Siedzę tu i płaczę ze śmiechu
Ja też chcę opis
A póki co- Toxic
Otwarta, rezolutna, lubi jakiś przedmiot ścisły, imponuje Ci inteligencja i umiejetność rozwiązywania zagadek, podobają się swobodnie eleganccy (np ubrani w jeansy+niedopiętą koszulę) niebieskoocy blondyni, chciałabyś być bogata w przyszłości, bliżej do ekstrawertyzmu niż introwertyzmu, najbardziej nie lubisz głupich ludzi i zajęć które nic pozytywnego ani przyjemnego nie wnoszą do Twojego życia (marnują Twój czas), masz średniej wielkości grono znajomych z którymi lubisz przebywać
wesoła, ambitna, lubi się czasem wygłupiać ale w nie w ekstremalny sposób
I naraził Ci się Staniq
Jestem otwarta to fakt, nawet za bardzo i zawsze mówię co myślę nawet przy szefie co skutkuje obcięciem premii
Niebieskooki blondyni i znów strzał w 10.
Tak chciałabym być bogata, ogólnie opisałaś mnie 9/10.
Lubię bardzo bawić się ekstremalnie a Staniq niczym mi się nie naraził to z sympatii
Ty tak ładnie mnie opisałaś, a ja tak wszystkich z jajem Jak się cieszę, że się pośmialiście.
@ Entera
Szczupła szprycha lubiąca szpile i miniówki ale tylko na wyjściach towarzyskich, dobre wyniki w szkole były jej dodatkowym atutem. Łamacz męskich serc. Brązowe włosy i ciemne oczy. Samotna. Poprzedni partner nie zaoferował Ci tego czego oczekiwałaś dlatego puściłaś go w maliny. Awatar świadczy o czymś ciężkim, może muzyka może osobowość a może jedno i drugie. Jak kocha to na zabój. Nie lubi flegmatyków i zakupów przez internet. Wrażliwa na piękno i czułe słówka. Łatwowierna dlatego mężczyźni to wykorzystują. Jest pyskata. Interesuje Cię wszystko co niewidzialne dla ludzkiego oka.
@ Daniel.
Mamlas. Młody mężczyzna bez nałogów, dba o swój wygląd i poszukuje partnerki na stałe, ale żadna nie dorównuje matce. Jest przystojny i wykształcony, bardzo wrażliwy w sumie "ciepłe kluchy". Lubi sport i popisy na siłce. Zmotoryzowany. Czas wolny spędza aktywnie. Jest rudy i owłosiony, nie depiluje się. Zakochany i utkwiony w strefie "friendzone". Zna angielski lecz fascynuje go Rosja, w przyszłości chce zacząć uczyć się tego języka. Lubi samotne wieczory przy muzyce. Ma psa w domu.
@ szczyglis
Czeka Cię kara za nieopłacony abonament radio-telewizyjny.