Napisano 27.08.2009 - 14:32
Napisano 27.08.2009 - 15:29
Vanga przepowiedziała losy ludzkości na kolejne 3000 lat!
Zostały one spisane przez świadków i na pewno nie raz przekręcone więc należy je traktować z ogrmoną dawką rezerwy, szczególnie jeśli chodzi o daty. Niektóre z nich są naprawdę ciekawe inne zaś, z naszej perspektywy śmieszne czy wręcz idiotyczne... należy jednak pamiętać, że sama Vanga mówiła o nich wiele lat temu, używając trudnego, często niezrozumiałego języka, opisując wydarzenia, które nam, nawet dziś trudno byłoby właściwie opisać. Pamiętajcie też, że przepowiednie nigdy nie spełniają się tak, jak nam się wydaje. Dopiero po czasie można skojarzyć pewne fakty czy zinterpretować użyte frazy (patrz przykład WTC i okrętu Kursk)
Napisano 27.08.2009 - 15:32
Napisano 27.08.2009 - 16:27
Napisano 17.05.2010 - 16:32
Napisano 29.06.2010 - 11:18
Napisano 29.06.2010 - 13:49
Napisano 29.06.2010 - 14:45
Napisano 30.06.2010 - 20:45
To przepowiednia nostradamusa, a skoro jej przepowiednie były spisywane przez świadków to wiadomo jak to bywa mogłby zostać przekolorowane albo mogły zostać błędnie odczytane albo zinterpretowane tak samo jak nastradamusa pamiętam że kiedyś był dokument o tym jak ci którzy odczytywali jego przepowiednie popełnili sporo wpadek przy tłumaczeniu itp itd więc tu może być podobnie.- w listopadzie rozpocznie się III wojna światowa, podczas której na szeroką skalę będzie użyta broń biologiczna i chemiczna
Napisano 30.06.2010 - 23:11
Napisano 03.07.2010 - 10:36
No to panowie na razie czekamy na 10 listopada co do 2008 to nic nadzwyczajnego się nie zdarzyło ( o ile mi wiadomo ) tylko ten atak terrorystyczny
Napisano 04.07.2010 - 21:13
No to fajnie ciekawe kto się pokłóci , USA z Rosją , USA z Chinami? jak na razie stosunki między tymi państwami są w miarę dobre i polepszają się a jeżeli się mylę to warto pograć w fallout 3 bo tam też zostaje przedstawiony świat postapokaliptyczny więc będziemy wiedzieć jak przeżyć. Ciekawe po inni prorocy też przepowiedzieli wojnę na 2010 . Są i dobre strony nie będzie znanego roku 2012 i 2013 który ostatnio pojawił się na forum jako nowa data końca swiata
Napisano 05.07.2010 - 00:48
No to panowie na razie czekamy na 10 listopada co do 2008 to nic nadzwyczajnego się nie zdarzyło ( o ile mi wiadomo ) tylko ten atak terrorystyczny
A powiedz mi czy atak terrorystyczny jest taki zwyczajny bo wg. mnie nie
Napisano 06.07.2010 - 19:09
A powiedz mi czy atak terrorystyczny jest taki zwyczajny bo wg. mnie nie
Oczywiście tu chodziło o te ważne głowy które by miały wpływ , źle sformułowałem zdanie
No to fajnie ciekawe kto się pokłóci , USA z Rosją , USA z Chinami? jak na razie stosunki między tymi państwami są w miarę dobre i polepszają się a jeżeli się mylę to warto pograć w fallout 3 bo tam też zostaje przedstawiony świat postapokaliptyczny więc będziemy wiedzieć jak przeżyć. Ciekawe po inni prorocy też przepowiedzieli wojnę na 2010 . Są i dobre strony nie będzie znanego roku 2012 i 2013 który ostatnio pojawił się na forum jako nowa data końca swiata
hmm ale tu wyraznie jest napisane
2008 - Lokalny konflikt na Półwyspie Indyjskim i związany z nim bezprecedensowy atak na cztery głowy rządów (można domniemywać, że chodzi o prezydentów), co w przyszłości stanie się jednym z mniej znaczących acz ważnych zwiastunów Trzeciej Wojny Światowej.
2010 - Trzecia Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada i zakończy w październiku, 2014 roku. Rozpocznie się dość typowo - od prowokacji i lokalnej wojny, gdzie zostanie użyta broń chemiczna (i/lub nuklearna).
to wszystko pasuje na pakistan-indie
od lat eksperci przewidują że jeśl iwybuchnie jakiś wiekszy konflikt ot narodzi on się właśnie pomiedzy tymi 2 krajami - oba ponadto posiadają broń nuklearną a sytuacja pomiedzy nimi jest od wielu lat bardzo napieta
wiec jak w listopadzie zacznie sie jakis dym pomidzy pakistanem a indiami to by potwierdziło jej słowa i wtedy wyłoni się smutna perspektywa dla nas na najbliższe lata
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych