Widze, ze przy mojej nieobecnosci Aquila znalazl czas na analize filmikow w pocie czola przeklejonych przez Quintusa...
Tak jak napisal Aquila i moje podejrzenia dotyczace zaprezentowanego przez Q filmu sprowadzaja sie do tego ze sa to refleksy swiatla od spadajacych elementow WTC. (to do Twojej wiadomosci Q)
Teraz prosba do debatujacych, trzymajcie sie w tym temacie: "blyskow" a nie: WTC 7, strazakow... (tak na marginesie tatik Twoje rozumienie tekstu Aguily dotyczaca wycofania strazakow 2 godziny przed zawalenim WTC 7 oscyluje gdzies w granicach 0, jak bys nie zrozumial to powiedz co ma do tego czas w jakim zawalily sie wieze WTC 1 i 2 ???)
Wracajac do tematu;
SolarWarden, ten pierwszy film, ktory przywolujesz. Nie trzeba go ogladac w masce spawalniczej zeby na nim nie wiele widziec...
Ja osobiscie uwazam, ze sa to spadajace, palace sie czesci czegos. Jedyne co jest bardzo ciekawe to jak te rzeczy zatrzymuja sie na elewacji? Niestety jakos tego filmu jest bardzo zla, jesli ma ktos inne ujecia tego momentu lub linka do niego to niech to zamiesci.
Reszta zamieszonych filmikow:
Pierwszy z nich to rzeczywisice trzeba maski spawalniczej, zeby widziec tam eksplozje, a nie refleksy... (zastanow sie jesli zalozymy ze kazdy taki blysk to wybuch to czy nie uwazasz, ze powinna powstawac chociaz mala fala uderzeniowa, ktora miala by wplyw na dym obok ???)
Drugi no tak, wg niektorych to film pokazujacy rzeczywisty dzwiek (czyt. Quintus) ale coz ale wiemy ze ten Pan wychowany jest na filmach klasy "C i D"
w ktorych jak pisze uzywaja chociaz malych pistoletow do porwan, a nie plastikowych nozyczek... (to jest ironia kolego, to tez informacja dla Q)