1Witam robota . Skoro jestes zaprogramowany to kto jest Twoim programista ? Znasz tworce swojego softa ?
Avenarius ma w pewnym stopniu rację. Jako Ziemianie mimo posiadania wolnej woli ze względu na charakter egzystencji jesteśmy istotami ułomnymi w sferze świadomości. Nasuwa się pytanie w jakim celu zostaliśmy zaprogramowani, a wobec tego po co żyjemy?
Nie rozumiesz. Skoro twierdzisz, że w żaden sposób nie zostałeś zaprogramowany to znaczy, że wierzysz w teorię ewolucji, prawdopodobnie od małpy i uważasz się za istotę W OBECNYM STANIE (to jest bardzo ważne) wszechmogącą.
2
Wytłumacz dlaczego piszę w głupkowaty sposób? Uważasz, że masz prawo do ironizowania na temat tego co piszę? Moje pytanie o teorię ewolucji było całkowicie poważne i mam kolejne: w innym temacie podałeś jako źródło informacji biblię, wobec tego jaki plan ma wobec nas Ziemian biblijny bóg, co to jest zbawienie i w jaki sposób je osiągnąć?
1.Nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie !
2.Tu nadal nie odpowiadasz na moje pytanie a zaczynasz coś o teorii ewolucji , chcesz dyskutować czy przesłuchiwać ?
Tłumaczę dlaczego głupkowato i dlaczego mam prawo do ironizowania tego co piszesz , nie odpowiedziałeś na moje pytanie więc mnie lekceważysz .
Użytkownik GuardAngel edytował ten post 29.08.2011 - 11:33