Napisano 02.06.2006 - 19:29
Napisano 03.06.2006 - 06:12
Napisano 03.06.2006 - 09:40
Napisano 03.06.2006 - 14:00
Napisano 03.06.2006 - 21:47
Napisano 06.06.2006 - 10:56
Napisano 06.06.2006 - 12:01
W Polsce ulegną zniszczeniu miasta przybrzeżne. W czasie wojny żadne miasto nie będzie zniszczone przez bombę jądrową. Bombardowaniem będzie zagrożone całe Zagłębie - ludność stamtąd będzie ewakuowana. Nie powinna wrócić aż po kataklizmie. Poznań nie będzie zniszczony.
W czasie wojny bomby i pociski będą grozić Szczecinowi, portom i Śląskowi.
Nadchodzące wypadki zmienią oblicze ziemi, wszystkie na-rody zmuszą do działania. Jedne pod presją wojen, inne wskutek żywiołowych zniszczeń, rozpadu aparatu władzy, paniki, głodu. Wszystkie staną w obliczu zagłady, jaką niesie zastosowanie broni jądrowej.
Polska tym razem zostanie oszczędzona, będzie jedynym państwem, które ze światowego kataklizmu wyjdzie potężniejsze, silniejsze, wspanialsze. Od niej zależeć będzie przyszłość Europy.
W niej rozpocznie się odrodzenie świata przez ustrój, który wytworzy nowe prawa, wprowadzi je przez zwrócenie się do Boga i poddanie się Jego prawom danym ludzkości.
Polska w granicach swoich realizować będzie prawa Boże, gdyż dosyć zaznała krzywd, niesprawiedliwości, zbrodni, bezprawia, nieludzkości.
Zbuduje nowy dom braterstwa wszystkich narodów świata, a dla swoich dzieci będzie matką. Nikogo nie odrzuci, nie potępi, przygarniać będzie chętnie, nieść będzie pomoc i opiekę. Jedyną Ojczyzną będzie dla wszystkich, co Ją znają, kochają Jej tradycje i historię.
Jako Matka prawdziwa zwracam się do wszystkich Polaków, aby ich ostrzec, przygotować i pomóc.
Ostrzega się wszystkich Polaków będących na ziemiach niemieckich -jeżeli ocaleją z wojny, zginą w falach morza, które zaleje prawie cały kraj.
...To, co zrobią Niemcy, będzie krokiem samobójczym, lecz będą liczyć na sukces i zajęcie Polski i NRD. W swej nienawiści nie zorientują się, że sympatia Zachodu i reszty świata będzie po stronie Rosji.
Nastąpi atak przez za-skoczenie Niemiec. Rosja runie na Europę i wciągnie wszystkie państwa Układu Warszawskiego, pomijając działania Polski i Czechosłowacji, wiedząc, że w razie zwycięstwa Niemiec czeka je zagłada.
Białoruś, Polska i Węgry będą stosunkowo spokojne, ale jedynym narodem chronionym przez miłosierdzie Boże pozostanie Polska.
Napisano 06.06.2006 - 12:14
Napisano 06.06.2006 - 19:24
Napisano 06.06.2006 - 20:19
Napisano 07.06.2006 - 07:02
A ja myślę że jej nie będzie na mapie
Może i jest naznaczona przez Boga, Nie wiem nie jestem Bogiem żeby to wiedzieć, ale swoją drogą, gdy oglądałem dokument o wybuchu w czernobylu ta radioaktywna chmóra dziwnie zachaczała leciutko o obrzeża polski przy czym większa część europy miała przyjemność ją gościś. Tylko nie my :surprised:
Napisano 07.06.2006 - 09:12
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych