To mój pierwszy post na tym forum, jednakże tematyką "potworów" starałem się zainteresować

Ale wgłębienie się w temat nastawiło mnie bardzo sceptycznie, bo:
1. Nigdy nie ma dokładnych zdjęć potworów/duchów - zawsze jest rozmazane "coś" albo szkic.
2. Nigdy nie ma czegoś namacalnego co by pozostało po potworach/duchach np. jakiś ząb czy kawałek skóry - wiadomo, zrobiono by testy i by wyszło, że to ząb świni tak naprawdę.
3. Zawsze są tylko świadkowie. Czasem świadkowie mówią tą samą wersję, ale np. jak ja bym chciał rozprzestrzenić wieści o fałszywym potworze to bym wziął z 7 osób z mojej klasy, które by były chętne na wykonanie takiego "planu" i byśmy po prostu uzgodnili jedną wersję co do wyglądu , a tajemniczą otoczkę każdej opowieści ze "spotkania" to już każdy by sam sobie wymyślił. I byśmy spreparowali taką samą historię, jeśli nie lepszą

.
A więc skoro tak łatwo to spreparować to pewnie 100% ( tak, dokładnie 100%, nie żadne tam 99% ) zostało w ten sposób zrobione.
Dobra, ale jeśli nie można na tym forum "nie wierzyć" to mnie tylko nie banujcie, bo bym chciał jeszcze sobie poczytać
Dobra idę dementować dalsze historie