zamiast zapytać dzieci, czy preferują ojca+matkę, czy ojca+ojca 
To chyba najgłupsze stwierdzenie jakie ostatnio słyszałem

Od noworodka się niewiele dowiesz, a większe dzieci będą wolały to, co im wpojono

Człowiek musi dorosnąć żeby podjąć wybór, a wtedy już nie ma co podejmować. Ja na pewno wolałbym mieć dwóch kochających tatusiów lub dwie kochające mamy niż żyć w rodzinie patologicznej lub sierocińcu. Inna sprawa, że świat (a już na pewno ten kraj) pełen jest nietolerancyjnych gnoi. Bo jak inaczej nazwać utrudnianie ludziom spokojnego życia?
No bo co ma zrobić dziecko Zdzisia i Krystyny, skoro Zdzisio wybił mu zęby, a Krystyna udawała, ze nic nie widzi
Z tego co zauważyłem większość nie ma pojęcia jak takie dzieciństwo wpływa na dziecko, także w dorosłym życiu. Oceniają przez swoją perspektywę, osoby niemaltretowanej psychicznie i fizycznie i nie mającej przez to mentalności ofiary.
BTW. dla mnie obrzydliwy jest widok facetów w sandałach, tym bardziej bez skarpetek, ale mam na tyle przyzwoitości żeby nikomu nie odbierać wolności, skoro tak na prawdę nie szkodzi

Po prostu sam nie robię tego co mi się nie podoba. W sumie obrzydliwe jest tez picie w trupa i palenie. Do tego szkodliwe nie tylko dla uzależnionego ale i jego otoczenia. To samo narkotyki czy jazda 100km/h przez teren zabudowany. Chociaż to ostatnie jest karane.
Użytkownik judas666 edytował ten post 02.11.2009 - 12:18