydział inżynierii elektryczności tej uczelni w stopniu bakałarza (ang. bachelor) jakieś 30 lat temu. Tak samo, jak niezliczona masa innych osób przed nim i po nim. To wszystko, co z MIT-em ten człowiek ma wspólnego.
Po pierwsze, budynek opierał się także na kolumnach zewnętrznych. Mało tego, w górnych partiach to właśnie one przejmowały większość obciążenia budowli.
Po trzecie, obecność dymu świadczyła przede wszystkim o tym, że w wieżach płonęły tworzywa sztuczne. Temperatura nie ma tu praktycznie żadnego znaczenia.
Napisano 10.05.2009 - 15:13
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych