Napisano 29.07.2009 - 21:20
Napisano 29.07.2009 - 21:27
Napisano 29.07.2009 - 21:51
Zgodze się. Ale chyba nie będziemy rozmawiać o poszczególnych jednostkach? Skoro organizacje gejowskie zabiegają o jakieś prawa i wprowadzanie tych ksiązeczek do szkół to ja mam prawo bronić przed tym dziecko. To nie chodzi o to, że ja Was będe przekonywać. Ja poprostu boje się co może spowodować współczesna wszechobecna tolerancja dla wszystkiego. Przecież to już nie moja wina, że niektórych denerwuje, że można mieć inny pogląd. Dzisiaj panuje tendencja, że jak czegoś nie akceptujesz to jesteś zacofany i ciemnota. Ale dlaczego mam akceptować każde zachowania? Przykłady z Biblii podałem tylko co do swojej osoby i nie wiem skąd ta agresja. Nie każe nikomu być katolikiem, ale skoro KrK jest organizacją legalną to mam prawo go popierać.W mediach znajdują się tylko ci najgłośniejsi homoseksi, a Ty generalizujesz i uważasz, że wszyscy są tacy.
I tutaj jest cały problemMi tam oni nie przeszakadzają ale jak chcą mięc dzieci niech sobie je zrobią
Napisano 29.07.2009 - 22:15
Napisano 29.07.2009 - 23:44
asp, a ja ze smakiem wyliżę stópki jakiejś ładnej dziewczyny. Dyskryminuj mnie
Ja nie toleruję nietolerancji. Człowiek niepozwalający innemu człowiekowi żyć tylko z tego powodu, że mu się nie podoba jest dla mnie gorszy od najobrzydliwszego robala.
Napisano 30.07.2009 - 00:03
ja im pozwalam, żyć, ale niech się leczą, albo chociaż, nie manifestują publicznie, że chcą być traktowani jak coś normalnego.
Napisano 30.07.2009 - 07:06
A co do mnie. Ja jestem katolikiem i muszę przestrzegać tego co mówi Biblia na temat homoseksualistów, np:
Kpł 18; 22:"Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość!"
Kpł 20; 13:"Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli."
Rz 1; 26-28;"Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie. A ponieważ nie uznali za słuszne zachować prawdziwe poznanie Boga, wydał ich Bóg na pastwę na nic niezdatnego rozumu, tak że czynili to, co się nie godzi."
1 Kor 6;9:"Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą"
Także tyle w kwestii wiary. Jasno napisane, że to obrzydliwość.
Napisano 30.07.2009 - 09:12
W słowie "homofob" nie ma nic obraźliwego, za to pederasta, pedał, lesba już są obraźliwe. Dlatego trzeba wymyślić inną nazwę dla niektórych. Najłatwiej byłoby dodać przed "homofob" jakieś słowo, np "niedorobiony". Albo po, np. "z próbówki". Wtedy będzie fair.
Napisano 30.07.2009 - 11:02
Skoro generalizujemy, to wszyscy hetero to rasiści, mordercy, pedofile, zoofile i kto wie co jeszcze. Poznaj najpierw osoby o których mówisz, a potem się wypowiadaj. Nie znam homoseksualisty, który popierałby to, co zwiecie "homoseksualnym lobby". Wszyscy chcą być traktowani jak normalni ludzie. Osobiście jakbym był gejem chodziłbym z moim chłopakiem za rękę i tuliłbym go w miejscach publicznych. Jakoś nie jestem fanem całowania się w miejscach publicznych i po prostu mi to przeszkadza, ale jak coś takiego widzę to nie zwracam nikomu uwagi, bo nic nie stoi na przeszkodzie żeby w tamtą stronę nie patrzeć. Żyj i pozwól żyć. Gdyby ludzie szanowali się wzajemnie a nie szukali zwady z byle powodu świat byłby lepszy.Ale chyba nie będziemy rozmawiać o poszczególnych jednostkach?
Napisano 30.07.2009 - 11:03
Napisano 30.07.2009 - 11:06
Napisano 30.07.2009 - 11:23
Ja też Ci pozwalam żyć, bylebyś się leczył albo chociaż nie manifestował publicznie średniowiecznych poglądów...
Ludzie, co z wami?
Napisano 30.07.2009 - 11:24
Napisano 30.07.2009 - 11:37
Czy ja gdzieś napisałem coś o rasizmie ? Nie !! Napisałem, że wkładanie członka w tyłek drugiemu facetowi, jest takim samym zboczeniem, jak zapraszanie przez małżeńsstwa do łóżka trzeciej osoby, żeby porządnie zerżnęła jedno z nich. A obrazowo użyłem słowa murzyn, bo najczęściej białe zboczone małżeństwa, zapraszają, afroamerykanina z drągiem po kolana by to zrobił. CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM !! A lizanie stóp własnej żony, to fetysz, a nie zboczenie !!
Napisano 30.07.2009 - 11:46
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych