Napisano 04.06.2006 - 15:12
Napisano 05.06.2006 - 08:35
Napisano 08.07.2006 - 15:01
Napisano 08.07.2006 - 16:31
Napisano 08.07.2006 - 16:34
Napisano 11.07.2006 - 11:53
Napisano 16.07.2006 - 13:01
Napisano 14.12.2007 - 13:28
Napisano 15.12.2007 - 08:35
Równie dobrze różowa czy nawet biała energia może oznaczać zło, to wszystko zależy, jak ty sobie to zwizualizujesz, bo możliwa jest biała energia przepełniona złem ; )Od siebie dodam, że energia różowa = miłość; zieleń, biel - zdrowie, ukojenie
Napisano 16.12.2007 - 21:15
Żeby przekazać energię można ją najpierw zwizualizować, trzeba jednak pamiętać o tym, żeby z tym przekazywaniem zbytnio nie przesadzić. Energię do przekazania dalej, należy pobierać ze żródła innego niż swój organizm, bo można się szybko doprowadzić do wycieńczenia. Swoje ciało należy potraktować jako "akumulator" i "przekażnik".
Energię mozna pobierać od słońca, księżyca, kosmosu i ziemi, wizualizować i przekazywać do konkretnej osoby lub przedmiotu (tylko po co do przedmiotu) ;-) .
Napisano 17.12.2007 - 00:24
Napisano 07.10.2018 - 13:36
Niekoniecznie trzeba pobierac energie do przekazywania dalej z zewnetrznego zrodla. Nic nie stoi na przeszkodzie aby przeslac dalej wlasna energie - trzeba miec tylko na uwadze to ze szybko w takim przypadku ogarnie nas zmeczenie. To dobry sposob na bezsennosc - nie dosc ,ze sami wreszcie zasniemy to jeszcze ktos kto tego potrzebuje otrzyma naladowana pozytywnie nadwyzke naszej energii. Czesto to stosuje, w trakcie snu organizm sam wyrownuje poziom "mocy" wiec nie trzeba sie martwic o jej uzupelnianie.
Oczywiscie istnieja sytuacje w ktorych po prostu trzeba pobrac energie z zewnatrz, Ziemia i Slonce sa chyba najlepszymi zrodlami bo ich energia jest niemal niewyczerpana. Nadmienie tu jeszcze ,ze jakby kogos napadl jakze "genialny" pomysl
pobierania energii od innego czlowieka bez jego zgody (wampiryzm energetyczny) to niech tego nie robi - sa ludzie ktorzy fizycznie odczuwaja taki atak i w skrajnych przypadkach skutki moga byc oplakane (sama jestem jedna z takich osob i za kazdym razem gdy ktos usiluje podebrac mi energie - niezaleznie czy swiadomie czy nieswiadomie - czuje ucisk i klucie w okolicy serca i robi mi sie slabo, szczescie ze potrafie nad tym zapanowac).
Co do samego przesylania energii - warto zdac sie na intuicje (taa, latwo mi mowic zwlaszcza ze juz jako dziecko bawilam sie energia nie wiedzac o jej istnieniu a sluchajac jedynie podszeptow intuicji) , mozna np. stworzyc kulke psi ,naladowac ja pozytywnie (wyrazona w myslach szczera chec przekazania pozytywnej energii powinna wystarczyc) i "zaprogramowac" ja na dotarcie do danej osoby/przedmiotu.
Mam pytanie odnosnie wysłania tej ozytywnej energi komus jak to sobie zwizualizować np obraz słonca z którego czerpiemy np wiazkę białego światła ziemia trawa ciągniemy wiązke zielonego światła łaczymy je w pryzmacie w naszym ciele i wysyłamy jako promien np ale to wyobrazamy sobie tą osobę bądz patrzymy na jej zdjecie czy mówimy że wysyłamy do tej konkretnej osoby a nasza swiadomosc bedzie po prostu wiedziec o kogo chodzi ze wzgledu na nasze energetyczne powiazanie (przyjazn ) z daną osobą??
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych