Vaherem to mi się kojarzy z chaosem. Jakaś wewnętrzna burza myśli, poglądów etc. Ktoś kto poszukuje odpowiedzi, ale krąży w chaosie wielu poglądów i filozofii. I tu bym jeszcze dodał, że jest w tym heroiczny- to drugie słowo, które mi się kojarzy z nickiem. Więc podsumowując. Osoba szukająca wiedzy, której chaos wielu poglądów i myśli nie pozwala znaleźć odpowiedzi, ale mimo wszystko nie ustaje w poszukiwaniach
Wiem, że to głupie, ale jak się bawimy to się bawimy.
VanPilar to mi się kojarzy z jakąś silną osobą o dużej pewności siebie. Człowiek radykalny w poglądach i umiejący narzucić swoje zdanie.
GothAr to symbioza dwóch postaci skrajnie różnych. Jedna postać jest zamknięta w sobie, bardziej skryta i lubiąca samotne noce w ciemnym pokoju z klimatyczną muzyką w tle. Druga to przewodnik, który prowadzi innych za sobą. Obie te postaci łączy słabość do zamierzłych czasów i wielkich czynów.
Romczyn - osoba twardo stąpająca po ziemi. Człowiek, który woli działać niż zastanawiać się "co by było gdyby..." Jest w niej coś zupełnie normalnego, ale i takiego bajkowego. Chciałby wrócić do dzieciństwa, kiedy wszystko wydaje się takie nowe i ciekawe. Wszystko czeka na zbadanie.