Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ważne ogłoszenie - Nowy silnik forum

• Zamknięty Temat jest zamknięty
298 odpowiedzi w tym temacie

.Killer.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nic nie szkodzi. Dobrze że miałem 2 plusy w innych tematach ;] Sorry za offtop.

EDIT: Albo mam naprawde -2 gdzies także musiałem dostać minusy...
Ale to że mam ogólnie -2 punkty reputacji to mogą inni czytać moje posty? Gdyż standardowo jest ustawione aby były pokazane od 0.

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Masz u mnie + za - . Dostałeś go ode mnie ...  ^Y^ .... za moja ciekawość.  Jeszcze raz przepraszam.             Eurycide - dziękuję ;-), za naprawę mojego błędu.

.Killer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Znalazłem przechwilą błąd... Nie da się wejść do zakładki "Ustawienia". Wyświetla się to:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ')' in /home/admin/domains/paranormalne.pl/public_html/cache/lang_cache/5/core_public_usercp.php on line 60

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Z ciekawości chciałem sprawdzić jak wygląda IP. DARK po prześciu na ciemną skórkę to nigdzie nie widzę zmiany na jasną.

Na jakiejkolwiek podstronie jedziesz na sam dół. Zmianę skórki znajdziesz na takim niebieskim pasku. Trzecia "ramka" (że tak to nazwę) od dołu.

.Killer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak mam do wyboru IP.Dark oraz IP.Board Lo-Fi.
IP.Board Lo-Fi nie daje tego efektu co wcześniej. Jest to wersja przeznaczona na komórki lub słabe łączą. A wcześniej były do wyboru 3 skórki.

Ana Mert.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

W takim razie wygląda na to, że skórka o której mowa została usunięta (jak widzę styl Dark został ustawiony jako domyślny także dla niezarejestrowanych użytkowników) i nie ma możliwości jej ustawienia. Może w późniejszym czasie powróci gdy forum nabierze już odpowiedniego kształtu.

dżek.

Muzyka Śnieżnych Pól

• Tematów: 280
  • Artykułów: 39
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Eury dalej nie wyjaśniłes jak będzie z repą dla tlumaczy, sponsorów, zaslużonych itp

poza tym kiedy będzie ten shoutbox?, bo brakuje mi tych konwersacji z niektorymi użytkownikami ^^

.Killer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W takim razie wygląda na to, że skórka o której mowa została usunięta (jak widzę styl Dark został ustawiony jako domyślny także dla niezarejestrowanych użytkowników) i nie ma możliwości jej ustawienia. Może w późniejszym czasie powróci gdy forum nabierze już odpowiedniego kształtu.

Jednak styl jasny nadal jest jest. Po wylogowaniu jest styl jasny, przynajmniej u mnie. Usunąłem ciasteczka, wcisnąłem F5 i nadal jest styl jasny. Oto screen na potwierdzenie:
http://i673.photobuc...5/Rafik14/1.png

Wojak.
  • Tematów: 21
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobra jeśli kogoś obraziłem to przepraszam zmiany są potrzebne i już się przyzwyczaiłem do zmiany wyglądu.

Ana Mert.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jednak styl jasny nadal jest jest. Po wylogowaniu jest styl jasny, przynajmniej u mnie. Usunąłem ciasteczka, wcisnąłem F5 i nadal jest styl jasny. Oto screen na potwierdzenie:
http://i673.photobuc...5/Rafik14/1.png

Ciekawe od czego to zależy. U mnie po wylogowaniu jest dark:
http://img29.imagesh.../screenpnq.jpg/

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kiedy będzie działać wyświetlanie nowej zawartości ?

Co do pozycjonowania, to nie wiem czy Eury to robi na własną rękę, czy korzysta z czyichś usług, ale jak coś, to mogę polecić na PW, kogoś bardzo w tym dobrego, jeśli jest taka potrzeba (?).

CzstSrkzm.
  • Tematów: 20
  • Artykułów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Z ciekawości chciałem sprawdzić jak wygląda IP. DARK po prześciu na ciemną skórkę to nigdzie nie widzę zmiany na jasną.

+ cała reszta postów "o braku jasnej skórki"
Odpowiedź jest parę postów wyżej, na poprzedniej stronie.

Będzie (dopiero za kilka tygodni) skin z jaśniejszym (ale też nie białym) tłem ale tylko pod obszarem postów. Skin jasny celowo jest ukryty, ponieważ chodzi o wizualną identyfikację serwisu. Pewnych elementów graficznych nie da się także dostosować zarówno do jasnego jak i ciemnego stylu równocześnie.

Ana Mert.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A nie działa? W czym problem? U mnie wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Co do pozycjonowania, to nie wiem czy Eury to robi na własną rękę, czy korzysta z czyichś usług, ale jak coś, to mogę polecić na PW, kogoś bardzo w tym dobrego, jeśli jest taka potrzeba (?).

Dzięki, ale na razie musimy się zadowolić stanem obecnym. Na pozostałe pytania udzielałem odpowiedzi.

Info na dziś:

- przebudowanych postów 193.000
- dzisiejsze prace obejmą edytor wiadomości
- wyszukiwarkę

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A nie działa? W czym problem? U mnie wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Tak. Loguję się, daję "wyświetl nową zawartość" i nie ma nic, a przeglądając forum "ręcznie" widzę, że są nowe posty.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych