No to się nie dziwie, że na tej 'wiarygodnej' i 'obiektywnej' stronie homoseksualizm jest nazwany dewiacją.
Homoseksualizm to orientacja psychoseksualna .

Śmieszna strona. Poczytam trochę.

Napisano 29.07.2009 - 13:21
Napisano 29.07.2009 - 13:25
Napisano 29.07.2009 - 13:27
pranie mózgów najmłodszym robią, różnica jest taka że pan + pani to jest naturalna sprawa, więc nikogo to nie dziwi, a pan + pan =... coś tu nie gra. Ciekawe co sobie pomyślą przedszkolaki, chyba wiem "jeśli są książeczki o tym znaczy że to nie jest nic złego" może jeszcze jakąś kreskówkę narysują, mam pomysł na scenariusz --> Goofie znalazł sobie życiowego partnera, kochają siebie. PARANOJA
Napisano 29.07.2009 - 13:52
pranie mózgów najmłodszym robią, różnica jest taka że pan + pani to jest naturalna sprawa, więc nikogo to nie dziwi, a pan + pan =... coś tu nie gra. Ciekawe co sobie pomyślą przedszkolaki, chyba wiem "jeśli są książeczki o tym znaczy że to nie jest nic złego" może jeszcze jakąś kreskówkę narysują, mam pomysł na scenariusz --> Goofie znalazł sobie życiowego partnera, kochają siebie. PARANOJA
Napisano 29.07.2009 - 13:53
Boże daj żeby u nas tak było
Nie wiem jak Wy, ale ja uciekam na Litwę. Niestety u nas niewątpliwie lobby homoseksualne jest na tyle silne, że przepchną wszystkie ustawy. A później już tylko krok do adopcji dzieci przez homo. Przynajmniej są jeszcze kraje i to w Europie, gdzie chora tolerancja dla wszystkiego niedotarła. A jak człowiek ma swoje poglądy to już jest homofobem. To pytanie często zadaje. Czy tolerancyjni homoseksualiści nie tolerują innego poglądu niż akceptacja? Więc, gdzie ta ich tolerancja ?
Napisano 29.07.2009 - 13:58
Napisano 29.07.2009 - 14:05
Napisano 29.07.2009 - 14:21
Napisano 29.07.2009 - 14:25
dlaczego wy pedałów tak bronicie... ( nie wszyscy) przecież to jest obrzydliwe, lubicie Cejrowskiego bierzcie z niego przykład też nie lubi gejów
Napisano 29.07.2009 - 14:27
Napisano 29.07.2009 - 14:31
Napisano 29.07.2009 - 15:59
Napisano 29.07.2009 - 16:29
Polscy aktywiści gejowscy szykują nową akcję. Jesienią do księgarń trafi książka o homoseksualnych pingwinach, które wychowują małe pingwiniątko, zapowiada "Dziennik".
Przekład amerykańskiej bajki "Z Tangiem jest nas troje" wyda wydawnictwo Roberta Biedronia. - Już przedszkolaki powinny się uczyć tolerancji i szacunku dla drugiego człowieka, powiedział "Dziennikowi" działacz Kampanii Przeciw Homofobii.
"And Tango Makes Three" - to oparta na faktach historia związku dwóch pingwinów z nowojorskiego zoo, które wspólnie wychowały młode o imieniu Tango.
- Na polskim rynku bajek nie istnieje temat tolerancji, nie wspominając nawet o homoseksualizmie. Bardzo mało jest książek inspirujących i edukacyjnych. Te, które są, wręcz ogłupiają, tak Biedroń tłumaczy fakt wydania tej pozycji, wokół której - jak przewiduje prof. Ireneusz Krzemiński - z pewnością wybuchnie polityczna awantura.
Źródło: gazeta.pl
Ciekawe czym teraz zasłonią się homofoby? Skoro to jest historia oparta na faktach, to chyba nienaturalność przestaje tu być argumentem... Ale cóż, wierze w nich.
Zapraszam do dyskusji, kupilibyście tą książkę swojemu dziecku?
Napisano 29.07.2009 - 16:56
to, że choroba zaburzenia prawidłowego pociągu seksualnego, zdarza się też u zwierząt, nie zmienia faktu, że należy to zjawisko tępić a ludzi leczyć i absolutnie nie zezwalać na adopcje dzieci tym ludziom.
www.wikipedia.pl
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych