Ostatnio dzięki 18 matematykom z całego świata i skali obliczeń większej niż tej przy Projekcie Poznania Ludzkiego Genomu dopracowano "dzisiejszą teorię świętej geometrii" i po raz pierwszy udowodniono że materia rozkłada się wg wzorów św. geometrii:
http://www.swietageo...php?topic=606.0
Skali obliczen wiekszya niz Projekt Poznania ludzkiego genomu...??? Radek Ty wogole wszedles na strone, ktora sam zalinkowales??? Cytat z tej strony:
Ostateczne obliczenia zostały wykonane za pomocą superkomputera Sage i trwały 77 godzinZapewniam Cie, ze nawet "ostatecznych" obliczen dotyczacych ludzkiego genomu nie policzysz w 77godzin...
Sorry Cisz, ale takie "oczywistosci" nalezy pokazywac.
Co do samej debaty, nie wiem czy mi sie zdawalo ale tatik pisal, ze pracuje nad wpisem i nawet cieszyl sie z faktu, ze Aquila z "pospiechu" duzo krzakow napisal... Tak wiec zaluje, ze chociaz ten wpis nie ujrzal swiatla monitora, bo duzo by wyjasnil w kwestii czy ta debata bylaby jednostronna czy moze, na co liczylem, zazarta do ostaniego wpisu...
Naprawde liczylem na to ze tatik zaintryguje mnie swoim wpisem... Wiec niech ktos podniesie rekawice... mysle ze wszyscy zgodzimy sie, ze dla dobra debaty mozemy przymknac oko na wpisy co 7 dni i pewnie nikt by sie nie obrazil gdyby pojawialy sie co dwa, trzy tygodnie...
Użytkownik Ironmacko edytował ten post 31.01.2010 - 21:58