Napisano 27.10.2009 - 18:10
Napisano 27.10.2009 - 18:53
A wy jakie wnioski wyciagacie patrzac na moj nick?
Użytkownik Bierdol edytował ten post 27.10.2009 - 19:25
Napisano 27.10.2009 - 19:20
A wy jakie wnioski wyciagacie patrzac na moj nick?
No przecież wiesz..
No OK.
Nie podałeś płci, masz z tym jakiś problem.
Nick pisany z małej litery oznacza kompleksy lub traumę co skutkuje niską samooceną.
Kropka w nicku jako udziwnienie świadczy o lekkiej mani prześladowczej lub jako ozdobnik.. jak wyżej.
Nick jako zwrot do osoby drugiej wyraża tęsknotę by wyrwać się z własnego introwertyzmu.
Jechać dalej ? Może lepiej nie, póki się nie rozkręciłem.
Napisano 27.10.2009 - 20:33
Napisano 25.09.2016 - 11:46
Reanimuję temat:
trochę czasu upłynęło a dużo osób opuściło para ... uważam jednak, że warto zmierzyć się z sobą samym dlatego jeszcze raz zapraszam do udziału w temacie -
co już wiem o Tobie.
Dotychczas przeważającą większość poszła na łatwiznę ^Y^.
Jesteśmy na forum para... chciałam, abyśmy wykorzystali to iż w większości posiadamy rozwinięty swój szósty zamysł.
Jest to zabawa, ale podejdźmy do niej poważnie.
Osoba biorąca udział w zabawie, powinna kierować się odczuciami jakie pojawiają się patrząc na nick, także podpowiedzią jest sygnaturka.
Korzystanie w informacji które przeczytaliśmy są co najmniej minimalizmem ^Y^
Jeszcze raz zapraszam do zabawy i wykorzystania swoich umiejętności. Przecież je posiadacie, przecież jesteście na para ...;-)
Użytkownik Aidil edytował ten post 25.09.2016 - 11:50
Napisano 06.10.2016 - 21:33
Aidill, nick brzmi jak z łaciny, wiec zakladam ze jestes bardziej elokwentna/oczytana osoba, anizeli prosta, brak avatara swiadczy wg,mnie o skrytosci ze raczej masz gdzies co ludzie o tobie powiedza, brzmi zensko wiec zakladam ze jestes kobieta
A mi się wydaje, że nick brzmi jak Lidia, tylko od drugiej strony.
Napisano 07.10.2016 - 19:38
Użytkownik Blancik edytował ten post 07.10.2016 - 19:38
Napisano 07.10.2016 - 20:24
@Blancik
Luzak, towarzyski, masz swoją paczkę kumpli na dzielni. Niewiele rzeczy traktujesz poważnie, preferujesz życie z dnia na dzień. Nie aspirujesz do wysokich standardów, taki "man of simple pleasure". Nie grzeszysz skromnością. Cenisz się wysoko i nie przejmujesz się opinią innych.
Napisano 07.10.2016 - 21:33
Szczyglis jest wysoki i szczupły ("strzelisty") lub lubi ptaki i przyrodę(szczygieł i lis).
Jest sprytny, pewny siebie i spostrzegawczy. Mówi co myśli i łatwo popada przez to w konflikty.
Aha. I lubi gry komputerowe i programowanie ale z tym programowaniem to oczywista oczywistość więc nie ma co wspominać.
Co powiecie o mnie?
Napisano 08.10.2016 - 01:06
Szczyglis
urodził się w 83 roku w mieście na literę P leżącym nad Wisłą .5 lat temu miał jakis wypadek samochodowy. Imię jego jest na litere M a nazwisko na literę S Ma niski, przyjemny głos ale wstydzi się trochę swojej twarzy, nielubi pozować do zdjęć, zawsze strzela śmieszne miny . Ma wysokie czoło i rozbudowana mimikę twarzy.Zbudował system monitoringu video swojego miasta.Kumple mówią ną niego Szczygliś. Lubi filmy SF i gry.Na fejsie ma konto pod fałszywym imieniem i nazwiskiem o inicjałach M E
:)Ostatnio mocno zajęty.Wierzy w moc i w samą idee prawa i to że państwo jest po to by chronić obywateli. Mimo że to skrywa jest optymistą co do ludzi i świata. Rzeczą jaką jeszcze bardziej skrywa jest to że przyjaciele dość łatwo mogą zranić jego uczucia. Porządny ,bardzo lojalny kumpel. To tak na szybko.
Ana tu będzie trudniej :
Na prawym przedramieniu masz trzy znamiona tworzące trójkąt szerokokątny z ostrymi ramionami w strone dłoni i łokcia. Znamię od strony dłoni jest nieco wieksze. Mieszkasz w Libiążu. w dzielnicy willowej , w domku w kolorze beżowy lub szary z ogrodem z drzewkami i niezbyt wysokim płotem na podmurówce, Twój pokój jest na 1 piętrze , dywan jasny ze szlaczkiem po bokach.Lubisz koty, Masz m innymi kotke o imieniu Gala. W realnym życiu jesteś dość nieśmiała(uważasz się za osobę nie atrakcyjną) i czasem masz problem z podejściem do innych ludzi.Niedługo masz urodziny. Uwielbiasz sny i astronomię. Niebardzo lubisz biżuterię.Masz długie palce i delikatne dłonie , typ pianistki, być może też jesteś meteopatką. Meczy i dręczy trochę cie twoje codzienne życie i chcesz czasem znaleść w nim jakiś sens .Czujesz się nieco uwięziona w tym miejscu gdzie żyjesz, ale ratuje cie duża i żywa wyobraźnia , dzięki której znajdujesz ucieczkę od prozy zycia
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych